Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי קומפוננט של מגנט 2160 ומשום מה יש כמה בעיות:

1. אין כיוונים לאחורה וקדימה רק ימין ושמאל

2. יש רעשים מסויימים בכל הרמקולים

מה עושים לפתור בעיות אלו?

שאר חלקי המערכת: מגבר קנווד 400 וואט, רדיו דיסק JVC GO עם יציאה אחת למגבר ורמקוליים אחוריים 200 וואט

בתודה מראש

פורסם
אה שכחתי לציין שכל ארבעת הרמקולים מוגדרים כנראה כאחוריים

זאת הסיבה שאתה לא יכול לשלוט על רמקולים אחורה\קדימה.

ולגבי בעיה שניה, תפרת לנו איזה רעש אתה שומע בידיוק..? שהולך ומתגבר עם לחיצות על הגז?

פורסם

הרעש שנשמע זה כמו טיקים כאלה כמו מכות חשמל או משהו ובלי קשר לגז או משהו רק אם אני מגביר לעוצמה חזקה

בקשר להגדרת האחוריים הקומפוננט מחוברים במגבר לחיבור של הקדמיים כך שזה לא נראה לי הגיוני שכל הרמקולים מוגדרים כאחוריים

פורסם

לפי מה שראיתי היום הפיקים האלו בגלל שאתה מגביר אותם מהמגבר קצת יותר מידי וזה חזק מידי עבורם.

דרך אגב איזה רמקולים יש לך?

פורסם
הרעש שנשמע זה כמו טיקים כאלה כמו מכות חשמל או משהו ובלי קשר לגז או משהו רק אם אני מגביר לעוצמה חזקה

בקשר להגדרת האחוריים הקומפוננט מחוברים במגבר לחיבור של הקדמיים כך שזה לא נראה לי הגיוני שכל הרמקולים מוגדרים כאחוריים

הסיגנל וחלוקת קדימה/אחורה יוצא מהמכשיר ומשום שיש רק יציאה אחת אין שליטה על אחורה קדימה מהמכשיר אפשר לשחק עם גיינים במגבר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

האם שאתה מעביר אחורה לא שומעים כלום?

ושאתה מעביר קדימה שומעים רק קומפוננט?

זה קורה כי יש לך RCA 1 ואין לך שליטה מלאה כי אתה משתמש עם מפצל ללפט ורייט

ולכן אתה לא יכול לכוון ריר ופרונט .

פורסם

לא אני אסביר שוב כאשר אני מכוון למשל לפרונט שומעים את כל ארבעת הרמקולים וכאשר אני מעביר לרייר לא שומעים אף אחד מהרמקולים כמו כן משום מה נדמה לי כשהיו רק שני רמקולים מחוברים שמעו יותר חזק מאשר שעכשיו מחוברים גם האחוריים וגם הקומפוננט זה הגיוני?

פורסם

תראה צריכים לראות בעיניים , וגם זה עיניין של כיוונים , אולי הגיין נמוך מידי ולכן הרמקול לא "נפתח".

כעיקרון תבדוק שה4 בננות מחוברות ללפט ורייט...

אצלי יש RCA 1 וכאשר אני מעביר לריר שומעים רק את האחורים (שמחוברים לפאנל) ושאני מעביר לאמצע שומעים את כולם...

פורסם

לHU עם יציאה אחת לא תהיה אופציית שליטה על FADE אלא אם הHU מחובר לקרוס חיצוני או לקרוס במגבר בעל אופציית 2CH IN.

שיש יציאה אחת הHU "רואה" רק FRONT ולכן אין השפעה על הREAR...

ישנם אוקלייזרים חיצוניים\קרוסים שיש להם כניסת MAIN IN, ואז הקרוס\אקולייזר מחלק את זה בין FRONT,REAR וSUB. לפי חלוקת הקרוס(2WAY\3WAY/4WAY)

אין דבר כזה גיין סגור ואז הרמקול לא "נפתח", הרמקול יקבל וולטאז גם עם גיין סגור, לא יהיה מצב שהוא מחובר ועם גיין סגור הוא לא ישמיע שום צליל.

אין קשר לגיין,גיין זה לא ווליום או פוטנציומר עוצמה במגבר,הוא נועד להשוואת מתח הכניסה של המגבר אם מול המתח יציאה של הסיגנל בHU.

under construction..

פורסם

אני יודע לגבי הגיין

אבל במידה והוא לא מכוון כמו שצריך ביחס לפאנל הרמקול יכול להישמע רק...

כך גם תחימת התדרים והכיוונים שבקרוס במגבר .

הכל משפיע.

פורסם

גם אם הוא לא מכוון כמו שצריך,עדיין הוא יוציא צליל כי הוא מקבל וולטאז.

לפותח התרד', לגבי ה"טיקים" צריך לבדוק את זה ולא ככה על המחשב...צריך לראות את ההתקנה בעניין לשחזר ולראות איפה הבעיה.

under construction..

פורסם

בקיצר נראה לי אני אקח הכל לאיזה מתקין מערכות שיבדוק הכל אני בדקתי איזה 100 פעם ולא מצאתי כלום

תודה בכל אופן לכולם

• תוכן חדש...