Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים התקנתי את המכשיר באוטו, עבד מצויין!!!

אבל אתמול ניסיתי להוציא את הדיסק והפאנל לא ניפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה?

פורסם

באיזה רכב מדובר ? (במקרה לא בהונדה סיוויק ?)

לי אישית מוכרת הבעיה, תחבר את הפלוס של המכשיר עם כבל עבה [8 גייג] , מתוך הרבה ניסיונות - זה מסדר את הבעיה

מש"ק זרזור

פורסם

נראה לך שהפאנל אולי מנסה להיפתח ומשהו מפריע לו או שהוא בכלל לא מגיב? האם כשאתה לוחץ על כפתור ה-TILT הפאנל משנה זוויות או שגם פה הוא לא זז? ושאלה אחרונה האם שאר הפאנל מתפקד רגיל?

איציק.

פורסם
נראה לך שהפאנל אולי מנסה להיפתח ומשהו מפריע לו או שהוא בכלל לא מגיב? האם כשאתה לוחץ על כפתור ה-TILT הפאנל משנה זוויות או שגם פה הוא לא זז? ושאלה אחרונה האם שאר הפאנל מתפקד רגיל?

איציק.

לא נראה לי שמשהו מפריע לו . גם ה TILT לא מגיב. שאר הפאנל מתפקד רגיל

פורסם

לעניות דעתי זו הפעם השנייה שהתופעה הזו קורה אני בימים אלו בתשובה לפתרון ממנהל המעבדה של היבואן , וכשתהיה תשובה אשמח לעדכן.

אם אין לך משהו חשוב לומר אז: תשתוק !!!

פורסם

אכפת לך לבדוק תאריך ייצור של המכשיר? זה אמור להיות כתוב ע"ג המכשיר עצמו...

איציק.

פורסם

אני לא רוצה לפרק את הרדיו דיסק , כי לקח לי המון זמן להרכיב אותו במקום. אבל לפי מה שזכור לי היתה שם מדבקה של 2005 ולא היה כתוב שם את החודש.

אגב, ניסיתי את הכפתור RESET וגם ללא הצלחה.

- הביאו לי את המכשיר מחו"ל ורציתי לדעת אם האחריות תופסת פה בארץ.אם לא אז כמה יעלה לי לתקן?

פורסם
באיזה רכב מדובר ? (במקרה לא בהונדה סיוויק ?)

לי אישית מוכרת הבעיה, תחבר את הפלוס של המכשיר עם כבל עבה [8 גייג] , מתוך הרבה ניסיונות - זה מסדר את הבעיה

זה לא הייתה הבעיה המוכרת ב9835? כי יש לו מגבר פנימי יחסית חזק.. אני לא חושב שיש כזה גם ב 9855

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

שימדוד עם רב מודד אם יש לו נפילות מתח בכבל..

משהו בתוכי אומר לי שהפאנל הזה -לא- צריך 8 גייג .. אבל זה ניחוש ויש לבדוק עם מולטימטר אם יש הצדקה לכבל עבה יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא שהמקורי לא מספיק (של הפאנל), מה שנאמר פה בעצם זה להעביר כבל מתח מהמצבר ישירות במקום זה שמגיע בהכנה לרדיו עם הרכב, דרך תיבת הפיוזים. להעביר לו אחד נקי, כמו למגבר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

גולף, אם הפאנל צורך יותר חשמל, אז ישנה אופציה שהכבל אינו מסוגל להעביר את כל הדרישה.

לכן יש צורך למדוד עם מולטימטר ולאמת שאכן זאת הבעיה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...