פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רדיו דיסק ואני די נעול על 2 דגמים: Kenwood KDC228 או Clarion DB356MP שניהם תומכי MP3 הבנתי שלגבי הקנווד, מבחינת הרדיו הוא קופץ ב 200 הרץ ולא בחצי, מישהו מכיר את זה? אשמח להשוואה מינימלית בין שניהם תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
לפני יומיים רכשתי סאב של קיקר מדגם קומפויאר החדש, שמרעיד לי את האוטו כמו גדול. עכשיו השאלה שלי, כמעט בכל הדגמים של קיקרים הממברנה של הסאבים אינה שטוחה כמו ברוב הסאבים אחרים... האם זה נעשה רק בגלל היופי, למטרת עיצוב נאה, או שיש לזה גם יתרון כלשהו? חשבתי אולי שבצורה כזאת הסאב דוחף יותר אוויר... האם אני צודק? תמונות להמחשה: http://images.cardomain.net/products/kic/KIC05CVR124_1.jpg http://images.cardomain.net/products/kic/KIC05C154_1.jpg http://images.cardomain.net/products/kic/KIC04S12L722_1.jpg
הודעה אחרונה מאת כפיר007, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
אז ככה בעוד כשבועיים כל המערכת שיש לי באוטו חוץ מהHU והקומפוננט הולכים לעבור לאוטו של חבר.... אני משדרג את רב המערכת... ההד יוניט הוא אלפיין 9833 אז ככה מגבר מונובלוק של הייפוניקס 1605D צריך להגיע מחול בקרוב.... מגבר 4 ערוצים תעזרו לי לבחור איזה... עד1000 ש"ח הציעו לי את הלאנזר 421 ב900 שווה? או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה או שאולי שווה לי להשאיר את המגבר שלי JBL 50*4 שאני מקבל עליו 650 ש"ח הוא צריך להגביר בינתיים רק את הקומפוננט מקדימה קיקר סדרה K אבל אולי בעתיד יהיה קומפוננט חזק יותר אז אני לא רוצה אחרי זה להתחיל להשתדרג... קבל _ חיווט של כל האוטו כולל RCA ש"ח800 אטימה לבאגז 400 ש"ח סאב ההקצבה שלי זה 2000 ש"ח .... הציעו לי כמה…
- 10 תגובות
- 999 צפיות
שלום! מה דעתכם על הרמקולים האלה? http://www.audionet.co.il/details.asp?id=543&lead_id=&look= המחיר זול ומפתה,ויש לי נסיון עבר חיובי עם מוצרים של פיוניר. איך הרמקולים האלה באופן כללי? יש משהו יותר טוב בתקציב דומה? אני לא צריך עוצמת שיא,אבל קצת איכות זה דבר רצוי אצלי. תודה!
הודעה אחרונה מאת gilad1, -
- 3 תגובות
- 947 צפיות
מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת aviss, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
אין לי מושג איפה ניתן להשיג, אני מחפש בנרות אחרי מקום שמוכר אותם. ואיפה יש אולטרות טובות ובזול אני מאזור המרכז שחר
הודעה אחרונה מאת shoonra, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם... אני מודע לזה שכאן זה פורום מערכות סטראו לרכב... אבל, אני מקווה שכאן, "בהיכל התהילה" נימצאים אנשים שלא רק אוהבים מוזיקה באוטו אלא גם בבית, ומכירים את התחום... אחרי ההקדמה אני אגש לעניין. ברשותי מער' של פיוניר, יש לה שלט "חכם". אני יכול ללמד אותו פעולות של שלטים אחרים. לאחרונה הוא התחיל "לזייף". לא כל הכפתורים עובדים, לא תמיד הוא עושה מה שאומרים לו וכו'. פתחתי וניקיתי אותו עם אלכוהול רפואי, החלפתי סוללות (כמובן, דבר ראשון)... נאדה... ברגע של יאוש ניסיתי למצא אחד באינטרנט, המחירים? ממש גבוהים. בסביבות 140$ ללא מישלוח... שאלתי היא, האם מישהו מכיר מקום בארץ שאפשר ליקנות כזה דבר? הרסיבר שלי הוא Pioneer VSX-D606S הדגם של השלט הוא CU-VS…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 775 צפיות
אין לי כפתור STOP PLAY PAUSE ברדיו טייפ ששולט על הצ'נגר יש לי FM וCD זה בריא לכבות את הפאנל על ידי לחיצה על OFF באמצע שהדיסק מסתובב לו זה הגיוני שאין כפתור להפסיק כמו שצריך? אם זה היה תלוי בי הרדיו טייפ ממזמן היה עף אבל אבא שלי פראנויד(בצדק) והוא מפחד שיפרצו את האוטו בגלל רדיו דיסק חדש. CDX 610 זה הסוג של הפאנל ששולט בצ'נגר
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה הייתם מכלילים בשידרוג שכזה? יש לי פיאט אונו כם אלטרנטור 55 אמפר ומצבר 65 אמפר/שעה (אם אני לא טועה). כמובן שזה אומר שאני מוגבל פחות או יותר למערכת עם הספק של סביבות ה 750 וואט בהנחה והמגברים הם בעלי 60 אחוז נצילות. מה זה אומר "שיפוץ" אלטרנטור? כמה זה אמור לעלות וכמה מרוויחים מזה? האם החלפת המצבר לבדו תוסיף משהו? מה עוד אפשר/צריך לעשות? תודה מראש רום.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש קומפוננט 6.5 אינץ' יש לי כרגע קומפוננט של LIGHTNING AUDIO ה-220 וואט ורציתי המלצה על רמקולים של עד 1000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
לפני כיומיים חזרתי מהעבודה בשעות הבוקר המוקדמות הכבישים היו פתוחים והחלטתי להשען קצת על רגל ימין , בשלב מסויים כשהמהירות היתה ממש גבוהה אבל ממש היתה מעין שריקה שנשמעת מרכיב חשמלי , לאחר החזרה למהירות נורמטיבית הבחנתי כי הרדיו דיסק מתחיל לגמגם בקומפוננט מקדימה, המע' כזואת: RX6 של בזוקה(תקינים) מחוברים לHU של פיוניר מדגמים ישנים ורק הם פועלים לסירוגין והיציאה האחורית למגבר כן פועלת...מוזר! ,מה זה יכול להיות חוץ מ: -חיבורים רופפים מהקידמיים לHU . -חיבורים בעייתים בתוך הHU . -*יכול להיות שעקב המהירות הגדולה נגרם קצר או משהו כזה? בברכת נסיעה אדיבה ,רגועה ובטוחה. .
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב, בעקבות נסיעה לחיפה בקרוב, הייתי מעוניין לבקר במקום הזה שנקרא "ימאים", הבנתי פעם ממישהו שזה על הנמל ממש, אבל אני רוצה לדעת מאנשים שמכירים איפה זה נמצא, ואם יש למישהו נסיון עם חלק מהמוכרים שם, וכדאי ללכת ? אז תודה, ולילה טוב.
המלצות לסאב חדש 1 2 3 4
מאת green monster- 50 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
טוב אז ככה. אתמול בשעה 3 בבוקר לערך. בשעה טובה ומוצלחת , נשרף הסאב. אחרי 25 דקות של בדיקת תדרים הספקים ומהלכי ממברנה,2 הסלילים הפכו לגוש נחושת מופלא.(יצירת אומנות) עכשיו מתחילה הדילמה. או סאב בודד 12 אינטש לפחות 1000 וואט RMS ,אם הוא DUAL 4 OHEM. או סאב 12 אינטש בודד של לפחות 1300 וואט RMS ,אם הוא DUAL 2 OHEM. או 2 סאבים 12 אינטש של לפחות 500 וואט RMS כל אחד ,אם כל אחד הוא DUAL 4 OHEM. או 2 סאבים 12 אינטש של לפחות 700 וואט RMS כל אחד, אם הם DUAL 2 OHEM. אך המגבלות הם: 1.אין הגבלת תקציב.(אך בגדר הישג- לא יצירות אומנות משנות ה70 שלא ניתן להשיג אותם). 2.שיהיו כמה שיותר מדוייקים. 3.שיהיו כמה שיותר נצילים. 4.אם הם 4 אוהם אז שיהיה להם חיבור זוגי…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
שלום , רציתי לדעת מהם ההבדלים . שלחתי הודעה למורל נס ציונה ועוד לא ענו לי . הנתונים שלהם זהים , הקרוסים והוופרים זהים , אני יודע - זה לא אומר כלום , בכל אופן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע בנוגע לשוני ומה עדיף . תודה , כפיר.
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום.. יש לי ברכב סאב פיוניר 305C בתיבה אטומה בנפח 49 ליטר. אני לא ממש מרוצה מהעוצמה,אני מעדיף יותר צליל פאנצ"י ,ווכרגע יש יותר מכה! לפני שאני מחליט להחליף סאב אני חושב או לבנות תיבה חדשה או להוסיף פורט לתיבה הקיימת, שלזה יש עדיפות גבוה יותר,אם זה אפשרי כמובן. מישהו אמר שבכיוון התיבה ל 38HZ משלב טוב בין איכות לעוצמה..הבנתי שזה מתבצע עי מידות של הפורט אבל לא הבנתי איך קובעים אותו... השאלה זה אין אני עושה פורט נכון בעדיפות להשאר אם התיבה הקיימת ולשלב בין איכות לעוצמה. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 936 צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3576,normal_sales רציתי לדעת אם למישהו מהפורום יש את הדגם הזה ?( 3 way) אני מתכנן לקנות אותו, אבל לפני שאני עושה את הצעד הזה הייתי מעוניין לשמוע אותו מותקן אצל מישהו. . . דעות וחוות דעת יתקבלו בברכה. רצוי מנסיון... גם לסטים אחרים בעלי אופי של SQ. *לגבי המחיר, אפשר לקנות אותו ב3000 שח בצ"יפר תודה.
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
-
- 37 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי את המגברים האלה בתמונה אחד רוקפורד 600 וואט 2 יציאות לסאב. (אני רוצה משהו יותר חזק) השני לוג'יק 640 וואט 4 יציאות - חזק (אבל אני רוצה אחד יותר חזק להחזיק בו 2 קומפוננטים ושני רמקולים) - שיחזיק אותם ממש טוב יש לי רמקולים של פיוניר 400 ואט - האם שווה להחליף אותם? אני מוכר את אלה - השאלה היא מה אני אביא במקומם? והאם שווה להשאר עם אחד מהם.. והאם בכלל שווה למכור כי הרבה כסף אין לי להוסיף אפשר להוסיף קצת על הסכום שאקבל מהמכירה...
-
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר שלי שמכר את האוטו שלו ונסע לחו"ל הביא לי את הסאב וופר שלו. אני לא מבין בזה הרבה, אבל מה שאני כן יודע שזה סאב של דרגסטר והוא אמר שהוא נורא חזק. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות איתו איך לשים אותי ברכב שלי וכו'. יש לי מערכת אמפי רגילה עם רמקולים 6X9 מאחורה וזהו...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי בEBAY מוכרים מתאמים כאלו חדשים עשויים מPVC מישהו מכיר מתקין בארץ שמוכר משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין שתמליצו לי על רמקולים 6X9 שיחוברו ישירות לרדיו דיסק סוני M700R 50X4 בלי לחבר את הרמקולים בעתיד למגבר כלום רק שיחוברו לרדיו דיסק. אני רוצה שיתנו באס עמוק וחזק ושיהיו חזקים ואיכותיים.
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זו הודעה ראשונה שלי בתחום האודיו בפורום, אין לי יותר מדי ידע בתחום, אז נא להגיב ברחמנות בבקשה לאחרונה רכשתי פורד פוקוס (משנת 2000) ואני מעונין לשדרג מעט את מערכת האודיו (כרגע רדיוטייפ של סוני)- הכוונה להתקין רדיו דיסק (ללא מחסנית בבגאז') + 4 רמקולים, כנראה ב- 4 הדלתות (כן, אני יודע שזה מגביל את האיכות). הדרישות די פשוטות כנראה מבחינת שמע- המוזיקה המושמעת נעה מרדיו, דרך שירי ילדים ועד לייעוד האמיתי- פופ/רוק כולל רוק מתקדם שמקורו מספר עשורים אחורה (יעני, פינק פלויד לדוגמא). בקיצור, לא נסיעה בפול ווליום עם חלונות פתוחים, אבל אני בכל זאת מחפש איכות בסיסית. היום ראיתי במקרה ברדיו-נע ברעננה את האופציה הבאה: ----------------------------------------- מערכת דיסק J…
- 3 תגובות
- 814 צפיות
השאלה אולי תשמע קצת טיפשית, אבל רציתי לדעת האם יש הבדלים בין הדגמים הבאים ואיזה מביניהם מומלץ. הדגמים הם: EXENTRIC 216 CLASSIC 216 BP 216 תודה רבה לכל המגיבים...
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 899 צפיות
החלפתי היום את הטוויטרים השרופים שהיו לדוטק שלי בשעהטובה ובגלל מחסור בכסף הסתפקתי בTW1 של הפולס הבעיה ששומעים בהם את המנוע פשוט כך וזה משגע אותי פשוט! מעולם זה לא היה לי לא ברמקולים מאחורה או מקדימה אך ורק בטוויטרים יש את הרעש. מה אפשר לעשות נגד זה? יכול להיות זה רק לתקופה קצרה עד שהם יפתחו ? קיבלתי איתם מאין זוג בטריות אולי צריך לחבר אותם וזה יטפל בבעיה? אם כן איך מחברים אותם אם לא מה הם בעצם עושות?
- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
התקנתי את הרדיו שלי באוטו פיוניר 4700 , ויש לי בעיה. הקליטת רדיו מאד חלשה , החיבור לאנטנה מחובר לרדיו אני יודע שהאנטנה עצמה תקינה מהרדיו הקודם שהיה בה. הרדיודיסק עצמו לא חדש ובאוטו הקודם לא הייתה בעיה בקליטת רדיו. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com.au/AVANTGARDE-CHROME-COMPETITION-4-CHAN-AMPLIFIER-800W_W0QQitemZ5799161540QQcategoryZ4950QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מישהו מכיר????
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 881 צפיות
שלום לכולם. היום קיבלתי סט קומפוננט של mb quart . קיבלתי אותו מיד שניה כאשר הקרוס של אחד הרמקולים שרוף. מכיוון שיש לי רק מגבר אחד של ארבעה ערוצים שהוא מרים סאב ושתי אחוריים, נאלצתי להפוך את הקומפוננט שקיבלתי ל"רמקולים רגילים " בכך שחיברתי אותם ישירות לרדיו דיסק. אחרי שהתאכזבתי מהשמיעה בקומפוננט (כיוון שאין להם מגבר) ראיתי שבכלל הרמקול לא מצליח להתלבש בחור של הרכב. הוא גדול מידי.-לפני שחשבתי להתחיל ולנסר ולפתור את כול הבעיות החלטתי להשים רמקול רגיל שקיבלתי עם הרכב וגיליתי שהשמיעה יותר טובה מזו של הקומפוננט. אז לקחתי רק את הטוויטר של הרמקול וחיברתי אותו לרמקולים...דווקא נחמד. אז ככה: האם כדי לי לנסר משהו כמו 2 ס"מ מהמסגרת של הרמקול כדי שהוא יכנס,ואז אולי נחשב ל…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש חשיבות לעובי החוט שמחובר בין הסאב למגבר? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 1 תגובות
- 894 צפיות
יש לי קבל של סיטנגר דיגטאלי ומנורת ביקורת איך אני מטעין את הקבל בפעם הראשונה שהוא נכנס לשימוש?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום בניתי 2 תיביות אחת בגודל 142 ליטר עם פורט ( פתוחה ) והשניה סגורה 56.6 ליטר (בלי פורט) חיברתי את את הסאב ב תיבה הפתוחה (עם הלוגיק "300" רמס) והסאב נישמע ממש פצצה ואכשיו אני ורצה לחבר את הסאב בתיבה סגורה השאלה היא 1 עם אני יחבר אתו לתיבה הסגורה לא יגרם לו נזק לממברנה... בכול זאת הסאב ענקי והתיבה כולה 56.6 ליטר 2 האם צריך למלאות את התיבה באיזשהוא חומר סיבי ( צמר גפן , צמן סלים ...) 3 מישהוא יכול להמליץ ביזה תיבהצ הוא נישמע יותר טוב ( אני יודע שזה הכול טעם אישי אבל בכול זואת) ד"א הסאב הוא של סרווין ווגה וי מאקס 15'
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מעבד כזה שווה את ההשקעה בתמורה שהוא נותן? בכמה הוא משפר את האיכות של הסאונד?
הודעה אחרונה מאת עתיד,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 561 אורחים (הצג רשימה מלאה)