Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כחודשיים אני משתמש בקומפוננט של מאגנט באוטו ושומע כרגיל עם ווליום גבוהה אבל לא גבוהה כזה שיהיו לי עיוותים או חירחורים, מספיק גבוהה כדי שזה יהיה מאוזן ולא מפוצץ..

אחרי שכשבוע שלא נסעתי באוטו (האוטו של אבא הוא נוסע עליו)..

אני מדליק את המערכת וכשאני מגביר טיפה את הווליום יוצא לי מהקומפוננט בכל תנודת בס שריקות חדות כאלה, זה קרה פתאום לא התעסקתי עם שום דבר, אני זוכר פעם זה קרה כיביתי את האוטו והדלקתי מחדש וזה נפתר ומאז לא קרה כלום, אבל עכשיו זה לא נפסק. אין את החרחורים האלה בווליום ממש ממש נמוך אבל איך שאני מגביר טיפה ישר יש שריקות עם תנודות הבס.

למישהו זה קרה פעם? יש לכם מושג מה צריך לבדוק?

דברים שהתשנו מאז הפעם האחרונה ששמעתי -

- אבא החליף את המצבר

- תאונה קטנה שפגעה בבמפר הקדמי בצידו השמאלי

בדקתי חיבורים של הרמקולים והם נראים לי יציבים.

אין מגבר

מערכת pioneer 4700

תודה לכל העונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...