Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MOREL alete 6

itzik-m111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3576,normal_sales

רציתי לדעת אם למישהו מהפורום יש את הדגם הזה ?( 3 way)

אני מתכנן לקנות אותו, אבל לפני שאני עושה את הצעד הזה

הייתי מעוניין לשמוע אותו מותקן אצל מישהו. . .

דעות וחוות דעת יתקבלו בברכה. רצוי מנסיון...

גם לסטים אחרים בעלי אופי של SQ.

*לגבי המחיר, אפשר לקנות אותו ב3000 שח בצ"יפר

תודה.

פורסם

לא יודע יש הרבה שלא אהבו אבל הכל זה טעם אני מאוד אהבתי אותם היה אותם בתחרות האחרונה של EMMA באוטו תצוגה של מורל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

איציק - אני מניח שאתה מודע לכך שסט שלושה חלקים מחייב התקנה וכיוון מקצועי ולרוב (99% מהמקרים ) מחייב בניות. כך שיש לדאוג לתקציב נוסף לכך.

פורסם

אטימה זה כבר דבר די טריויאלי ומחוייב.

אני מדבר על כיוון מיקומי האלמנטים שהוא מאוד מאוד קריטי בסט שלושה חלקים והוא זה שלמעשה יוצר את ההבדל בין סט של שניים או שלושה חלקים...

פורסם

את האמת לא אהבתי אני את הסטים של מורל בכלל, זה הטעם שלי (לא בשביל ללכלך את שמם או משהו כזה)...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לי ברכב יש רק את הוופרים של האילייט 6 ולא להאמין איזו עבודה הם עושים, חוץ מזה שמעתי גם את הסט הזה במלואו בגולף ואהבתי מאוד מאוד.

אם אתה רוצה לשמוע את הוופרים אצלי אז אתה מוזמן בשבת הקרובה למפגש, אני אהיה שם.

איציק.

פורסם

לגבי אטימת דלתות ובניית קיק פאנלים או פודיום לדשבורד זה ברור לי שאני אצטרך לעשות.אבל לפני הכל אני מעוניין לשמוע אותם ולתת לאוזן לקבוע אם זה שוה את ההשקעה.

למפשג הבא לצערי אני לא אגיע כמו רוב המפגשים כי אני ש"ש... (שומר שבת).

אבל צריך להיות מרכז התקנות בארץ שבו ישנו הסט הנ"ל בכדי להתרשם. נכון?

אם כן אז ידוע למישהו איפה אפשר לשמוע אותו?

מבחינתי אפילו לשמוע את דגם הOVATION6ו שהוא עולה אלף שקל פחות ואז תיהיה לי האפשרות

להשקיע באיטום יותר טוב או בבניה יותר איכותית וחיווט וכו".

מה אתם אומרים חברים????

פורסם

מאיזה איזור אתה בארץ? אני עובד בת"א וגר באיזור המרכז ככה שלא יהיה איכפת לי להשמיע לך במהלך השבוע.

לגביי האוביישן, הם מותקנים אצל אבא שלי ברכבו ככה שתוכל לתפוס שתי ציפורים....

איציק.

• תוכן חדש...