Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא.. יכול מאוד להיות שהלך המנוע שמניע את הפאנל אם בייצור ואם במשלוח... אולי סתם נתפס במקרה ועם טסטר תצליח לשחרר או משהו... הכי כדאי זה לשאול אם האחריות תופסת פה, אם לא אז אם יש לך איזה אפשרות לשלוח בחזרה לארה"ב לאחריות, ואם גם זה לא אז לברר כמה עולה לתקן דבר כזה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אם הייתי בטוח במשהו, לא היתי שולח אותך לבדוק שום דבר ....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
איפה נמצאת המעבדה של אלפיין?
ת''א רחוב חומה ומגדל,מאחורי סוכנות מיצובישי.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

האחריות לא תתפוס בארץ והיבואן "ישמח" לטפל במכשיר כזה. יצא לי להתקין 2 מכשירים כאלה ולא הייתה שום בעיה איתם. יש לי הרושם שזאת בעיה במכשיר ולא בעיה במתחים אני לא יודע אם אתה משתמש במגבר הפנימי של המכשיר אבל להעביר כבל 8G ניראה לי קצת מוגזם.

פורסם
אני לא רוצה לפרק את הרדיו דיסק , כי לקח לי המון זמן להרכיב אותו במקום. אבל לפי מה שזכור לי היתה שם מדבקה של 2005 ולא היה כתוב שם את החודש.

אגב, ניסיתי את הכפתור RESET וגם ללא הצלחה.

- הביאו לי את המכשיר מחו"ל ורציתי לדעת אם האחריות תופסת פה בארץ.אם לא אז כמה יעלה לי לתקן?

בכל מקרה תצטרך לפרק אותו לצורך תיקון, נכון?

השאלות שלי נובעות מכך שקראתי בשני פורומים בחו"ל שבכל המכשירים מהדגם הזה ספציפית שיוצרו עד פברואר 2005 יש בעיה סדרתית, רוב האנשים התלוננו בדר"כ על פאנל שלא מתפקד אבל היו גם בעיות אחרות.

איציק.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני קראתי את מה שכתבת, עבר כבר די הרבה זמן מאז, אבל חבל ששלחת את המכשיר לארה"ב. היתה לי בעיה זהה ואמרו לי באפריל טקלין, שחברת אלפין הודיעה להם על התקלה הזו וכל מה שצריך לעשות זה להחליף את הגלגלת שבמכשיר עם גלגלת מסוג אחר. עשו לי את זה במעבדה ב 10 דקות והבעיה נפתרה. בכל מקרה, אם כבר לך זה לא יעזור, אולי לאחרים כן.

פורסם

זה לא עלה כי אני קניתי את המכשיר באפריל טקליין, וזה במסגרת האחריות

אבל לפי העבודה שהם עשו (להחליף גלגלת), זה צריך לעלות גרושים.

• תוכן חדש...