Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,

1. איפה ניתן לקנות מוצרים של נקמיצ'י בארץ? האם יש יבואן רשמי, או חנויות שמביאות עצמאית.. אשמח לכל שם, ניסיתי לחפש לבד ולא מצאתי הייתי מעוניין ב CD 500 שלהם.. מה אתם אומרים? האם שווה לוותר על כל הפונקציונליות של האחרים בשביל הסאונד שלו? (לא יכול לתת לינק, כי כל האתר בפלאש www.nakamichi.com)

2. חשבתי על ה Clarion DXZ946MP. הבנתי שהוא מכשיר מדהים. הוא נמכר בסביבות ה 4000-4500 ש"ח, לפי מה שראיתי בשיווק של SG אלקטרוניקה.

ראיתי באתר http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=DXZ946MP&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2

שם הוא נמכר ב 2999 ש"ח. דיברתי עם המקום ושאלתי למה? הוא ענה לי שזה ייבוא עצמאי שלהם והם נותנים שנה אחריות והכל, ואם אני רוצה את המכשיר דרך SG אז הוא יכול להביא לי אותו בתוספת 500 ש"ח.

למישהו יש נסיון עם הבחור האם זה נשמע לכם אמין? האם מבחינת סאונד עדיף להשקיע ב NAKAMICHI?

אני מדבר על רדיו דיסק נטו כי כל המערכת בשדרוג מאוד רציני כרגע. אז אנא התייחסו אך ורק להשוואה בין שני הדגמים. (אלא אם כן בא לכם גם על ה Alpine 9853 שמשום מה נראה לי פחות, בעיקר בגלל מתח היציאה הנמוך)..

מה דעתכם?

תודה מראש,

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

9255 של קלריון אם אני לא טועה...

מכשיר מעולה++

לא נופל מאף נקאמיצ'י אם בכל זאת תרצה נקאמיצ'י צור איתי קשר אני יכול להפנות אותך לחנות שמתעסקת עם מוצרים שלהם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חשבתי יותר לכיוון ה Clarion הספציפי שציינתי. לא מצאתי נתונים לגבי ה 9255. אשמח ללינק.

מה אתם אומרים על מכשיר הנקמיצ'י הספציפי שציינתי, האם הוא שווה השקעה?

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תודה,

נראה מכשיר מדהים.. אבל אני בספק אם אני אמצא אותו בארץ וגם אם כן אני חושב שהוא יעלה הרבה מעבר לתקציב של 3000-3500 ש"ח שאני מתכוון להשקיע בעניין...

פורסם

לאחר ברור עם ס.ג. (היבואנים רשמיים של קלריון ) ועוד כמה גורמים יודעי דבר בקשר לפוטנציאל השירות שלהם בדגמי היי אנד של קלריון עלו הדברים הבאים.

הם לא מחזיקים אצלהם במלאי חלקי חילוף לדגמים הקיצוניים ביותר HX-D1 / HX-D2 שנמכרים כ - "אדזסט" ביפן. ותיקון שלהם יהיה אסון כלכלי ויקח לא מעט זמן. דגמים אלו נמכרים על ידי משווקים לא מורשים בסינגפור במחירים מפתיעים ~ 500 ו- 700 דולר ל D1 ו-D2. יתכן ומדובר ב REFERBISHED.

הם כן מכירים את דגם האמריקאי 9255 אבל הוא לא מיובא באופן סדיר ורציף לארץ - ניתן לרכישה בארה"ב אצל משווקים לא מורשים = אין אחריות (לא משנה כי אתה מביא לארץ) ב650-700 דולר. תבדוק באתר המכס, המכס עליו הוא קנס רציני.

היתרון המרכזי של הדגמים האסייתים הוא התמיכה בפורמט HDCD. אם אין לך אוסף של דיסקים כאלה אז חבל על הכסף שתוסיף ברכישת דגמים אלו.

בקשר לנקמיצ'י... תתיחס אליהם כאל ה- אלפה רומיאו של הרדיו דיסקים - שהם עובדים כמו שצריך הם תענוג לא נורמלי אבל חלק לא מבוטל מהזמן הם עושים צרות.

אני מחזיק בנקמיצ'י CD45Z בן 5 שנים שעבר כבר שלושה תיקונים. יכולתי לקנות 9853 + קצת עודף בעלות הכוללת של התיקונים. אני כבר זמן מה בודק ר/ד תחליפיים וברגע שהוא יכנס שוב לקומה אני לא הולך להוציא שוב כסף להחזירו לחיים.

אם עדיין אתה מעוניין בנקימיצ'י

תרשום את פרטי מעבדת התיקנים...

אלרון סטריאו סיסטמס

רחוב השועלים 9 - הרצליה

פקס: 09-9560070 - השתגע הפאלם ואני לא מוצא את הטלפון...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אוקיי המסקנות ברורות...

מה אתם אומרים לגבי המחיר ב SOUNDONLINE? האם נשמע חשוד? או שמא אני פרנאויד?

פורסם

נשמע חשוד מאוד.

תבדוק טוב את האחריות שאתה מקבל,

אני אישית הייתי מתקשר ליבואן ס.ג., ומוודא (לפני שאני קונה),

שהוא אכן נותן אחריות למכשיר הספציפי שאני קונה דרך האתר.

נ.ב.

ברשותי cd-40z של נקמיצ'י, עובד כמו שעון כמעט 5 שנים,

אין למכשיר מושג איפה נמצאת המעבדה.

ממליץ בחום.

ZZR

פורסם

על מנת להגן על עצמך מפני עוגמת נפש שחלילה תקרה הייתי ממליץ לך על מספר צעדים

1. תבקש לדעת את אופי ההתחייבות לאחריות ואת אופי האחריות שניתנת על ידי המוכר.

האם אתה מקבל כתב אחריות (בכתב) המהווה התחייבות חוזית של המוכר מולך?

מה היא ההתחייבות לתיקון / החלפה של המוכר?

האם יש למוכר את הסכמים עם מעבדות או יכולת עצמאית לטפל במכשיר - שלא ישלח אותך למעבדה בקצרין או אילת...

2. האם אתה יכול לדעת בוודאות שמדובר במוצר חדש ולא ב - REFERBISHED שהוסרו המדבקות המעידות על היותו מוצר מחודש ונמכר כעת כחדש - נפוץ בעיקר בEBAY.

3. תנסה לרחרח לגבי היקף המכירות והיציבות של המוכר. מאחר ומדובר (לפי מה שנאמר לך) ביבוא מקביל של המוכר קיים הסיכון שעקב קשיים כאלו ואחרים שיעמדו מול המוכר אתה תמצא את עצמך מול שוקת שבורה במידה ותזדקק לשירותיו של המוכר.

יבוא מקביל יאפשר לך בד"כ אפשרות להינות ממחירים נמוכים יותר עקב העלויות הנמוכוות יותר שיש ליבואן הלא רשמי מול היבואן הרשמי (הדרישה להחזיק מעבדה יעודית או הסכם עם אחת, להחזיק במלאי חלקי חילוף, דרישה לגובה מחירים מסויים על ידי היצרן ועוד...) כך שכל עוד לא נתקלת בקשיים טכניים עם המוצר אופציה זו תהיה עדיפה.

אם שווה לך להוסיף X או Y או מה שלא יהיה הסכום על יבוא רשמי זה שיקול שלך. אם המוכר אמין, יציב ויכול להתחייב לשירות במקרה תקלה... במקרה כזה קשה לי למצוא סיבה לשלם יותר על מוצר שמיובא על ידי היבואן הרשמי

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לפישלר.

לפי איך שאני מבין אתה בכלל מדבר על ה 946 של קלריון שהוא המכשיר עם המסך נגיעה שלהם.

היום לקלריוןם יש דגמים חדשים לגמריי כגון http://www.clarion.com/usa/products/source_units/DXZ955MC.html

ו/או

http://www.clarion.com/usa/products/source_units/DXZ855MP.html

אתה התכוונת כנראה ל:

http://www.clarion.com/usa/products/source_units/DXZ945MP.html

כל הדגמים הנ"ל שמותאמים לארץ המספר האחרון משתנה לרוב ל 6 במקום 5 וזה משום בעיות טיונר.

אני לא ממליץ על ה 945 כיוון שהוא נשמע אנמי מדיי לדעתי והייתי דווקא מחפש את ה 746 של קלריון שהוא דגם משנת 2004 אבל הוא מהטובים שיצאו לדעתי בשוק עד היום.

http://www.clarion.com/usa/products/2004_products/source_units/DXZ745MP.html

אם חשקה נפשך בנקמיצ'י הייתי יורד מזה בתור אחד שהיה לו אחד כזה, ואחרי שיחות רבות עם אנשי מקצוע בארץ , לכולם היו וגם לי בעיות רבות איתם החל מקריאת דיסקים ועד מכניקה.

לגביי אלפיין הדבר היחיד שיש לי להגיד עליהם זה שהם קשים לתפעול לדעתי , הסאונד שלהם לא מתעלה על אחרים ברמות מחיר שוות למכשירים אחרים , ושמועה שהתגלגלה לאוזני טוענת לתקלות רבות מאוד במכשירים. אני לא השתמשתי באחד באופן קבוע ורציני זמן רב אז לכן זו רק שמועה.

אם יש לך זמן , כח וכסף תנסה להשיג מכשירים של ECLIPSE אשר היום נחשבים אולי הטובים בתחומם. אל תקנה בארץ כיוון שהכל REFERBISHED (כלומר מכשירים מחודשים). אם תצליח אז זכית במכשירים מעולים.

כמו כן זכור תמיד את נושא האחריות. עדיף מכשיר שקנית בארץ , אולי בקצת יותר כסף אבל אצל מישהו רציני שמבטיח אחריות וחלקים מקוריים , וזאת כיוון שזהו מכשיר אלקטרוני עדין שנמצא בתוך רכב .

נ.ב. (אחרון ודיי) ל9255 שנכתב עליו כאן שהוא מספר הדגם האמריקאי ל HX-D2 אין פאנל נשלף , ולכן במדינתנו הקטנה ורווית גניבות הCD... תעשה בקיצור את המתמטיקה לבד :wink:

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

כל הדגמים הנ"ל שמותאמים לארץ המספר האחרון משתנה לרוב ל 6 במקום 5 וזה משום בעיות טיונר.

6 זה אירופאי

5 זה ארה"ב

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...