Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה איפה ניתן להשיג את זה בארץ כמה זה עולה והאם באמת זה עושה תעבודה ויגרום למגבר להוציא לסאב הספק של 2 אום במקום ה4 אום או שהוא מחלק אותו בין השנאי לסאב

פורסם

להשיג בארץ זה קשה

תנסה באוטופרט אם בכלל...ייתכן וזה יעלה יותר מסאב!

ולא זה לא נגד זה שנאי ,זה לא 100 אחוז אבל זה בסדר

ייתכן ואם תשתמש בשנאי 220AC ל 110 (220 לצד הרמקול,110 לצד המגבר), בהספק של 200 וואט לפחות(תלוי בהספק של המגבר) ,זה יתאים מכיוון שתדר השנאי הוא בסביבות 50-60 הרץ וזה גם תדר המרכזי של הסאב.

ואז המגבר "יראה" 2 אוהם בעוד שהרמקול 4 אוהם. (הוא יכפיל את המתח -פשוטו כמשמעו)

ניסוי וטעייה ידידי...

פורסם

רגע לפי מה שאתה אומר ניקח שנאי 220 ל110 ונחבר אותו אם הרמקול וזה יגרום למגבר לרדת ל2 אום? אפשר קצת הסבר טיפה יותר מפורט ומובן אני לא כל כך מומחה בעניין דרך אגב המגבר שלי הוא TT-200 פלנט אודיו

פורסם

חשבתי שהייתי די ברור...

תפקידו של שנאי 110 וולט ל 220 וולט הוא להכפיל את המתח

ואנו צריכם להכפיל את המתח שהמגבר שלך יוציא (מתח כפול=הספק כפול)

אתה יכול לקרוא לזה שהמגבר ייראה 2 אוהם אבל זה ממש לא משנה העיקר שההספק יוכפל.

זו כל התורה אבל חייבים לנסות כי שנאים בייתים מתאימים לרמות מתח ביתיות ומתחי מוצא המגבר הם בסביבות 20 עד 100 וולט (באופן קיצוני) אבל שוב צריך לנסות שום דבר לא מובטח

בהצלחה

פורסם

ואני לא אמור לחבר את השנאי למקור חשמל כלשהוא נכון?

רק לקחת תפלוס והמינוס שיוצא מהמגבר לחבר לצד שנכנס ה110 וביציאה איפה שיוצא220 לחבר +- שמגיע מהרמקול זה הכל?

השאלה האם יכול לקרות משהו למגבר\לרמקול או כל דבר דומה?

פורסם

חס ושלום שום חיבור מקור חשמל לשנאי (ראה ציור פיקאסו למעלה)

במגברים ורמקולים וכו' הכל יכול לקרות...

והסיבה היא בד"כ המשתמש...

אני רק העליתי רעיון תיאורטי שלא ניסיתי אף פעם.

אם תשתמש עם השנאים שרוקפרד ייצרו אני לא מאמין שתהיה בעיה אבל את אלו קשה למצוא.

השנאים הבייתים מתאימים למתחים בייתים ,חוסר תיאום זה קצת מסוכן כי המגבר יכול לראות קצר...ולא להבין כי עומד מולו שנאי.

לכן אל תנסה אם אתה לא מומחה או מוכן לקחת אחריות או יש לך אחריות...:wink: !

פורסם

חח אחריות על המגבר שלי אין כבר אין ואני חושב שאני יוותר על הרעיון כמה שהוא מושך אותי להתנסות ברעיון אבל כל עוד הרעיון לא נוסה ומומלץ אני יעדיף לא להיות שפן הנסיונות

• תוכן חדש...