פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
רציתי לדעת מה במבינים שבניכם חושבים לפי הנתונים כמובן על הרמקול הזה :http://www.logicsoundlab.com/zx693.html
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
תגידו בבקשה משהו אולי יודע מה מחליפים ברדיו דיסק כשעושים כיול DEHP770 עם משהו יודע שיביא תמונה הסבר משהו עם לא איפו אפשר לעשות כיול בדרום בבאר שבע (כיול=תחנות רדיו לא הולכים אחד אחד אלה בדילוג 91.3 91.5.......)
הודעה אחרונה מאת pro8613, -
הציעו להביא לי את הפאנל הזה של CLARION: http://www.clarion.com/usa/products/source_units/DXZ945MP.html או את 2 הפאנלים של ALPINE(לבחור מביניהם אחד): CDA-9853 או CDA-9851 תעזרו לי להחליט איזה מהם לבחור? או אם בכלל לקחת משהו אחר...
הודעה אחרונה מאת gal6133, -
- 1 תגובות
- 756 צפיות
איזה גודל רמקול יש בפורד אסקורט בדלת הקידמית חשבתי שזה 5ורב יש מצב או לא כי אני לא יודע איך מודדים
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
איך הדגם של לוגיק: logic plx44 נחשב מגבר סביר? הוא מספיק חזק לסאב 800 פיוניר וזוג קנווד 280?? יש בו אפשרות להוריד את הבס מהרמקול בכלל?? כמה כדאי לשלם מקס' על כזה משומש במצב מצוין??
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
על הסאב הזה: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2670,'normal_sales') אני מחפש משהו של עד 500-600 ש"ח שכולל תיבה ויתן לי הנאה מירבית.. האם זה מוצר? או שיש לכם המלצות אחרות..? תודה!
הודעה אחרונה מאת Cosworth, -
מתיי יש מפגש
מאת Cosworth- 1 תגובות
- 717 צפיות
אני רוצה להגיע למפגש מתיי הוא מתקיים תאריך שעה ואיפה תודה לכול מי שעוזר לי מראש
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 5 תגובות
- 709 צפיות
יש לי את הקומפוננט של דגר סטר (משהו כזה) וחסר לי את שני הקרוסים שנילווים לרמקולים היכן אני יכול ליקנות רק את הקרוסים? והאים ניתן להרכיב אותם ברכב ללא הקרוסים שלהם? תודה לעוזרים. רז...
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
שאני מגביר ברמקולים מדי פעם הטוויטרים מפסיקים לעבוד.. ואחרי כמה שניות חוזרים לפעול ... מה זה ??? הרמקולים של מוראל (דוטק .)ועוד שאלה איך אני יודע אם המתקין מערכות שם לי את הטוויטריםפ .. של הדוטק או את של הפולס אמרו ל???
הודעה אחרונה מאת zzx, -
- 4 תגובות
- 912 צפיות
מגבר שני ערוצים זה אומר שאני יכול לחבר אליו שני רמקולים בלבד? אם הגדרות היצרן של המערכת שלי 4*45 ואני אחבר או אותה למגבר 2*50 RMS מה ההספק שאני אקבל? האם אני יכול לחבר שני רמקולים (אחוריים) דרך מגבר ושניים קדמיים ישירות למערכת כלומר האם זה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת Lynx, -
- 7 תגובות
- 899 צפיות
לפי מה שקראתי אני צריך לעשות "הגבהה" לקומפוננט מקדימה כדי שהחלון יסגר לי אם מה אני עושה אותה והסבר קצר איך ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מאיזור ירושלים ...כמו שהשם שלי אומר "אני חדש בזה" . אבל אני באמת אוהב את הנושא...אני קורא הרבה בפורום כדי ללמוד ...כמובן שלא למדתי כמעט כלום .. אבל אני רוצה מתנדב שילמד אותי את השלב המעשי .. התקנות וכל מה שצריך לדעת ! אם הוא באמת מתעקש אני מוכן לשלם אפילו ...כי אני ממש רוצה ללמוד .. אבל כמובן אני מעדיף שמשהו יעשה את זה כי הוא רוצה לעזור ולא כי הוא רוצה כסף .. אני כמובן יבוא אליו בכל פעם... תודה רבה למתנדבים ..
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביגלל שנעלו לי את הנושא הקודם (לא יודע למה) אני צריך לפתוח אחד חדש . הדילמה היא כך: אתמול רציתי ליקנות מכשיר פיוניר דגם 770 חדש עם שנה אחריות ב1400 אבל היום ראיתי מודעה על מכשיר פיוניר 8600 משומש ,שלפי המוכר שלו ניקנה לפני 4 חודשים ומתוכם עבד רק חודש אחד . הוא לא שמר קבלות ,יש לו את הקופסא של המכשיר, והוא אומר שהמכשיר ניראה חדש חדש .. הוא רוצה עליו 1500 שקל איזה מין המכשירים לקחת??? הוא ננעל מכיוון שלמרות שידעת שאסור להקפיץ, הקפצת פעמיים תוך מספר שעות. עבור על כללי הפורום. אם אתה לא יודע למה ננעל, תפנה בה"פ. הנושא המקורי יפתח מחר.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
רדיו דיסק פיוניר 1 2
מאת bozman- 24 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם על הדגם DEHP 7750 של פיוניר: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3568,normal_sales נשמע טוב לא? למה לא ממליצים הרבה עליו? מחכה לתשובה....תודה
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 33 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי פיוניר 7750,קומפוננט קדמי של סאונדסטרים אקסטרים ומגבר של ג'יי בי אל המוכר... לפני כחודש עברתי מהמגבר הזה למגבר של רוקפורד פאנץ' 400 ואז התחילה אצלי בעיה של טוויטרים צורמים שעושים כאב ראש רציני! התקנתי בסאונד אפ.אקס בראשון ועופר טען שהבעיה נוצרה בעיקבות כך שהמגבר פשוט גדול על הקומפוננט שלי! בשפה פשוטה... ניסינו את כל הכיוונים האפשריים גם מהקרוס וגם מהרדיו דיסק ועדיין זה היה כמו כוסות רוח למת (איך שלא אומרים את זה)הטוויטרים המשיכו להישמע מעוותים ובכלל לא רכים... סאונד אפ אקס כנראה גמרו תקריירה,לי נמאס,ואני הלכתי למתקין מקומי שיחליף לי חזרה לג'יי בי אל כמו שהיה לי קודם לכן,אני ידעתי שהצליל הוא פחות איכותי ועמוק,אבל ידעתי שאיתו לא הייתה לי בעיה…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 763 צפיות
אז ככה יש לי אלפיין 9833 כשאני מכוון תחנות ברדיו הוא תמיד מחפש אוטומטית ולא נותן לי לחפש ידני איך אני מחליף לחיפוש ידני..
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
בעיה באלפיין 9855 1 2
מאת golf9855-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפני שבועיים התקנתי את המכשיר באוטו, עבד מצויין!!! אבל אתמול ניסיתי להוציא את הדיסק והפאנל לא ניפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה אני רוצה להגיעה בעזרת -ה' למערכת טובה ואיכותית שתכלול : -רדיו דסיק ,מונובלוק ,מגבר,סאב,קומפוננט ורמקולים אחוריים 6X9 (מקווה שלא טעיתי) ולפי מה שאני יודע זה גם לא זול . אבל אין לי כרגע את כל התקציב לקנות את כל המערכת ,וביגלל שאני רוצה מערכת באיכות טובה , ואין לי את כל הכסף ,אני רוצה להתחיל מהתחלה -הרדיו דיסק (HU ניראה לי כך אתם קוראים לזה ) יש לי כרגע 1400 שקל . ואני רוצה להשקיעה אותם על רדיו דיסק של פיוניר אני צריך שתגידו לי איזה רדיו דיסק של פיוניר (רק פיוניר) יתן את התמורה הכי טובה ל1400 השקלים שלי ביגלל שאני חדש בזה וראיתי ב"חיפוש" שאתם נותנים דגמים שאני לא ראיתי בZAP הייתי רוצה שעם ההמלצה תתנו קישור לזאפ שיהיה לי יו…
- 6 תגובות
- 901 צפיות
אני קונה מגבר של jbl מהדיוטי פרי את הgto 75.4 עכשיו אני רוצה קומפוננט לקדימה יש פה רשימה שעשיתי http://i.zap.co.il/compModels.asp יעזור לי מאוד אם מישהו ימליץ לי על אחד מהם תודה מראש! או משהו בסביבות ה1000 ל 1200 תודה
עזרה לקומפוננט
מאת eliraz- 1 תגובות
- 600 צפיות
אני רוצה לקנות קומפוננט של מגנט :http://zap.co.il/model.asp?model_id=347270 יש לי מגבר קנווד 4 ערוצים 400 וואט ורמקולים אחוריים סוני אם אני אוסיף את המגנט הללו זה יעזור למשהו?
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 1 תגובות
- 913 צפיות
הכוונה להתקין את הסאב התוך הדלת האחורית בסוזוקי סמוראי בשביל לחסוך במקום סאב של 8 אינ'צ עם כדי או של ליבנות קופסא שבגלל החוסר במקום תהיה די קטנה אוהד
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי היום בצהריים רמקולים קדמיים, הנה פרטים שמצאתי: JVC CSV624 6 1/2 inch 2-way Speakers 200W Max Music Power FEATURES: Type: 6x9 inch 2-way Coaxial Woofer Cone: 16cm 6x9 inch Midrange: 6.7cm (5/16 inch) Tweeter: 2cm (13/16) PEI Dome Mounting: Door/Rear Frequency Response: 35-25,000 Hz Power Handling Capacity: 200 W Impendance: 4W Sound Pressure Level: 91 db Crossover Frequency: 5,8kHz Mass: 840g (1.9 lbs) Magnet Mass: 228g (8 oz) Mounting Depth: 82mm (3-1/4 inch) שילמתי קרוב ל200 ש"ח. (באותה הזדמנות התקנתי גם טוויטרים) יש לי ברכב גם 6x9 אחוריים של JVC 280W 3-way איך הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש משהו ברמת הביינים. כניראה שנשרף לי טויטר מסט של קומפונט של זטק מסדרת ה X שלהם ואני מחפש טויטרים באותה רמה ומעלה. ושתי אופרים שיתנו לי טווח צלילים טוב בין מיד באס לסאב SPL לא משהו מטורף ולא משהו פשוט מידי... בבקשה אל תגידו לי לתת תקציב כי אני לא מכיר את שוק הטויטרים והאופרים כל כך :\
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי נשלח לסינגפור במסגרת העבודה וביקשתי שיבדוק מחירים של רדיו דיסקים מאחר וה-CD45Z שלי מתחיל את שירת הברבור שלו ועובד לסירוגין. יש ליד המלון שלו מה שהוא מתאר כקניון למוצרי חשמל שמחזיק הכל ממחשבים עד מכונות כביסה וגם... ציוד אודיו לרכב. המלצות המוכרים שם היו על המבצעים שיש לדגמי הקצה של קלריון HX-D1/D2. הם מוכרים את ה-D1 בכ- 500 דולר אמריקאי ואת ה-D2 בכ- 750 (המרה מעוגלת מדולר סינגפורי). התוכנית שלי היתה לרכוש בארץ 9853 ~ 2500 שקל. השאלה היא אם עדיף ללכת על ה-D1. על הנייר ה-D1 עדיף בכל מובן. יש לו דיקודר HDCD - חשוב לי מאוד מאחר ויש לי לא מעט דיסקים כאלה. יש לו כניסות AUX. הוא לא נראה מצועצע וצעצועי. ה-D2 כולל גם כל מיני "שמונצס" כמו קרוסאוברי…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
סוף סוף המאגנט הגיעו היום !, לאחר איחור במועד האספקה בשלושה ימים !. תמונות: (ניתן ללחוץ על התמונה עצמה כדי להגדילה פי 2) ככה זה נראה שקיבלתי אותם: האריזה מבחוץ נראת מרשימה - אחרי שפתחתי את הניילון שמגן זה נראה ככה: הנה הרמקול מצידו התחתון: עכשיו מהחזית (צידו העליון) עושה רושם !, תודו ! : נראה מרשים נכון?, חכו לחוות דעת . ככה זה נראה אחרי שזה מחובר למגש האחורי: עוד: (כן אני יודע ששמתי את הגריל הפוך ) ועכשיו לשירות מהחנות שקניתי בה (e-net): הזמנתי את המוצר יום שלישי (לפני שבועיים- בסביבות 1-2), הם היו אמורים לספק את המוצר לאחר שבעה ימי עסקים- אך הם הגיעו לאחר יומיים (יומיים איחור- …
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם התקנתי לבדי ,לא באופן מקצועי , מגבר 4 ערוצים . עשיתי את כל מה שהיה כתוב במדריך ההתקנה. אני מקווה שעשיתי נכון. ובכן פעולותי היו: 1.ניתוק כבל מינוס מהמצבר 2.התקנת המגבר בגב המושב האחורי 3.העברת כבל מתח למצבר דרך תעלות הרכב מצד ימין עד למצבר דרך הפתח שבנוי למעבר חווט לאזור המצבר + התקנת פיוז 4.העברת חוטי RCA, וחוטי רמקול בצד השני של הרכב (לא ליד כבלי המתח) 5. חיבור כבל מינוס מהמגבר לגוף הרכב .לא שיפשפתי את הצבע של הרכב לקבלת הארקה טובה יותר!! 6. חיבור המערכת HU+ כבל REMOTE 7. הפעלת המערכת וכיוון ההגבר חיברתי בינתיים על מנת לבדוק רק רמקולים אחוריים וקומפוננט שומעים את המגבר והשפעתו כאשר המנוע כבוי שומעים מצויין כאשר אני מניע אני שומע את ה…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 848 צפיות
שלום... יש לי רדיו דיסק פיוניר פריימיר 750 מגבר לאנזר 1000 וואט ומונו בלוק על שתי סאבי םסרווין ווגה עכשיו איזה רמקול הייתם מציעים לקנות ?... 500 600 שקל איך הקיקר 6/9? או המורל פולס 6/9? מה הייתם מעדיפים כעיקרון אני צריך יותר צלילים הרמקול לא יוציא באס
- 2 תגובות
- 714 צפיות
1.קניתי סאב ואני מעונין לחבר אותו למגבר שיש לי ברכב קונקורד 500 ואין עלו סימון איך לחבר בגישור וכמה הוא מוציא בגישור 2.אצלי כל הרמקולים מחוברים לרדיו אז איך אני שולט רק על המגבר שמחובר לסאב הרדיו דיסק של פיוניר דגם ישן 1400 אני חושב בתודה מראש אוהד
הודעה אחרונה מאת אוהד אפרת, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 822 צפיות
אני צריך המלצה למונובלוק שיגביר בעתיד הקרוב סאב של 350W-450W RMS בסכום של עד 1600 ש"ח יש הצעות??
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני עכשיו עושה בניה מפיבר למגש האחורי וכמעט סיימתי אותה( כבר שמתי שפכטל) אבל עדיין יש כל מני נקודות ואני כבר התייאשתי מלנסות לכסות אותם. אז השאלה היא האם אני יכל להוסיף עוד שכבה של פיבר מאוד מאוד דק שמיועד לשכבה אחרונה והאם הוא יתפוס או שאסור לשים עוד שכבה על שפכטל? תודה רבה על כל התשובות.
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,282 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- נהג מופרע
- zvit
- discoTD5
- mcshmupi
- yuval1111
- sperial
- unreliablebazooka
- nir eli
- שביט
- zvigolden
- משה321