Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבות של 6על 9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפקיד?

במערכת חלשה וזולה לתת הרבה כוח במחיר זול ובהתקנה "נוחה"

במערכת טובה, אין 6*9.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם יש לך במה קדמית טובה (קומפוננט איכותי) וסאב אז לא צריך אחוריים.

לפני שאתה הולך ומוכר אותם תנסה להנמיך אותם עד הסוף למשך שבוע לפחות ואז תחליט

אופל קורסה 2003

פורסם

בהנחה ויש לך קומפוננט איכותי וטוב מקדימה וסאב טוב מאחור והגברה חיצונית הולמת יש מצב ועדין יהיה חסר לך גוון מסויים משלים מאחור ולכן ברוב הפעמים[גם אני ] מחבר את האוברוליים להגברה הפנימית של הר"ד וזאת כדי למנוע השטלטות והריסה מסויימת הנובעת מהגברה מוגזמת מאחור בעיקר כשיש סאב אשר בא להדגיש את התדרים הנמוכים לרוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כרגע ממש אין לי קומפוננטים .

חשבתי למכור תמגנט 6 על 9 שלי ולמכור תקדמיים סתם קהנודד 6.5 אינץ' ב200 שקל

ולקנות בכסף של שניהם מורל פולס .

היום ניתקתי תאחוריים והבנתי מה זה במה קידמית למרות שאין לי קומפוננט, אז כנראה שאם קומפוננט זה ישמע הרבה יותר טוב.

מישהו פעם מכר תאחוריים שלו והרגיש שחסר תצליל מאחורה?

*עריכה* איפה המקום הכי זול שאני יוכל למצוא תמורל פולס 5.25

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

ביקוש...

יש ביקוש דבוהה יותר ל6.5 ולכן כמות זמינה גדולה יותר לעומת ה 5.25 ש"קשה" יותר להשיג...

אופל קורסה 2003

פורסם

אז עדיף אולי לקנות 6.5 ??

אני רוצה ץ5.25 כי ה6.5 צריך מין טבעת מסוימת בשביל שהוא לא יפגע בחלון ,ואין לי מושג על מה מדובר .

מה גם שה6.5 יותר חזק ועל הניר יותר מפורט

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

עמית אני מציע לך להתעקש וכן לשים את ה 6.5 מאשר 5.25 כי כאשר המברנה של הרמקול יותר גדולה ככה הרמקול יותר נציל וגם זה יעלה לך פחות וזה לא בעיה לעשות את הטבעת הזאת.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

מאיפה הבאת את הנתון הזה? אין שום קשר לנצילות ולגודל של ממברנה...

להיפך,מיד של 5.25 יפיק צלילי מיד הרבה יותר טוב ממיד של 6.5, , אך המיד של ה6.5 יפיק יותר תדרי באס לעומת ה5.25.

ברכב המערכת האידיאלית היא סא 3 חלקים כאשר המידוופר הוא 8-9 אינטש, המיד הוא 4-5.25 אינטש והטוויטר הוא 1-2.25 אינטש.

*** אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך ***

under construction..

• תוכן חדש...