Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ל במוו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי ב במוו מערכת מקורית כלומר רדיו טייפ עם טלוויזה מובנת וצ'נג'ר בבגז'.

מכיוון שלא באה בחשבון אופציה לשים רדיו דיסק נורמאלי (צריך לוותר על הטלוויזה)

ואני ממש צריך MP3. עברה לי בראש מחשבה לשים DVD ולהשתמש בו כ MP3 וגם כ DVD על הדרך..

עכשיו הבעייה השנייה היא שלמערכת המקורית כפי הנראה אין יציאות RCA.

יש ברכב סאב עם מגבר מסריח.. ללא RCA. לא ממשב מבין איך זה מחובר .... אבל הכניסות של המגבר זה כמו כניסה רגילה של חוט לא שקע RCA .

אני רוצה לשים שני מגברים חמודים ושני סטים קומפוננט. איך אני פוטר את בעיית ה RCA? והאם לדעתכם הHU המקורי של במוו מספיק איכותי? אני לא מחפש SPL אני רוצה SQ.

תודה לכל העונים.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

כן, אני גם שמעתי שהוא עושה את רוב ההתקנות ל BMW

הוא נמצא באיזור הבורסה בר"ג. ברח' החלזון עד כמה שזכור לי.

אני לא התקנתי אצלו, אז לא יכול לדבר על נסיון איתו, אבל זה ידוע מאנשים שספרו לי עליו שלגבי BMW הוא זה שמתקין. מתקין בעיקר מסכי NECVOX כמובן....יש עוד אחד לידו שאני רכשתי ממנו די וי די עם מסך, הוא מאוד מצא חן בעיני - לא יקרן ומאוד אמין, ממליץ לך לעבור אצלו, אם כבר אתה באיזור. דרך אגב, כשהייתי אצלו היה בדיוק משהו עם BMW שהתקין אצלו די וי די עם מסך. הוא נמצא ברח' זבוטינסקי 22 ר"ג- קוראים לו רדיו התחנה.

פורסם

זאת הBMW שהייתה של אמיל, והמגבר שהוא חיבר זה בעזרת HIGH INPUT, אתה יכול לקנות מנחת למכשיר של הBMW וככה לחבר לו שתי מגברים דרך RCA מחובר ישירות למנחת...

קנית לך אחלה רכב, אמיל כבר מכר את האימפרזה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כן אני יודע שהוא מכר אותה :)

בכל אופן.. מה זה "מנחת"

ולא קיבלתי תשובה האם ה DVD יכול לשמש לי כנגן MP3?

האם יש לזה שלט כי הDVD אמור לשבת בבגז' או בתא הכפפות?

איזה DVD מומלץ? ואיזה מסכים? חברות מה טווח המחירים? מסכים 7 אינץ' זה מה שמעניין אותי..

והשאלה החשובה האם הHU המקורי הוא מספיק איכותי?

איזה סט קומפוננט מומלץ באיזור ה 1000-1500 שח?

היה לי באוטו הקודם מורל פולס אני רוצה משהו יותר טוב..

חשבתי לשים סט רציני מקדימה ופולס או דוטק מאחורה...

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

אחי לפי דעתי והתרשמותי ה hu המקורי שלי הרכב על הפנים אני לא אוהב את הסאונד שלו [אבל זו דעתי]

בשר לשאלתך על הdvd כן הוא קורא mp3 ו vcd

תראה לאוטו כזה מדהים עם אתה שואל אותי הייתי שם את הdvd של פיוניר או של אלפיין או פנאסוניק עם המסך היוצא מהמכשיר שאגב יש בו גם t.v ויש לו גם איכות סוף הדרך יחסית ל dvd אני ממליץ לך אחי ללכת לקאר טון בפ"ת או לa-calss ביפו הבחור ממוחה במכונית יוקרה אני מדבר על פורש וכאלו

בהצלחה אחי שמחתי לעזור

הכול יהיה בסדר

פורסם

הקטע הוא שמHU המקורי אני גם רואה במסך את מחשב הדרך ושולט משם עליו וגם כל הקשור לטלפון זכרונות וכל זה הכל מהמסך המקורי. ככה שלא בא בחשבון ממש להחליף אותו :\

למישהו יש את הטלפון של קומפוננט ברמת גן?

SILVER GT99

• תוכן חדש...