Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE או CLARION?

gal6133
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי הרבה לחשובב

ברור שאת ה- CLARION

מסך מגע... 24 BIT .... פרולוג'יק...וכו'...

הקיצר מכשיר איכותי ביותר....

למרות שגם האלפיין איכותי ברמות... לדעתי ה- CLARION

תתחדש!

נ.ב.

בכמה אתה מביא את כל אחד מהמכשירים?

לא צריך עשר סמני קריאה ושאלה, גם אחד עושה את העבודה.

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

לאלפיינים יש אפשרות מובנית לשנות את כיול הרדיו בין הכיול האמריקאי לבין הכיול המקומי. את הקלריון תצטרך לקחת למעבדה לכיול.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תבדוק איזה דגם הציעו לך 945 או 946 כי ה946 הוא רק מכויל לארץ.

ומהמכשירים שהצעת קח את הקלריון מכשיר ברמה !

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
לאלפיינים יש אפשרות מובנית לשנות את כיול הרדיו בין הכיול האמריקאי לבין הכיול המקומי. את הקלריון תצטרך לקחת למעבדה לכיול.

המכשיר הנ"ל הוא מ2004 ולכן אין בעיה של כיול תדרים.

מה שכן כל המכשירים של קלריון מ2005 הם כבר לא בעלי האפשרות לכייל תדרים לאירופאי , רק לקנות את הדגם הייעודי לאירופה. וגם במעבדה לא ניתן לכייל אותם,צריך להזהר מזה...

ולפותח הת'רד, המכשיר הנ"ל יותר טוב מהאלפיין 9853,9851 , אם זו הדילמה אז לך על הקלריון,מכשיר מעולה,מומלץ למי שאוהב את הטאץ' סקרין, אני אישית לא אוהב יותר מידי תצוגות וחרטא,אבל אם הייתי קונה מכשיר חדש, אולי הייתי שוקל את ה9855 או את הקלריון הנ"ל.

under construction..

פורסם
המכשיר הנ"ל הוא מ2004 ולכן אין בעיה של כיול תדרים.

מה שכן כל המכשירים של קלריון מ2005 הם כבר לא בעלי האפשרות לכייל תדרים לאירופאי , רק לקנות את הדגם הייעודי לאירופה. וגם במעבדה לא ניתן לכייל אותם,צריך להזהר מזה...

ולפותח הת'רד, המכשיר הנ"ל יותר טוב מהאלפיין 9853,9851 , אם זו הדילמה אז לך על הקלריון,מכשיר מעולה,מומלץ למי שאוהב את הטאץ' סקרין, אני אישית לא אוהב יותר מידי תצוגות וחרטא,אבל אם הייתי קונה מכשיר חדש, אולי הייתי שוקל את ה9855 או את הקלריון הנ"ל.

כולכם שחקנים אתם חולים על הדולפינים:wink:

אתם כאלה חולי מערכות ומה שמעניין אותכם זה רדיו(wtf)

הקלריון מדהים והוא המכשיר היחידי שבאמת שמתי לב לצליל שלו.

פורסם

חברה המחירים שאני "מביא" אותם הם לא להיט...

אני מביא במחיר שמוכרים אותם באמריקה את הקלאריון ב-600 דולר ואת האלפיין CDA-9851

ב-300 דולר ואת ה CDA-9853 ב-400 דולר

זה יוצא זול מהארץ כל אחד מהם ב-1000 ש"ח בערך...

ובעניין הכיול אני אדאג שיבררו לי בחנות אם זה יתאים לארץ... תודה לכולם על העזרה

פורסם

אם מישהו יכול לתת לי מקום שמוכרים את אחד מהמכשירים באותו מחיר או בסביבות המחיר לא יותר מ-300 ש"ח אז תודיעו לי בבקשה תודה

פורסם
כולכם שחקנים אתם חולים על הדולפינים:wink:

אתם כאלה חולי מערכות ומה שמעניין אותכם זה רדיו(wtf)

הקלריון מדהים והוא המכשיר היחידי שבאמת שמתי לב לצליל שלו.

כן, אני חולה מערכות ולא ממש מעניין אותי התצוגות,יש לי HU הכי פשוט בעולם רק שיהיה לו פאנל נשלף ונופל ושאני יוכל לראות את שם השיר , שיקרא MP3 מהר וזהו,ובמקרה שלי הוא גם יכול להיות עם יציאה אחת למגבר כי אני לא צריך את כל השלושה(יש קרוס).

ובלי שום קשר אני חייב להבין משהו,אתה שמת לב לצליל של הקלריון ,? מה זה אומר? תסביר את עצמך יותר טוב,שנבין על מה בדיוק אתה מדבר...

under construction..

פורסם

מחירים גבוהים יחסית לארה"ב.

אם יש לך אפשרות שיזמינו לךן מ E-BAY 9855 350$ כולל משלוח(לא לארץ).

9853 אם אני לא טועה 250$.

בארץ או בחו"ל ?

כי בארץ אתה יכול למצוא את ה9855 במחיר ממש טוב

.

מה הכוונה מחיר ממש טוב? תפרט.

פורסם

כן ב EBAY זה יוצא עוד 100-150 דולר זול יותר אבל גם אי אפשר לסמוך עליהם ב-100 אחוז במצב הפאנל לכן אני די חושש לקנות דרך האתר אבל עוד נראה...

פורסם

עכשיו יש לי שאלה אחרת..

האם שווה בכלל לקנות את אחד מן הפאנלים הללו או בכלל ללכת על משהו אחר כמו רוקפורד, פיוניר או כל דבר ברמה גבוהה?!?

• תוכן חדש...