Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיודיסק שלי נופל ונשלף, מסוג GOLF, 4X55W.

יש לי מגבר, 4 רמקולים (קדמי 180W איודיובנק, אחורי פיוניר 240W סדרה כחולה).

לאט לאט המסך ברדיודיסק שלי קירטע ולא הציג נתונים כראוי. עד שהפסיק שלשום לפעול טוטאל.

אני חושב שאיתרתי את הבעיה. הזרוע כנראה לא אוחזת כ"כ טוב את הפאנל, ובגלל זה אין מגע בין הפאנל לרדיודיסק עצמו, ובגלל זה הוא לא פועל. הבנתי את זה גם כי נתקע לי שם דיסק לאחר שהרדיודיסק הפסיק להגיב, הצמדתי בכוח את הפאנל למגעים והוא חזר לעבוד, הוצאתי את הדיסק, וכשהפסקתי ללחוץ הוא שוב הפסיק לפעול.

אם הבנו שהבעיה היא מהזרוע, ובכלל הבעיה היא שאין אחיזה טובה של הפאנל לרדיו, למי אני לוקח את הרדיודיסק, למתקין מקצועי (כללי שלא מתעסק דווקא ברדיו שלי), או למעבדה, אני מכיר מעבדה קרוב לבית שלי, ששלחתי לה את המגבר שלי ובדקו אם הוא פועל, נשרף או לא נשרף וכדומה.

הבעיה היא שהם מעבדה כללית לטלוויזיות, ממירים, ווידאו, DVD וכדומה. ואני לא בטוח שהם ידעו להתעסק עם הבעיה הזאת ברדיודיסק שלי. וזו יותר עבודה למתקין מקצועי.

מה אתם אומרים שצריך לעשות?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

היי

קודם כל כל לפני שאתה עושה משהו נקה את המגעים הן ברדיודיסק והן בפאנל באמצעות מקל אוזניים טבול בספריי לניקוי מגעים רוב הסיכוים שזה ייפתור את הבעיה.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אוקיי, ירדתי לבדוק קצת יותר לעומק את המערכת באוטו והנה מה שקורה.

בעצת חברי מרחתי אציטון (הציעו לי פה מנקה מגעים, אבל אין לי את זה כרגע), עכשיו כשהפנל מוחזק בצורה מסוימת (גם כשאני לא מתערב באותו הרגע, ז"א שמתי אותו ועזבתי) הוא פועל, מקודם גם את זה לא היה, מקסימום קצת אור בפאנל. אבל אם אני מזיז אותו במילימטר, הוא כבה.

יש עוד הצעות לפני שאני פונה למתקין?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין מגעים יוסי את זה אתה יודע,

אני הייתי מפרד את הרדיו דיסק, מנקה מגעים ובודק אם זה חזר לקדמותו או שעדיין מקולקל

בהצלחה יוסי !

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...