Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU 3 RCA

K-f-i-r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי את המערכת שנמצאת בחתימה .

נתחיל בסיפור-

כל מי ששמע במפגש בראשון את המורל הייבריד שמע עם פאזות הפוכות , לאחר בדיקה הסתבר שהיתה פאשלה בחיבור בקרוס, בגלל זה הטויטרים לא ניגנו כמו שצריך ואת הזמר היו שומעים מאמצע הדלת וכל הבמה קדמית השתבשה- חשבתי כבר שקניתי רמקול פגום(אפילו יותם הבחין במשהו מוזר).

לכן הייתי מעביר את הסאונד קצת אחורה ומקבל צלילים גבוההים מה6על9 שיושבים אחורה (ככה לא עובדת מערכת נורמלית).

בקיצור עכשיו אני מרוצה מאוד מהסאונד וופר איכותי מאוד , הטויטר רך מאוד מגיע גבוהה אני אוהב את זה בקרוס הוא על +3 db, אני לא משתמש בכלל ב6על9 יש לי במה איכותית וטובה לדעתי, מקווה למפגש בזמן הקרוב כדי להשמיע לחברים ולקבל הצעות לשיפורים ועוד ועוד....

בקיצור לשאלה שלי- האם HU עם שלוש יציאות RCA ישפר את הסאונד באופן משמעותי ושמיע לאוזן.

לפי מה שאני יודע יש יציאה אחת ששולטת על סאב

יציאה שניה ששולטת על פרונט (לפט רייט)

ויציאה אחת ששולטת על ריר (לפט רייט)

האם אני צריך 3 יציאות או 2 יציאות? לי יש קומפוננט מקדימה וסאב מאחור , 6על9 מחוברים לפאנל...

האם אפשרויות החיתוך שבHU הם יותר איכותיות מהקרוס במגבר ?

ניקח למשל את ה760פרימייר שעכשיו אני בכיוון שלו , האם הוא יתן את התמורה למחיר בכל הקשור לחיתוכים שליטה על סאב ?

תודה רבה לכל העונים :-)

המשך יום נעים !

פורסם
נתחיל בסיפור-

כל מי ששמע במפגש בראשון את המורל הייבריד שמע עם פאזות הפוכות , לאחר בדיקה הסתבר שהיתה פאשלה בחיבור בקרוס, בגלל זה הטויטרים לא ניגנו כמו שצריך ואת הזמר היו שומעים מאמצע הדלת וכל הבמה קדמית השתבשה- חשבתי כבר שקניתי רמקול פגום(אפילו יותם הבחין במשהו מוזר).

לכן הייתי מעביר את הסאונד קצת אחורה ומקבל צלילים גבוההים מה6על9 שיושבים אחורה (ככה לא עובדת מערכת נורמלית).

בקיצור עכשיו אני מרוצה מאוד מהסאונד וופר איכותי מאוד , הטויטר רך מאוד מגיע גבוהה אני אוהב את זה בקרוס הוא על +3 db, אני לא משתמש בכלל ב6על9 יש לי במה איכותית וטובה לדעתי,

איך עלית על הבעייה? עברת על החיבורים?

ZZR

פורסם

כפיר בהד יוניט עם 3 יציאות ההבדל היחיד הוא בשליטה לסאב ובד"כ בעוד כמה חיתוכים וכולי אם אתה תוחם נכון מהמגבר שלך כרגע שינוי לא יהיה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מידן -

חיים בדק את החיבורים עם הסוללה , ראה שחבר שלי חיבר הכל הפוך בקרוס...

בדיוק שהייתי שם גם מיקי היה ועוד איזה אחד בשם יהודה סעדו עם הונדה טיפ אר שחורה :-D ....

הסאונד שופר פלאים !!!

מיכאל-

הוופר חתוך הכי נמוך שאפשר במגבר, לדעתי הם מכוונים כמו שצריך , אבל השליטה על סאב זה חובה, כי לפעמים הוא חופר (היפ הופ) ולפעמים לא מורגש (רוק) ...

וגם לא יזיק להשתדרג לMP3 :-D

האם 2 יציאות מספיק ?

פורסם

אלפין ב1200 שקל , האם יספיק ?

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=130830

או עדיף 670 שהוא 2 יציאות:

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40522

האם האיכות בקרוסים בין ה670 לבין ה7750 או ה760 משתנה ?

עריכה: תשללו את האופציה לאלפין ההוא כי הוא יציאה אחת ...בעע..

פורסם

האיכות בפיוניר לא משתנה, היא באופן קבוע בינונית...

אין הבדל, זה אותו מכשיר, אגב , ל670 יש 3 יציאות:

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_150552934,00.html

תסתכל בקישור.

נ.ב.

לפחות אתה וסעדו מתקינים באותו מקום..lol,

אגב , ראית עם איזה מכשיר הוא נוסע ברכב?

ZZR

פורסם

היא כן משתנה - לא יודע אם בדיוק בדגמים האלו אבל לסידרה 8 להבדיל מ7 יש יותר אופציות על אותו סקאלה

יותר אופציות חיתוך

פורסם

אוקי...השכלתי (אף פעם לא באמת חפרתי בתפריטים\מפרטים של פיוניר לא עיניין אותי....) 9 ו8 זהות לפחות לפי המפרטים (פשוט הייתי מעורב היום ברכישה של 9600...אז...)

פורסם
סידרה 8 וגם 9 שונות, יש יותר אופציות חיתוך וכיוון.

סידרה 5,6,7 דומות מאוד, הבדל רק במס' יציאות ההגברה, אותן פונקציות חיתוך וכיוון.

בפרימייר 760 יש אופציות חיתוך ואקולייזר שאין ב740 למשל, ועוד דברים רבים אחרים כמו פריאווט שונה.

under construction..

פורסם

ב740 יש אופציה של קרוס ואקולייזר והם ממש מקבילים מהבחינה הזאת.

לגבי סדרות 8 ו-9 יש להם קרוס ואקולייזר מאוד שימושי,הקרוס של הסדות הנמוכות יותר לפי דעתי לא הכי שימושי בגלל שהחיתוכים שלו הם בהפרשים גדולים ככה שאין "באמצע"

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כפיר קח בחשבון שבד"כ רדיו עם שתי יציאות הוא ללא שליטה לסאב!

בד"כ עובדים על פרונט וריר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שלילי....לרוב המכשירים של פיוניר יש אופציה לברור בין ראר לסאב

אגב...אם יש לך פרונט וראר אתה מכוון את הגיין על זה שאתה נגיד75 אחוז קדימה ו25 אחוז אחורה (בפאדאר) ואז עם הוזזת הפאדאר אחורה וקדימה אתה מגביר ומנמיך את הסאב

רק צריך להקפיד לא לעבור את האמצע אחורה כי אז הקומפ' יונמך

• תוכן חדש...