Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לפני חודשיים רכשתי לרכב החדש מערכת-

פיוניר 7750MP -HU

1640 מקדימה

6971אחורה

ובמקום ההרכבה גם כיוונו לנו את ה"קוסטום" כמו שצריך..ככה שמרגישים באס כמו שצריך ורוב העומס הועבר לאחורים(+6 לאחורה..ברגיל זה +2 לאחורה)...היום ירדתי לרכב ושמתי לב שהצליל שונה והרמקולים חורקים מעט (הרחבה מאוחר יותר בהודעה), נכנסתי להגדרות וראיתי שרוב ההגדרות נמחקו והכל השתנה-

האם יכול לקרות מצב שכל הנתונים נמחקים סתם ככה?

והאם אתם יכולים לתת לי אפשרויות כיוון של המערכת כי זה ממש ממש מסובך עם האקוליזרים הרבים שיש שם?

רמקולים חורקים-הגברתי עד בערך 60 והרמקולים האחורים החלו לחרוק במעט ולזייף...האם זה אומר שהם נמתחו מעבר ליכולת שלהם ועדיף לשמוע פחות, או שזה משהו אחר וכדאי לחבר מגבר (הרחבה למטה) וסאב נפרדים?

מגבר-כעיקרון אני לא חושב שאני צריך מגבר, אבל אם בכל זאת-מה המטרה של המגבר ואם כן אז כדאי כבר לחבר עוד זוג רמקולים וסאב (חוץ מהדברים הקיימים)?

תודה מראש, מתן

1.8T 8)

פורסם

לא בדקתי כמה RMS הרמקולים שלך אבל אני מאמין ממה שכתבת שהשקעת יותר באחוריים,תקרא את ה FAQ זה יענה לך על הרבה שאלות.

אם תרצה אני יכול לכוון לך את המערכת אני מאיזור אשקלון או אם תרצה עוד שבוע יש מפגש שם יש מי שיעזור לך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...