Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן MP3

xgamer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכישה של הנגן הבא:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQ1024pro_star

אני מתכוון לחבר אותו בעזרת מתאם של קלטת לאוטו.

איך ישמעו מכיוון שאין לנגן זה יציאת LINE-OUT אלא רק יציאת אוזניות.

אז למישהו שיש מכשיר דומה לזה ומשתמש בקלטת המתאמת בבקשה שירשום איך

הרשמים שלו מזה. תודה רבה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בהתחשב בכך שהנגנים האלה מצטיינים ביציאת אוזניות די חלשה (250MV) וזאת גם יציאת

אוזניות שבד"כ מתעוותת כשמחברים לסוג כלשהו של הגברה, ושזה יחובר דרך מתאם קלטת,

הייתי אומר שזה יעבוד, אבל לעבוד טוב? לא! איכות? חחחח... ממש לא..

Race Smart

פורסם

אתה שמעת שילוב כזה? או שזו סתם מסקנה פרועה...

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

זאת לא מסקנה פרועה, זה נכון.

אם אין לך מכשיר עם LINE IN, עדיף לך לחבר את הנגן ישרות למגבר , ואולי עדיף לשקול ליין דרייבר או קרוס שיגביר את מתח הסיגנל או אקולייזר בהתאמה.

נגנים כאלו בד"כ נותנים משהו כמו 0.250V וזה לא ממש מספיק על מנת לנצל את הסאונד,איך שאני רואה את זה , או להביא HU עם כניסת AUX, או לחבר אותו ישירות למגבר כפי שציינת לפני זה.

מה רע אגב בHU עם MP3?(דיסקים כמובן).

under construction..

פורסם

מסכים עם ניר, לדעתי רדיו דיסק MP3 סיני זול יעשה עבודה מצויינת

אני הייתי הולך בכסף של המכשיר הזה על כזה:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1656242

מכשיר טוב (שמעתי אצל חבר, נראה די נחמד, הרעיון מגניב!)

כמובן שזאת לא הבחירה הכי מוצלחת ובנושא אמינות לא הייתי סומך במיוחד על הרדיו דיסק הזה

אבל בתקציבים כאלה זה יכול להיות נחמד ולעבוד לא רע..

Race Smart

פורסם

אוקיי אז קניתי היום מבאג נגן MP3 macer של 256 מגה

חיברתי אותו למרכת של הקסטות שלי עם מתאם קלטת.

שומעים יותר טוב מקלטת.. הייתי מופתע מהאיכות...

נחבר מגבר וקומפוננט ואני מקווה יהיה טוב ...

פורסם

לי יש נגן דיסקו און קי חדש שקניתי לפני שבוע . אתמול בצהריים שהיתעצלתי להדליק את הDVD ולשמוע דרך הרסיבר אז חיברתי לרסיבר מקדימה עם בננת סטראו לנגן ומצד שני 2 ארסיאיי לVIDEO IN מקדימה ושמעו מעולה עם הנגן . מה גם שאצלי בבסיס ה512 נימכר ב200 .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...