Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמוכרים בפורום את הסט הבא:

למכירה קומפוננט 3 WAY של חברת מוראל הבנוי מ

.....2 רמקולים קומפוננטים 6.5 או 5.25 מדגם ה MKII של morel - המפיקים את המיד באס

.....2 רמקולים קומפוננטים 4 מדגם ה MKII של morel- המפיקים מיד ריינג

.....2 קרוסים 3 WAY של morel - שחותך את התדרים בדיוק במקום

.....2 טוויטרים מדגם ה MT22 או ה MT11

לפי מה שאני יודע היחיד שהוא 3 חלקים הוא אלייט..אז הסט הזה לא מקורי...

מה שמעניין אותי הוא איך הוא אמור להשמע ביחס לסט 3 חלקים..

מי ששמע או מי שניסה פעם שילוב כזה אם אפשר בבקשה תגובה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

אין התאמה בין אלמנטים , "רמקולים קומפוננטים 4 מדגם ה MKII של morel- המפיקים מיד ריינג"

לא יכולים להגיע לתחום תדרים של מיד ריינג CDM54 של ELATE מקורי .ז"א עם סט הזה אתה לא יכול לשמוע את כל תדרים.עד כמה שזכור לי קרוס של ELATE 3WAY מחלק ל3 תחומים:

1. מ-3.4KHZ עד 12KHZ (מורל לא עובר את 12K)

2. מ-250HZ עד 3.4KHZ חלק חשוב מאוד !!!!

3. מ45HZ עד 250HZ

בסט הזה יש לך בתחום מס" 2 נפילה משמעותית .

פורסם

לפי מה החלטת שהטווטרים של מורל לא עוברים 12K ?

לפי מה החלטת שהמיד 4' לא יכול לנגן את התדרים שהוא אמור לנגן ? יתר על כך , המיד 4' עדיף על ה CDM מבחינת תדרים - הוא גמיש יותר ויורד נמוך יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה לא החלטה שלי זה ידוע , אתמול במקרה היה לי טויוטר של SUPREMO עם תעודת לידה שלו ,בבדיקה של יצרן בגרף אתה רואה שבתדר 12KHZ יש נפילה , מדובר על SUPREMO , לא MT11 , MT22 .

איך הגעת לזה שמיד-באס של DOTECH יותר טוב ממיד ריינג CDM54 ?

פורסם

איפה אמרתי שמיד באס של דוטק טוב יותר ממיד-ריינג ?

תשים לב למה שאמרתי , אתה טענת שמבחינת הענות תדרים יש בעיה והדוטק לא יכול להפיק את כל התדרים . אני אמרתי שזה לא נכון. הדוטק כן יכול לנגן את כל התדרים , וטענתי שמבחינת הענות תדרים הוא עדיף יותר משום שהוא יורד נמוך יותר. לא טענתי שהוא עדיף מבחינת איכות וכו. דיברתי על הענות תדרים ורשמתי זאת.

העובדה שהוא יורד נמוך יותר יכולה להיות מועילה כאשר נרצה לבנות במת צליל גבוהה. את המיד-באס שמים בדלת , את המיד בקורות , כך שהמיד גבוהה יותר ולא נרצה שהמיד באס ינגן תדרים כיווניים . לכן ככל שהמיד יורד נמוך יותר , כך הצלילים הכיווניים יבואו מגבוהה יותר ולא מהדלתות. לכן צינתי את היתרון של מיד שיכול לרדת ל 100 הרץ לדוגמא מול מיד-ריינג שמתחיל מ 250.

אין ספק שבלי שיקולוי תקציב הייתי מרכיב סט עם ה CDM , אבל להגיד שהדוטק לא מסוגל לנגן את התדרים המתאימים זה לא נכון .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האם הסט הזה ישמע יותר טוב ממורל הייבירד?

בהנחה ששני הסטים עולים אותו הדבר, מה עדיף?

וקצת פרטים...הסט יחובר למגבר של דרגסטר 2 ערוצים שיספק 75 RMS לכל ערוץ.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
אין התאמה בין אלמנטים , "רמקולים קומפוננטים 4 מדגם ה MKII של morel- המפיקים מיד ריינג"

לא יכולים להגיע לתחום תדרים של מיד ריינג CDM54 של ELATE מקורי .ז"א עם סט הזה אתה לא יכול לשמוע את כל תדרים.עד כמה שזכור לי קרוס של ELATE 3WAY מחלק ל3 תחומים:

1. מ-3.4KHZ עד 12KHZ (מורל לא עובר את 12K)

2. מ-250HZ עד 3.4KHZ חלק חשוב מאוד !!!!

3. מ45HZ עד 250HZ

בסט הזה יש לך בתחום מס" 2 נפילה משמעותית .

לפי הידוע לי הסט הרגיל של הדוטק, ה 2 WAY נחתך ב 3.4 ככה שאין בעיה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
OFER אני מסכים איתך בקשר לתדר נמוך , הבעיה היא בתדר גבוה , אתה לא חושב? התדר שמחבר בין מיד לטוויטר.

לא נראה לי שיש בעיה בתדר הגבוה . בדוטק 6' לדוגמא , נקודת החיתוך בין המיד לטוויטר היא ב 3200 , כך שלא נראה לי שלדוטק 4 יהיה בעיה עם התדרים האלו ועם תדרים מעט יותר גבוהים.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...