Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה לשים רמקולים באופנוע( אני אמרתי שטותי), עכשיו רציתי לדעת איך יהיה אפשר לחבר

את זה? מצבר של אוטו זה כמו של אופנוע? או שיש דברים שונים?

פורסם

לחבר רמקולים למצבר?..

צריך HU , ואיפה אפשר יש להתקין אותו בקטנוע ? ממש לא רלוונטי..

ובכלל אני לא חושב שהמצבר של הקטנוע זה אותו של האוטו , הזה של הקטנוע קטן מאוד יחסית לזה של הרכב.

עוד משו , איפה יש להתקין רמקולים ? אפילו בגודל 4" , זה עדיין בלתי אפשרי , ואם תצליח לדחוף אותם באיזה שהוא מקום.. הם ייגנבו ביום שלאחרי..

פורסם

לי על הקטנוע היה דיסק עם שני רמקולים 6.5 אין שם בעיה עם המצבר הוא מחזיק את זה בלי בעיות

ותלוי איזה קטנוע מדובר בכל קטנוע מעל 50 סמק המצבר זה 9 אמפר ואין שם בעיה

אוהד

פורסם

4 אמפר זה חלש מאד...

אני מניח שאפשר לחבר איזה מגבר חלש מאד (פשוט משום שמגבר צורך פחות חשמל מרדיו דיסק) ולהפעיל אותו עם התקן נייד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

קטנוע זה עוד בסדר אבל בטבריה יש אחד משותק באמת מסכן שחיברו לו מערכת לכיסא גלגלים חשמלי, הבן אדם נוסע בכיסא ושומע פול ווליום...

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...