Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותם הבנתי את זה שהוא הוריד את המגבר מהכיסאות..

ואני כן קורא לפני שאני עונה.

אמרתי שוב.. משמע שוב פעם שיעשה זאת, אולי לא הייתי מספיק ברור

וחוץ מזה הוא לא מצא נקודת הארקה טובה בגלל זה יש לו את "רעש האדמה" או יללת אלטרנטור,

איך שלא תקראו לזה.

אני חושב שהכל נובע מזה שהוא לא חיווט נכון את המגבר

אבל זאת דעה שלי כל אחד יכול להגיד אחרת וגם יכול להיות שאני טועה אבל גם לי היה את הבעיה הזאת עד שמצאתי מינוס טוב וחיווט חדש של המינוס וזה הסתדר.

כוונתי הייתה לטובה ומצטער אם הטעתי או שאני טועה במקרה הזה.

פורסם

אביתר אני מזכיר לך שפתרון בעיות כאלה דרך האינטרנט הוא אינו דבר קל,

ולכן אני לעומתך לא סגור במאה אחוז שהבעייה היא בהארקה, בנוסף לכך,

אם הבעייה היא אכן בגלל שהמגבר נוגע במושבים, יש גם בעייה מסויימת במגבר!

בכל אופן, הבדיקה הראשונה היא לחבר RCA במרכז הרכב לא עובר בשום תעלה,

ואז לראות האם הרעשים פוחתים/נעלמים או נשארים.

במידה והם נשארים כדאי לבדוק

א. גיינים

ב. האם הרעש הוא מהרדיו דיסק (לחבר את המגבר למקור סיגנל חיצוני [כמו דיסקמן..])

ג. האם הרעש הוא מהמגבר (לחבר עם קצר את הRCA [לחבר אותו עם עצמו וכך לעשות "קצר" בRCA])

והכי חשוב בכל זה להשתמש תמיד בטראק בדיקה שנתתי, שמבטיח שהרעשים לא נובעים בטעות מהדיסק עצמו..

Race Smart

פורסם

בהמשך להמלצות הפורום התחברתי באמת עם מיני דיסק כאשר האוטו עובד.

צליל חלק!!!!

אני מבין שבעצם הרדיו דיסק לא טוב....(כלומר הבעיה המדוברת של הארקת הRCA )

האם זו הבעיה באופן סופי???

ומאחר ואין לי אחריות , האם לחבר את הארקת הרכב לסיכוך הRCA ובנוסף להוסיף מסנן בכניסה למגבר

יכולים להיות פתרון לאורך זמן.(במידה והמסנן יוריד את הרעשים שנותרו!!!)

כמן כן האם ביצוע ליפוף של הארקת הרכב לRCA אמור להשתיק את הרעשים לגמרי????

תודה על העזרה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון,

חיברתי את הפיוניר ליד המגבר בתא המטען.

חיברתי לאותו חיבור + ומינוס של המגבר את הפיוניר.

חיבור RCA מסוג זול למגבר.

הפעלתי ואין רעשים כאשר הרכב מונע.

יכול להיות שהבעיה היא במינוס שהלך לHU ???

ניסיתי למשוך כבל מינוס וכבל פלוס ולהשתמש בחוטי הRCA שהתקנתי במסילות בתחתית הרכב.

העניין שלא נותרו לי חוטים טובים למינוס ופלוס לכן חיברתי עם חוט של רמקול!!??

בכל אופן הרעשים פחתו אך עדיין בווליום נמוך ניתן לשמוע אותם.

עכשיו אני מבולבל קצת, האם הבעיה אם כך רק בהארקה של הרכב ואם כן היכן המקום האידאלי ליצור הארקה חדשה וטובה ?

תודה שוב

פורסם

או בורג צבוע - ותגרד ממנו את הצבע...אפשרות נוספת (איזה רכב?) להסיר את תא הכפפות...לתקוע ל"שלדה" בורג חדש אחרי ששפשפת את הצבע טוב...לבורג הזה לשים חוט רציני וטוב (נגיד 12G) ואותו למשוך למאחורי הפאנל....וכמה שיותר קרוב לפאנל (נגיד 10 ס"מ, מהקונקטור של הפאנל) להתחבר לחוט שיוצא מהפאנל....

זאת הדרך להארכה הכי טובה שיש...אגב, אני אישית ממליץ דבר נוסף שעזר לי בעבר....

למשוך כבל 12G או אם ממש בא ויש ספייר 8G של מתח + מהמצבר (להשים עליו פיוז לא לשכוח) ישירות לרדיו דיסק...זה גם עוזר...

פורסם

להריץ כבל מינוס למצבר?בשביל HU? נראה לי מוגזם עתיד גם במקרים ממש קיצוניים, הכי טוב לקחת נקודה רחוקה לגרד את הצבע ולחבר כמו שצריך את המינוס, אפילו על מגברים מאוד חזקים רק במקרים מאוד קיצוניים מריצים +ו- מהמצבר...

under construction..

פורסם
או בורג צבוע - ותגרד ממנו את הצבע...אפשרות נוספת (איזה רכב?) להסיר את תא הכפפות...לתקוע ל"שלדה" בורג חדש אחרי ששפשפת את הצבע טוב...לבורג הזה לשים חוט רציני וטוב (נגיד 12G) ואותו למשוך למאחורי הפאנל....וכמה שיותר קרוב לפאנל (נגיד 10 ס"מ, מהקונקטור של הפאנל) להתחבר לחוט שיוצא מהפאנל....ניר : זה למינוס, לא למצבר - לשלדה !

זאת הדרך להארכה הכי טובה שיש...אגב, אני אישית ממליץ דבר נוסף שעזר לי בעבר....

למשוך כבל 12G או אם ממש בא ויש ספייר 8G של מתח + מהמצבר (להשים עליו פיוז לא לשכוח) ישירות לרדיו דיסק...זה גם עוזר...

איפה ראית להריץ כבל מינוס למגבר ? למה ...כדי שישמש מגנט רעשים ? אני לא כתבתי דבר כזה בשום מקום, ניר אני מתפלא עליך חשבתי שאתה מכיר אותי קצת טוב יותר

אני המלצתי להביא מתח מהמצבר ואת המינוס לשלדה !

פורסם

אהה סבבה, אני חשבתי שדיברת על להריץ כבל מינוס למצבר...כמו שעושים במגברים בעייתיים..:)

אל תדאג עתיד, לא פיקפקתי בך ולו לרגע.:)

אכן לפעמים עדיף לקחת כבל מתח ישירות מהמצבר לHU , אבל זה גם רק במקרים בהם הכבל המקורי לא תקין.

under construction..

• תוכן חדש...