פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 28 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איזה סאב עדיף יותר על פני השני גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת איכות זה של לאנזר- http://dsound.goshop.co.il/product.php?productid=93&categoryid=1 או זה של רוקפורד- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38288 יש תשובות חד משמעויות בנושא(אנשים בעלי נסיון עם שני הסאבים הנ''ל...)?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ! אני עומד לפני רכישת קומפוננט קידמי של חמש ורבע אינט'ץ , וההתלבטות בין : Bolt 5.25" ו Pulse 5.25" http://www.lightningaudio.com/2004/products/product.asp?prodID=753 http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html מה הייתם מעדיפים ? תודה על עזרתכם ותגובותכם מראש !
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 10 תגובות
- 995 צפיות
שלום וערב טוב לכולם.. השאלה שלי היא זכות.. יש לי את המגבר JBL GTO75.4 של הדיוטיפרי ויש לי חבר שיכול לארגן לי את הסאב VMAX 15 אינצ 400 WRMS של סורוין וגה הסאב הוא 2 סלילים של 2 אום אז השאלה היא עם אני יחבר את הסאב ב 4 אום לגישור במגבר (המגבר מוציא בגישור כימעט 290 RMS) אני יצליח לנצל את החלק הגדול של הסאב....? ( או שחייב מונובלוק בישביל הסאב הזה. עוד חודשיים בערך היי לי מונובלוק ) שמעתי את הסאב וממש האבתי אותו אז אני 99% סגור עליו ועוד במכיר שאני מקבל אותו
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 44 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני מחפש HU בעל 3 יציאות בסביבות 2500 שקל .... איזה HU כדאי לדעתכם?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 0 תגובות
- 757 צפיות
שלום אני לא מצליח לראות במסך הזה. הביאו לי אותו חבר כדאי שאני יבדוק איך מפעילים אותו, אני מצליח לחבר ולהפעיל אותו אבל לא לראות? מאיפה אני יכול להוריד הוראות הפעלה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם MP8 הודרתי את התוכנה שיוצרת אנימיות חדשות , אבל מיפה אני כבר לא מצליך לעשות כלום אנה עזרו לי ! איך שומרים ( אחרי שיצרתי אנימציה ) ומה הנועל של הצריבה ! ואין טוענים את זה למערכת חולה עליכן תודה מראש !!
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני פה חדש בתחום המערכות, אז תתחשבו בי קניתי "מערכת" חדשה: KWNOOD KDCW531Y ---------------------- ורמקולים 6*9 JBL CS396 70 RMS ---------------------- ומקדימה PIONEER TS91310 25 RMS אין לי מגבר בינתיים, הבעיה שלי היא הבאס, הוא חלש בטירוף יש למערכת צליל יפה אבל אין לי באס האם הפתרון הוא רק מגבר או שיש אלטרנטיבה אחרת דרך אגב אני לא מעוניין שיהיה לי מערכת מפלצת "רק לשמוע באיכות ובווליום נורמלי" תודה לעוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 3 תגובות
- 815 צפיות
שלום רציתי לדעת אולי עם מישהו פה יודע מה המחיר של המגבר הזה בחנויות בערך וכמה מוכרים אותו בדרך כלל יד שניה... לאנזר מונובלוק 1200D סידרה VIBE צבע שחור ועם מישהו יודע נתונים של RMS שיגיד תודה !!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
הייה פצצה שם !, התמונות מכווצות בזיפ- ב64 מגה של תמונות טהורות ויפות (בהמשך, זה מעלה לאינטרנט א הקובץ) : התמונה האהובה עליי:
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 807 צפיות
אחרי שעשיתי חיפוש עדיין לא מצאתי את השילוב כפתורים שצריך ללחוץ על מנת לגרום למכשיר להתקין את הסרטונים למכשיר. בבקשה עזרה.
הודעה אחרונה מאת yanivbenedykt, -
- 2 תגובות
- 930 צפיות
נשאיר את זה בגדר החסוי עד למפגש
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקי קודם כל יש לי מאגנום שנת 2000 ככה שאין מקום לסאב רגיל גדול כזה.. יש מקום ל8 אינץ ומקדימה יש מקום ל6 וחצי אינץ עכשיו הייתי אצל מתקין מערכות... זה מה שהוא הציע לי : סאב כפול 8 אינץ של חברה hinor כולל תיבה אני לא מכיר את החברה הנה האתר שלה. www.hinor.com.br מגבר 4 ערוצים : logic - plx4400 קומפוננטים : 125 rms logic-zxk-600 6 וחצי אינץ' כל זה הוא אמר לי ב2800 הסאב אני לא יודע איזה בדיוק הוא התכוון אליו אבל המחיר שלו בערך בין 1000-1300 כל זה ללא התקנה וחיווט אני שהלכתי אליו רציתי את הקומפוננט של מוראל דוטק אבל הוא אמר לי שגם אין עליהם אחריות וגם קרה לו מקרים שנשרפו להם הטויטרים ועל המגבר של לוגיק יש 5 שנים אחריות ועל הקומפוננטים שנה. הוא …
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מוצע לי המגבר הנ"ל, יד שניה ב-500 שקלים שווה?, או שהוא חלש מידיי?, המטרה היא לחבר לו סאב חלש ( הסאב הזה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82234 ) רוקפורד פוסגייט.2x37.5Wב 4 אום 2X75W RMS ב 2אום או 1X150W RMS ב 4אום ברידג, יש קרוסאובר מעביר נמוכים או גבוהים + הגברת באס אקטיבית של עד 12db הענות תדר של 20000-20 הרץ גורם ריסון של מעל 200 ב 4אום.
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי אוטו "חדש", גולף 88 סוף סוף ואני צריך עכשיו מערכת נחמדה ... אני לא צריך סאב, מגבר או דברים כאלה, רק רדיו דיסק נחמד ורמקולים מאחורה. יש כבר מקום מוכן לרמקולים מאחורה, כאילו יש חורים עגולים, מקדימה יש רמקולים של פיוניר חדשים ... בקיצור, אני צריך רדיו דיסק נחמד במחיר סביר ורמקולים במחיר סביר כדי שינעימו לי את הנסיעה עם איכות שמיעה טובה בדרך לבית ספר תקציב - עד 1,000 ש"ח, רצוי בפחות אם אפשר, והתקציב הוא כולל העבודה גם .. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי שאלה כבר שבוע אני עסוק בחיפושים ובלנסות להבין מזה (ולמה אין את זה בF.A.Q לעזאזל). אז ככה מהי אוקטבה?! מה ההבדל אם אני חותך סט ב80HZ 12OCTAVE או ב24OCTAVE? אז אני רוצה להבין מהי אוקטבה ומה השימוש בה, תודה מראש.
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני חושב להביא מונובלוק חזק חדש עכשיו וחשבתי ללכת על הKAC-PS811D של קנווד מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה אפשר לחבר ל2 יציאות, כלומר כמה רמקולים..? והאם זה בסדר לשים 6*9 במגש האחורי בלי תיבות?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אימי ואחותי נמצאות בארה"ב וחוזרות מחרתיים מניו יורק כרגע הן אמורות לקנות לי את המגבר hifonics zeus 6400 ואני מעוניין גם בסט קומפוננט עד 200$ מה לדעתכם העסקה הטובה ביותר באתר הזה לסט קומפוננט? www.etronics.com הסט אמור להחליף mb-quart dse 216
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה לדעתך הוולטאג' הנכון לבדוק הספק או נתון אחר של מגבר? 12, 12.5, 13, 13.6, 14.4 וולט או כל מספר אחר?
- 6 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם. לפני שבוע רכשתי אוודי A3 העברתי את המערכת שהייתה מורכבת לי בגולף לרכב הנ"ל. עכשוי מקדימה המורל הייבריד שהיו לי בגולף לא נכנסים כי המידות שונות אז הרכבתי קומפוננט של מק אודיו. חשבתי לשים אותם על המגש האחורי ורציתי לדעת אם זה כדאי? או שזה מיותר לשים קומפוננט מאחורה יש לי עכישו פיוניר 240 W על המגש ואני לא כל כך מרוצה מהם תודה לעונים.
- 6 תגובות
- 851 צפיות
הסאב של רוקפורק P1 150 RMS או סאב של סירווין ווגה
הודעה אחרונה מאת mdma, -
עזרה בבנית מערכת... 1 2 3
מאת avihai_r- 31 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מתכוון להביא שבוע הבא מערכת קומפלט (בעקבות השבתה של האוטו הקודם כנראה לא נשאר כלום) בעיקרון התקציב שלי עומד על 2500 שקל למערכת קומפלט... בקשר לאחוריים החלטתי ללכת על ה-פיונייר 460 4way. והחלטתי להביא מגבר של לנזר vibe 421 עכשיו ההתלבטות שלי לגבי הסאב.... בוא נגיד שנשאר לי 1000 שקל אפילו פחות בשביל סאב עם תיבה... אם יש המלצות לגבי הסאב או כל המלצה בקשר לשאר המערכת... תודה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ה, להבא אפשר לשלוח לי ה"פ בבקשה לסקר, אני מעריך שהפורמט הנ"ל יותר נוח.
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
שלום .. ביום שבת אני ורום, (SHIBBY) ערכנו מפגש קריה קטן ... ועשיתי כמה בדיקות העינות לציוד שהיה ברשותו. רציתי לשתף את חברי הפורום בתמונות מצב של הרכיבים. יש לי כמה וכמה תמונות מצב, אבל בגלל שאינני רוצה להציף את הפורום בתמונות מיותרות .. אני אוסיף רק את אלו שאני מוצא בהן הכי הרבה עיניין. תמונה ראשונה היא של הקרוס האקטיבי של רום - RADIOSHACK. זאת העינות תדרים שלו .... מושלמת. אה? הוא בעל סלופ של 12DB דרך אגב. תמונה שניה היא העינות תדרים של המגבר של רום, SOLID AUDIO MANIAC MS40. תמונה שלישית היא של הIRIVER של רום, הקלטנו למכשיר גל סינוס 1000HZ, ואז עשינו דרכו PLAY בפול ווליום - והתוצאה היא גל סינוס מלא ללא שום קטימה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי סאב אם סליל אחד והוא 4 אום ורציתי לנצל את המגבר שלי יותר ולהוריד את הסאב ל2 אום יש אפשרות כזאת?
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 0 תגובות
- 827 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. אם קשה לך להקליד כל אות פעם אחת תבקש עזרה מחבר שיקליד עבורך את ההודעה *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80043
הודעה אחרונה מאת zzx, -
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חברה אני שוקל תאפשרות להביא 2 סאבים pioneer ts-w5000 spl במחיר 1000 דולר ועוד מגבר Orion XTRpro 2400 שיעבוד עליהם כמובן כלול בהחלפת אלטרנטור לרכב וכל מיני שינויים אחרים יש המלצות אחרות באותו טווח מחיר ? תודה
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קניתי רדיו עם מסך 7" + TV TUNER צריך אנטנה לטלויזיה ולרדיו דחוף איפה מוחרים וכמה בארץ ? ראיתי ב EBAY שמוחרים גם אבל יש כל מיני דגמים לא יודע אם יש הבדלים באיכות הקליטה כי יש אנטנות בכל מיני סוגים: http://electronics.search.ebay.com/...Z3270QQsbrsrtZl
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי זוג קומפוננטים ללא ההקרוסים (נשארו באוטו הקודם ) ניתן לחבר אליהם קרוסים של חברה אחרת. החברות הן : קומפוננט של MB QUART וקרוסים של INOX PRO. תודה, דניאל.
שלום ! למה משתמשים דווקא בעץ מסוך MDF לבניית תיבות ? לדוגמא : אם אני בונה תיבה מ-MDF , ואותה תיבה בידיוק (עם אותם מידות) רק מ-סיבית, האם ייתכן הבדל משמעותי בצליל ? האם קיימים תדרים שה-MDF יגיב בהם יותר טוב מה-סיבית ? תודה לכל העונים .
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 630 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- ELIA56
- BoazB11
- falou
- AviorXD
- כינוימשתמש
- IsraCar
- PASHUT
- פינדר
- daniel.asu
- SurfHigh
- Chmimo