Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPINE או CLARION?

gal6133
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא! אם כבר בחרת ללכת על מכשירים כאלה.. אל תרד ברמה לפיוניר ואחרים...

לדעתי הקלריון הוא הכי ברמה מהמכשירים שכתבתה..!(לדעתי גם יותר מה-9855)

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים שלא כדאי לרדת ברמה - אגב סתם שאלה שעולה לי לאור הנחרצות...למה לדעתך הקלריונים טובים יותר מהאלפיינים ובמה....

ואם אתה מתכוון להנדסת אנוש תצוגות וכאלו אז סבבה, אני לא אתווכח כי האלפיין לא הכי נוחים לעבודה ותצוגות אין שם (חוץ מאיזה אוטו מרוץ בלופ של 5 שניות....דיי עלוב תאחלס) אבל אותי יותר מעניין הדברים הבאמת חשובים (לי בכל אופן) בפאנלים כאלו...הקרוס, האקולייזר, הטיים קורקשן....

עכשיו השאלה אם אתה חושב שבתחומים האלו (מי מהם או כולם) קלריון טובים מאלפיין אם כן אשמח אם תנמק בקצרה...

פורסם

ממש לא הייתי יורד ... למה בכלל ? שאתה יכול לקבל את הכי טוב תקח משהו פחות טוב ?

ובקשר למחיר שמעתי על מחירים 2200-2800 בארץ לחדש (ללא אחריות)

אני גם קניתי במחיר זול.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

2200 ל9855 ?

המחיר הכי זול ששמעתי בארץ חדש בלי אחריות היה 2500 שקל ל9855

ותאחלס זה מחיר סבבה לכל הדעות....פומפה מכרו לי במכיר נמוך מאוד יחסית 2900 כלל אחריות כלל הכל, אבל איתי הם עשו פדיחה ודיי היה לחץ השאלה אם בן אדם רגיל שיבוא לחנות יקבל מחיר כזה...אני לא מאמין אבל תמיד אפשר לנסות

פורסם

יש לי מכשיר פיוניר 80 mp והוא מכשיר פצצה למה שלא תקנה כזה אבל הקלריון ממש חיה של מכשיר יפה אבל הוא עולה ב 2000 יותר מי שלי ולדעתי שלי לא פחות מקצועי מהקלריון

פורסם

עם כל הכבוד לדעתך, לפיוניר סידרה 8 יש עוד קצת ללמוד מאלפיין וקלריון על קרוסים EQ וטיים קורקשן (שאצלך נדמה לי לא קיים בכלל)

אבל אין ספק פיוניר סידרה 8 מכשיר סבבה

פורסם
יש לי מכשיר פיוניר 80 mp והוא מכשיר פצצה למה שלא תקנה כזה אבל הקלריון ממש חיה של מכשיר יפה אבל הוא עולה ב 2000 יותר מי שלי ולדעתי שלי לא פחות מקצועי מהקלריון

עם כל הכבוד לך!!!!! פיוניר לא מתקרבים לאיכות סאונד ושאר אקולייזרים למיניהם של אלפיין וקלריון.!!!

אלפיין באמת חברה ברמה וגם אני שוקל לקנות מכשיר שלהם....

אבל למה שפותח הת'רד ביקש...

מהדגמים שהוא כתב הקלריון הכי טוב כי... הוא 24BIT ..

פרולוג'יק... 5.1 ... יש לט מעבדי סאונד מתקדמים חבל על הזמן!!!!

האלפיינים גם הם ברמה חבל על הזמן והלוואי עלי אחד מהם.... אבל לדעתי הקלריון יותר טוב מהם...

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

מה נותן לך פרולוג'יק אלא אם אתה מתכוון בעתיד לשדרג למערכת קולנוע ביתית...אני לדוגמא אין לי שום כוונה להכניס שום קולנוע לאוטו שלי...ממש לא

ו24BIT אני לא יודע עד כמה זה שמיע....

פורסם

עדיין איכות זה איכות.....

וכמו שאמרתי....לדעתי הקלריון יותר טוב ...

ואם אפשר להביא אז למה לא...(כמובן אם יש כסף...)

פורסם

יצא לי לשחק קצת עם הקלריון עם המסך מגע לא זוכר את הדגם - מצטער

בקיצור עושה רושם של מכשיר מאוד טוב באמת מתקדם אבל לא מצאתי אותו טוב מבחינת פיצ'רים לשליטה בסאונד יותר טוב מהאלפיין

פורסם
עם כל הכבוד לך!!!!! פיוניר לא מתקרבים לאיכות סאונד ושאר אקולייזרים למיניהם של אלפיין וקלריון.!!!

אלפיין באמת חברה ברמה וגם אני שוקל לקנות מכשיר שלהם....

אבל למה שפותח הת'רד ביקש...

מהדגמים שהוא כתב הקלריון הכי טוב כי... הוא 24BIT ..

פרולוג'יק... 5.1 ... יש לט מעבדי סאונד מתקדמים חבל על הזמן!!!!

האלפיינים גם הם ברמה חבל על הזמן והלוואי עלי אחד מהם.... אבל לדעתי הקלריון יותר טוב מהם...

את האמת , אני אשמח לדעת מה יש לך לעשות עם פרולוגיק 2 ו5.1 ברכב ללא DVD???

ואם כל הכבוד ל"מעבדי סאונד מתקדמים חבל על הזמן", אני יכול להעיד על מכשירים ישנים יותר עם מעבדים מתקדמים יותר .לדוגמא הפאנל של DENON לרכב שיוצר בשביל רוקפורד...

ולגבי ההשוואה בין אלפיין וקלריון, אז אני לא מבין איך הגעת לעובדה הנחרצת הזאתי שהקלריון הנ"ל מ2004 יותר טוב מהאלפיינים למינהם, עוד לאור העובדה שאני לא יודע אם אתה מודע לקיומה ,שנקראת סדרת F1 STATUS של אלפיין...

ואם אתה אומר "לדעתי הקלריון יותר טוב מהם" אז אנא ממך, תפרט לנו במה הוא יותר טוב ועל איזה אלפיין מדובר בהשוואה...

כי לדעתי המכשיר שעולה על האלפיין 9855 הוא הקלריון DRZ955MC, שמה שיותר "טוב" בו מהאלפיין זה הטאצ סקרין והתצוגות, מבחינת סאונד אני לא חושב שקיים איזשהו הבדל.(שאגב, תצוגות זה לא בדיוק הדבר שמעניין אותי בHU)

under construction..

פורסם

ניר, יש לך את המכשיר הזה את הדאנון-רוקפורד ? או שרק היה לך...מאוד הייתי רוצה לראות אותו מאוד !

בקשר לקלריון...מסך מגע זה נחמד אבל זה מפחיד אותי איך זה יזדקן בכבוד...אני מהגילד' טאץ' הזה מפחד אז מסך שלם כזה אללה ייסטור :D

פורסם

אני התככונתי לאלפיין 9851 ו-9853

ולא ל-9855.....

צודק...אין מה לעשות עם 5.1 ופרולוג'יק.. אבל אל תשכח שיש לו 24BIT ...

וזה כבר אומר שיש לו מעבדים יותר טובים....

ולגבי הבידרה של אלפיין שאמרתה... אני לא מכיר אבל סבבה.... לא לזה התכוונתי....

כמובן שגם לקלריון יש סדרות HI-END וכו'....

אבל לא לזה התכוונתי אלא רק לדגמים שכתבתי וגם פותח הת'רד כתב לשם השוואה...

פורסם

אני מוכן לתת לך לשמוע אצלי בפאנל של JVC האומלל , ותשמע אחר כך ב24 ביט על נקמיצי'י ותגיד לי אם אתה שומע הבדל..

ואני אשמח אם תגיד לי איזה הייאנד יש לקלריון כי המכשיר הכי מתקדם של קלריון שאני מכיר חוץ מהפאנל DVD עם המסך נשלף בתאץ , זה הDRZ955MC...וכבר אמרתי שהוא זהה בתכונותיו לאלפיין פרט לזה שיש לו מסך טאץ'.

וגם האלפיין 9853 הוא אותו דבר כמו ה9855 , רק הפריאוט שלו שונה(עתיד זה בשבילך-פריאווט של 4V!!!).

אז מבחינתי זה אותו הדבר,וגם במקרה הזה הפיצרים מבחינת שליטה על סאונד של האלפיין טובים יותר מהקלריון הנ"ל..

ועתיד, לא אין לי את המכשיר של הדנון-רוקפורד הוא שייך לחבר שגר בצפון והוא מותקן על טנדר סוברו שנת 89:)

אגב סנייק-מן זה בשבילך:

http://www.alpinef1status.com/e/products/index.html

תעיין ותראה על מה מדובר...

under construction..

• תוכן חדש...