פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
חוות דעת על סאב
מאת Vibe- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני כרגע בדילמה רצינית לגבי רכישת סאב... כבר כמה זמן ואחר כמה מחקרים קטנים על החברה Earthquake מצאתי שמדובר בחברה טובה מאוד ושחשבתי לקנות את הסאב Earthquake DBR-12 שלהם . מחירו 640 שקל והוא עומד להיות מוגבר על ידי 260 רמס. אפשרות שניה שכמה אנשים הציעו לי היא הלנזר מקס אבל אני מפחד שיצא לי סאונד עמום מכיוון שלא אוכל לספק ללנזר את ההרמס הדרוש. אשמח להצעות נוספות (נ.ב אני אוהב באס חזק פאנצי)
הודעה אחרונה מאת Vibe, -
- 35 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מחפש מגבר 4 ערוצים .יש לי לנצ'יה תמה .מאחורה יש 6985 של פיוניר (בני 10 ולא אני לא מחליף או מוכר אותם) מקדימה 6\4 של רוקפורד 2 WAY .מה דעתכם על PHASE ? אין לי דגם מדוייק ועל SOUND STREAM ? מה הנתון הטכני שאני צריך לחפש כשאני קונה מגבר? כשאני עובר על אתרי האינטרנט המגברים די דומים בנתונים הטכניים.(האתרים של היצרנים ממש קמצנים בחלוקת המידע). אנא היו סבלניים זו פעם ראשונה שלי פה ובכלל בנושא.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי רובר 620. קניתי את הרכב עם רמקולים שבאו מהחברה. שמעו נחמד אבל כמובן שלא מספק. חסכתי כסף והלכתי לקנות משהו יותר רציני. התחדשתי במערכת הכוללת מגבר סאב וזוג רמקולים מאחורה. העניין הוא שאחרי התקנה וכיוונים שומעים יותר גרוע ממה שהיה. הסיבה: הסאב שמרעיד את כל הבמה האחורית המקורית של הרכב! אבל שאני אומר רעידות אני מתכוון לזה שאי אפשר לשמוע בכלל. ממש מחריד ומגעיל. אחרי בדיקה קטנה התברר שמה שעושה את רוב הרעש הם המכסים המקוריים של הרמקולים מאחורה. אני יודע שיש כאלה שיגידו לי לקנות חומר אוטם... אבל אני יודע שזה יקר ואין לי תקציב להשקיע בזה. המערכת עצמה מכוונת להפליא. והסאב ממש לא גבוהה בGAIN. אני עובד עצות. חשבתי להוריד את המכסים ש…
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום.. יש לי מגבר לאנזר 1000 וואט VIBE יושב על רמקולים 6/9 אינפיניטי מונובלוק לאנזר 1200D VIBE יושב על שתי סאבים סרווין ווגה עכשיו ככה.. מהמצבר עובר לי קבל 4G אל המגבר המונובלוק ומי המונובלוק קבל + של 10 G למגבר השני יש לי מינוס אחד של 4G שהעברתי למונו בניפרד וקבל 10 G למגבר השני הוא גם בניפרד ויש לי פיוז 30 אמפר נראה לי זה שבא בתוך החבילות של החוטים ... פתאום המגברים הפסיקו לעבוד לי... והיה ריח של כלור כמו של הבריכה חח לא יודע מזה קשור אבל זה הריח שהיה... והפיוז היה נראה שרוףף רצח כמו אפר כזה עליו מה הבעיה יכולה להיות?? ולידע כללי אני כבר שבועים בערך עם המערכת ככה תודה!!!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך להחליט עד יום שיש איזה גודל תיבה לבנות לסאב שיש לי הסאב של GOLD SOUND דגם RSW1033 זה הדבר היחיד שיש לי אליו http://www.nb-redsun.com/products/rsw6533.htm חשבתי לבנות תיבה בגודל של איזה 38 אל 38 אל 38 סנטימטר זה יהיה מתאים?
הודעה אחרונה מאת Ave, -
6*9 מקדימה
מאת Eviatar- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתי רבות אם לחתוך בדלתות בשביל לשים 6.5 אינץ' או להסתדר ב4 אינץ' שיש בדש בורד אך עלה לי לראש אולי אם כבר חותכים אז לשים 6*9 וכאן באה השאלה אם זה יכנס (לחתוך רק את הפנל של הדלת יש כבר חור בדלת) אני יודע שחייבים הגבהה טובה אבל ניתן לעשות זאת? תמונות http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=61512CF01B2148CABBA6570A5B8703A4&alid=278782 תשימו לב בתמונות על הצורה של הפנל לדלת היא בצורת אליפסה ענקית אם זה יתאים אני מתכנן להעביר את הפיוניר 350W 80RMS לקדימה ולקנות לאחור מורל 6*9 טובים לגב י הגברה מקדימה יוגבר במגבר סוני 2 ערוצים 2*40 דגם EXM 302 ומאחור יוגבר בJBL המפוסם+סאב ואם הכל יעבוד איך לדעתכם ישמעו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
יש לי HU מקורי
מאת paul1- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אפשר לעשות עם HUD מקורי של סוזוקי גראנד ויטרה? אין לו MP3 ובטח שלא WMA. אני יודע שאפשר להתקין מחליף דיסקים, אבל אין לי מקום בשבילו, לכן האופציות שקיימות הם או החלפה (יש לו פנל לא סטנדרטי) , או פתרון יצירתי אחר. האם קיים נגן MP3 שמשדר בתדר רדיו ל HUD ?
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם. משהו מאד מוזר קורה לי לאחרונה במערכת. כשאני שומע בעוצמה נמוכה , רק הרמקולים האחוריים (9*6) עובדים , ואילו כאשר אני מגביר בצורה דרסטית , נכנסים לפעולה הקומפוננט הקדמיים , וחוזר חלילה... מה זה ?
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, חסכתי איזה 1500 ש"ח, אני יכול לגרד עוד , אבל מומלץ שלא. אני צריך שתעזרו לי להרכיב מערכת מגניבה, אבל הדגש שלי הוא יותר על האיכות שמע מאשר על העוצמה,ז"א שלא חובה בשבילי שישמעו מחוץ לאוטו, אך לפחות בפנים האוטו ושיהיה הכי איכותי שאפשר, אם צריך עוד כסף מה שאני מעדיף שלא, אז תנקבו בבקשה במחיר הנוסף הדדרוש, אין לי מושג באאודיו וכאלה, לכן תודה רבה רבה לעוזרים (אגב יש לי Ax ככה שהאוטו קטן) תודה יקירק.
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש סאב 12 אינץ' במחיר של עד 1500 ש"ח שיהיה אמין מדוייק גם פאנצ'י קיצר סאב הכי טוב שאפשר להשיג במחיר שציינתי (כרגע אמור להיפתח ע"י BOLT 900 וואט) תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת rueven, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז רציתי לקנות את ה JBL רק שמסתבר שבדיוטי פרי נגמר המלאי.. לכן לא נותר לי אלא למצוא תחליף יעיל לא פחות.. התקציב שלי לא בשמיים.. 1000 ש"ח טבין ותקילין . עשיתי חיפוש קטן בזאפ.. אני מחפש משהו איכותי, אמין, שנותן תמורה טובה למחיר.. שמעתי קצת על הלאנזאר.. אני אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.
-
תדרים ברדיו
מאת נועםנועם- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רדיו jvcהתדרים קופצים במספרים אי זוגיים איך משנים לכל התדרים כולל זוגיים
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני בטוח שהיו עוד הרבה כמוני שפתחו נושא על זה (כן חיפשתי...) הפאגוג' (אם כך כותבים ) ,רועד בצורה קשה כאשר אתה שומעה מוסיקה ,יש לי סאב ברמה נמוכה יחסית ,אבל הפאגוג' רועד והורס עוד יותר את השמיעה.. וחיזוק מספר אולי יעזור אבל לא משמעותית האם יש משהו שאפשר לעשות לפני אפשרות האיטום??? וכמה עולה איטום של פאגוג' ??? תודה רבה מתן
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הסאב הוא מסוג קיקר SOLOBARIC S12L7 הוא DUAL COIL 4 אוהם. עומצה 750 וואט RMS. השאלה היא אם אני רוצה לנסות אותו עם המגבר שיש לי JBL GTO 75.4 בגישור של 2 ערוצים אליו האם לחברו לסליל אחד או שניים ,כיצד ישמע יותר טוב אם בכלל?????
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ה JBL המפורסם מהדיוטי פרי יצליח להרים את הסאב של סרווין ווגה HED 12 ??? או את הסאב של רוקפורד P2 ???
הודעה אחרונה מאת nahag-pesha, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש מערכת MP3 לא יקרה ולא מזולות ממש שלא שוות כלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על blaunpunkt mp34 ובכלל מה אתם ממליצים מאותו סגנון חשוב מאוד תענו בבקשה בהקדם
הודעה אחרונה מאת Lynx, -
- 4 תגובות
- 994 צפיות
היי חברה מה דעתכם על solid audio f10 ???? http://www.dragondistributing.com/solidaudio.htm ועם הוא יכול להחזיק קיקר l7 אינצ"12 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 3 תגובות
- 719 צפיות
יש לי פנאל של פיוניר ללא mp3 , האם יש צ'ינג'ר של פיוניר שתומך ב-mp3 ?
- 1 תגובות
- 979 צפיות
שלום, כחודשיים אני משתמש בקומפוננט של מאגנט באוטו ושומע כרגיל עם ווליום גבוהה אבל לא גבוהה כזה שיהיו לי עיוותים או חירחורים, מספיק גבוהה כדי שזה יהיה מאוזן ולא מפוצץ.. אחרי שכשבוע שלא נסעתי באוטו (האוטו של אבא הוא נוסע עליו).. אני מדליק את המערכת וכשאני מגביר טיפה את הווליום יוצא לי מהקומפוננט בכל תנודת בס שריקות חדות כאלה, זה קרה פתאום לא התעסקתי עם שום דבר, אני זוכר פעם זה קרה כיביתי את האוטו והדלקתי מחדש וזה נפתר ומאז לא קרה כלום, אבל עכשיו זה לא נפסק. אין את החרחורים האלה בווליום ממש ממש נמוך אבל איך שאני מגביר טיפה ישר יש שריקות עם תנודות הבס. למישהו זה קרה פעם? יש לכם מושג מה צריך לבדוק? דברים שהתשנו מאז הפעם האחרונה ששמעתי - - אבא החליף את המ…
הודעה אחרונה מאת exter, -
כבל rca אכותי!
מאת RomanX- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
על איזה (חברה) איזה כבל הייתם ממליצים רוצה כבל rca אכותי! אני מבין שיש הרבה חברות ו רוצה לדעת על איזה מבינהם אתם ממליצים! התקציב הוא עד 300 ש"ח ל כבל! רוצה משהו ב אכות גבוה ו מחיר אטרקטיבי!
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 2 תגובות
- 675 צפיות
אהלן חבר'ה.... יש מצב שביגלל התקנה לקוייה של שניה מגברים, ישרף האלטרנטור? אני יסביר.....היה מורכב אצלי בפונטו מגבר ,וניסיתי לחבר עוד מגבר , מה שעשיתי הוא בסך הכול גישרתי בין הפלוס שהיה מחובר למגבר הראשון למגבר השני וכן הלאה גם עם המינוס והרימוט,וכמובן שהוצאתי עוד זוג אר סיאלים מהמגבר הראשון (שהיה מחובר כבר),עכשיו כול זה נעשה עם חיווט פשוט (חוטים כמו של רמקולים דקים)הכול עבד שעה בידיוק ואז נידלקה המנורה של הטעינה ....מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת puntoto1, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
שלום!!! יש לי סאב של Rockford RFZ-3412 בגודל 12 אינץ' ואני לא יודע כמה ארמס עם מישהוא יודע שיעזור לי בבקשה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 3 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכולם ! מה אתם חושבים על זוג הרמקולים האלה 6x9ואינטשוPioneerוTSA6961Rובתור רמקולים אחוריים ואליהם להוסיף איז שני טוויטרים נחמדים הסאוד ישמע טוב לדעתכם ?
הודעה אחרונה מאת Nature, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש תוכנה שיכולה להראות בזמן נתון של נגינה את עוצמת התדרים המוקלטים זאת אומרת נגיד להגיד שמה שאתה שומע עכשיו זה ? 5hz 45hz 80hz 100hz 125hz 3DB 11DB 13DB 11DB 13DB יש תוכנה כזאת ?
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי מה דעתכם על הרדיו דיסק הנ"ל http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=235&CatId=2,24,32 ? ואיזה תוספות אני יכול להשים כדי לגרום לצליל עוד יותר טוב (אני מרוצה מהצליל עכשיו גם)? אני חדש בעסק הזה ולא מבין, אשמח להצעות ממבינים (סאב, טוויטרים, מגבר וכו'...). תודה רבה לעונים ולחווים דעה. יונתן
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 573 צפיות
שלום!!! יש לי אפשרות לקנות קונפוננט של gbl 505c ב 400שקל שווה ???? או להביא מורל פלוס ב 500 מה יותר שווה ומה יותר טוב ואני צריך להחליט דחוף אז בבקשה תציאו לי
- 1 תגובות
- 829 צפיות
השאלה שלי היא כזו; לא יודע למה אבל כנראה שאחותי האהבלה הרסה את הסי די, וכעת הסידי לא קורא בכלל , הוא עושה בהתחלה כאלה רעשים של סריקה כאילו הוא מחפש משו , ואחרי דקה בערך הוא פולט את הדיסק. הפנל הזה שווה משו? אפשרי למכור את הפנל? כמה יעלה לתקן את זה? שווה לתקן אותו או לקנות חדש כבר?. אה, ומה זה קומפוננט (סליהח על הבורות אני לא מבין כלום באודיו והייתי רוצה ללמוד יותר). בתודה מראש יקירק.
- 1 תגובות
- 833 צפיות
אניר רוצה לשיים קומפוננט הבעיה היא שבאוטו (שברולט קווליר) אין מקום לקומפוננט ולא מרשים לי לעשות חיתוכים בדלתות רציתי לדעם אם אפשר לעשות תיבות לקומפוננט ואם זה יוריד/יעלה באיכות שלהם תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 7 תגובות
- 995 צפיות
רמקולים קונפוננט של jbl דגם 505c, שווה לקנות ב 400 שקל ועם הם יותר טובים מהמורל פלוס ומה יותר טוב להרכיב באותו מורל או הגיביאל?? תודה מראש ועם יש עוד מידע עליהם תעזרו לי מאוד פשות זה דחוף לי כי אני חייב להחלית ב3 שעות הקרובות
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות סט קומפונט 6.5 מורל פולס ורמקולים אחורים 6X9 מורל פולס ולא יהיה לי בעיה לחבר את זה לצ'נגר?(דגם SONY XA-10B) ככה נראה הצ'נגר: http://image.furima.rakuten.co.jp/image/item/77/75/23917775-2 .jpg והפאנל הוא מסוג SonyCDXC610Auto CD Deck199615w x4, CD changer control, detatch face, custom file, optional remote, station naming, 3 second ESP, program play, dual illumination האם אני ישמע טוב עם הדברים שאני רוצה לקנות?
הודעה אחרונה מאת NBI,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,282 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- נהג מופרע
- zvit
- discoTD5
- mcshmupi
- yuval1111
- sperial
- unreliablebazooka
- nir eli
- שביט
- zvigolden
- משה321