Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד"כ עדיף שמגבר יהיה יותר חזק בהספק שלו מהרמקולים

נניח יש לי מגבר שמוציא 2*75 וואט ב-4 אוהם

אז אני אחבר אליו שתי רמקולים של 50 וואט

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
כלומר אני לא יכול לחבר גם את הקידמיים וגם את האחוריים?

אם המגבר יציב בסטריאו ב-2 אוהם, אתה יכול "להעמיס" עליו 2 זוגות רמקולים.

פורסם
בד"כ עדיף שמגבר יהיה יותר חזק בהספק שלו מהרמקולים

נניח יש לי מגבר שמוציא 2*75 וואט ב-4 אוהם

אז אני אחבר אליו שתי רמקולים של 50 וואט

בד"כ ההמלצה היא ההפך, 2/3 לטובת הרמקול. אבל גם 3/2 זה בסדר.

פורסם
בד"כ ההמלצה היא ההפך, 2/3 לטובת הרמקול. אבל גם 3/2 זה בסדר.

כלומר אתה אומר שעדיף מגבר של 50 לרמקול של 75 מאשר להפך?

הרשה לי לחלוק עליך...

במוסיקה אתה לא מנצל את המגבר שלך להספק מוצהר. כלומר אם כיוונת או קנית מגבר של 50 לרמקולים של 75 אתה תשלח אליהם הרבה פחות מ 50.

אם קנית רמקוים של 50 עם מגבר של 75 וכיינת את המגבר לתת נגיד 50-60 זה אומר שבמוסיקה אתה נותן לאלמנט פחות או יותר מה שהוא אמור לקבל.

מה שגם חברות נורמליות לרוב נותנות למוצרים שלהם נתונים "מינימאליים" לדוגמא אלפיין TYPE R שמוצהר 500 אבל יש הרבה משתמשים חו"ל שנותנים לו 700 בדרך קבע...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה ששיבי אמר במילים יותר פשוטות הוא שבד"כ המגברים באים עם נתונים פחותים מאילה שבאמת הם מספקים,וכמוכן גם סאבים ורמקולים בד"כ עמידים יותר מההספק שהחברה מצהירה עליהם.

אבל תמיד עדיף שהרמקול יהיה טיפה יותר חזק מהמגבר על מנת לשמור על הרמקול,למגבר לא יקרה כלום אם הוא יתן הספק כמעט מקסימלי,סה"כ הוא מיועד לכך.

ובאמת יחס של 20-25% לטובת הרמקול/סאב- הוא יחס סביר והגיוני.

under construction..

• תוכן חדש...