Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

preout

amir74
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אם המגבר שלי תומך ב150MV עד 4V והרדיו שלי הוא 2V האם בכיוון במגבר אני צריך לכוון את המחוג לאמצע?

ב. אם אני מחליף מכשיר ל8V האם הוא יכול להזיק למגבר בגלל שהוא מכניס לו מתח גבוה מדי?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

א. בגדול כן.

ז"א שמכיוון שחסר לנו ציוד מקצועי, אנו מכוונים יותר עם שמיעה, ולא עם בקרה טכנולוגית, ולכן

לשים את הגיין באמצע לא יהיה נכון כ"כ באותה מידה:

לדוגמא - הגיין בעל טווח רגישות של 1V עד 4V, אז לשים באמצע יהיה בערך 2.5V, ולא 2V.

בכל אופן, הבנת את הרעיון אני מקווה, ואם לא, פשוט תפנה לתר'ד שעוזר בכיוון נכון.

ב. לא ישרוף, להיפך, רק ייטיב עם המגבר.

פורסם

בטוח גל ?

אם יש מגבר שיודע לקבל 1 עד 6 וולט

ואתה נותן לו סיגנל של 8 וולט...גם על מצב של 6 וולט שזה כאילו גיין כמעט סגור...הוא יהיה ברוויה מלאה לא ? אתה תהיה בקליפינג תמידי לדעתי...אבל אני לא סגור על זה ואין לי הידע המספיק כדי לקבוע חד משמעית

פורסם

אני אישית משתמש בליין דרייבר (מגבר אות בתרגום חופשי) ומספק 8V לכל מגבר.

עד היום לא שרפתי אף אחד מהם.

מה שכן, הכיוון עם רכיב כזה יכול להיות אכזרי במיוחד, וארוך...

בכל אופן, רוויה או לא, הרכיב בטוח לא ישרף, אלא מקסימום יצטרך לבצע כיוון נאות.

פורסם

8V על מגבר שיכול לקבל רק עד 6V זה לא ממש בעיה, רק דורש כיוון טוב, וזה יכול לקחת קצת יותר זמן מהרגיל ובד"כ עד שעות הלילה.:)

גם אם המגבר בקליפינג מינורי לא תמיד האוזן תרגיש את זה, ואנחנו בד"כ מכוונים את המערכת עם האוזניים ולא אם צב"ד.

לפעמים אם יש למגבר 2 ברירות.

1. 2-4V

2. 4-6V.

לדוגמא, והHU הוא 4V נקי.

לפעמים הוא ישמע טוב יותר כאשר הוא מכוון על אופציה 1 עם גיין מלא,מאשר על אופציה 2 עם גיין סגור. וההפך.

כי זה לא בדיוק 2-4,4-6 כדי לבדוק את זה במדוייק צריך ציוד מתאים, אם לא בד"כ האוזן שלנו תדע מה טוב בשבילנו.:)

under construction..

• תוכן חדש...