פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני צריך המלצה לקומפוננט (רמקולים קדמיים) שישמעו סביר+ יש לי מגבר של רוקפור 160W*4 20W*4 ב4אוהם 40W*4 ב2אוהם ורמקולים אחוריים של JL AUDIO 6/9 קישור לרמקולים http://mobile.jlaudio.com/products_components.php?comp_id=12 9 עכשיו המגבר מחובר לרמקולים האחוריים (שתי יציאות אחרויות) ואני מתלבט או לחבר אותו לרמקוליים האחוריים (את ה2 יצאיות שנשארו) או לחבר אותו לקומפוננט (שיהיה בעתיד ) המלצה שלכם והתקציב לקומפוננט 500-550 שקל גג
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רמקולים אחוריים 6X9 של מורל מדגם פולס, המחיר המבוקש 500 ש''ח רמקולים קדמיים (מיד + טווייטר) 5 ורבע אינטצ' 350 ש''ח איך הרמקולים בכללי? שווים את הכסף? איזה מגבר יוציא מהם הכי הרבה?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
רוקפורד 1000A2 1 2
מאת mdma- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פרטים נתונים משהו? יש לי אפשות להביא אותו ב 900 850 בערך... יד שניה משומש כשנה... אמור יהיה להרים או פוקאל אקסס או מולטי אוהם של פייז... האם הוא ידרוש שינוי חיווט או שאפשר פשוט להריץ אליו עוד כבל של 4 או 8 גייג'?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 4 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכולם! הטוויטר הימני שלי לא עובד כמו שצריך (שומעים חלש),ואני מתלבט האם לנצל את ההזדמנות כדי להחליף את הקומפוננט. המערכת שלי היא די פשוטה (באפלאוז): HU - pioneer 560MP Amp - JBL GTO 75.4 front component- Mac audio mac Iron 5.25 rear speakers - pioneer 6990 השאלות שלי: עדיין חלה אחריות לשנה על הקומפוננט,האם היא אמורה להעניק כיסוי גם לטוויטרים? אם האחריות לא חלה עליהם ואי אפשר לתקן את הטוויטר,האם אפשר וכדאי להחליף רק את הטוויטרים,או שעדיף להחליף כבר את כל הקומפוננט? ואם עדיף להחליף רק את הטוויטרים,לאילו? (תקציב לטוויטרים בלבד עד 200$,לקומפוננט עד 400$). אני מתכוון להחליף את הרכב בשנה הבאה,וככל הנראה הגודל בדלתות הקדמיות יהיה 6.5, האם גודל …
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מזדה לנטיס "חדשה" - מודל 97. הרכב הגיע עם רדיו דיסק של סוני מדגם: CDX-CA400. הבעיה היא שאני לא מצליח לכוון תחנות עם מספרים זוגיים: 91.7 או 91.9 במקום 91.8 102.1 או 101.9 במקום 102.0 וכו' הורדתי את חוברת ההוראות של המכשיר מהאתר של סוני: http://esupport.sony.com/perl/model-documents.pl?mdl=CDXCA400 אבל אין שם שום אזכור לבעיה כזו. ביצעתי reset למכשיר וגם זה לא עזר. אשמח לכל פתרון. בתודה מראש, רונן.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. קודם אני רוצה להציג מערכת שיש לי ברכב, אז אני ישאל שאלה. אז ככה: רדידיסק פיונר DEH4750 MP (זה שעם תאורה כחולה) רמקולים שמחוברים ישירות אליו: פיונר 100W x 2 טויטרים (תוצרת של לא ידוע) מגבר פיונר 600W דגם GM-X952 (כאשר הוא dual channel, אז כל אחד 200W) אליו מחוברים ע"י קבל RCA שני רמקולים פיונר 280W שאלה שלי כזאת: כאשר מערכת פועלת בווליאום גבוהה או בבאסים גבוההים - התצוגה מהבהבת. וזה נורא מעצבן, כי זאת תצוגה כחולה ובגלל זה מאוד שמים לב (לפני כן היה לי דגם ישן עם רקע שחור קלאסי - אז לא היתי שם לב להבהובים). מה לא בסדר? מגבר חלש מידי או רמקולים לא מתאמים? או משהו אחר? אני ישמח לקבל עזרה ממבני עניין. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 1 תגובות
- 914 צפיות
אני מחפש ביאנטרנט כבר כמה ימים ואני לא יכול לימצוא כמה ליטר צריכה התיבה הסאב הוא סרוין ווגה 15 אינצ מישהוא יכול להביא לי פרטים על תיבה אטומה ,פתוחה ,גודל פורט,..... ולהמליץ על אטומה , או פתוחה תודה..
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 846 צפיות
יש לי 4 רמקולים בדלתות(פוקוס, מאחורה אין מקום לרמקולים) ושומעים רע כאשר עולים בווליום אני רוצה להחליף את הרמקולים וכנראה גם להוסיף מגבר, זקוק לעצות כי אני לא יודע מה טוב לי.. ועוד שאלות האם הרמקולים שאני שם מקדימה ואלו שמאחורה צריכים להיות מאותו סוג (חברה) ו/או עם אותו הספק עוצמה. ואיך אני יודע להתאים את המגבר לרמקולים שאני יביא מבחינת עוצמה?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם אני ניסתי לבנות מקום לרמקולים לפיאט TEMPRA ואני חושב שזה יצא לא ממש יפה מצאתי בשיטוט בגגול את התמונה הזואת השאלה שלי היא כזואת איך אפשר לעשות את זה ?...לבד לינק http://www.carhifidirekt.de/catalog/images/phonocar/PH-3720.jpg
הודעה אחרונה מאת R.g.Computers, -
- 6 תגובות
- 970 צפיות
קניתי MOREL PULSE 6.5 וקרוסובר אחד לא עובד.זה רמקולים אחוריים. קניתי אותם ב POMPA. אני יכול לחבר 2 טביטרים ל קרוסובר אחד ומידבס ישר לרדיודיסק? או שאני יכול לחבר טביטר במידבס ביחד בלי קרוסובר.
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 88 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
טוב חברים,רציתי לדעת אם מתארגן מפגש אודיו החודש. ואם כבר מתארגן אז מה לגבי "ציוד יד שניה למכירה".? פשוט,עכשיו היתה את התחרות של EMMA והרבה אנשים התחדשו בהרבה דברים חדשים,להגיע לרמת מוכנות לתחרות. כלומר נראה דברים על רמה במפגש שיערך בתקופה הנוכחית. וכמובן,המון חבר'ה מוכרים פריטים ישנים ,ויש הרבה אנשים שמחפשים דברים חדשים. (לי כבר יש פה המון ציוד למכירה,עוד מעט אני צריך מחסן..:).) אשמח לדעת אם מתארגן מפגש,ואם כן מתי?ואיפה? ויש עוד הרבה אופציות להפגש עדיף בחניונים גדולים,(פארק רעננה למשל{נהדר לכל תושבי השרון}) בברכה, G.Mr
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום בחודש האחרון אני מבחין שהHU מתחיל לעשות קצת בעיות, לוקח לו קצת זמן לקרוא, קופץ, ולפעמים לא קורא בכלל. החלפתי כמה דסקים ועדיין אותה הבעיה. המכונית מודל 2003, יענו הוא כבר שנתיים בשימוש, זה תקופה ארוכה בשבילו?? אני לא שוקל להחליף לרגיל, כי זה צריך בניה וזה עסק גדול, ואני לא מעוניין לגעת ברכב. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לאור ההתעניינות הרבה(גם שלי), אני פונה לחבריי הפורום שמעוניינים לערוך בדיקה אמיתית ונכונה( אני לא מטיל ספק בבדיקה של שי כי אין לי הידע). עמודים רבים נכתבו, אנרגיה רבה בוזבזה, עצבים, אגו וכו' וכו', ועדיין אין תשובה. בואו נחסוך מאיתנו אנרגיות מיותרות ונממן בעצמנו בדיקה במעבדה, ונסיים את הויכוח הזה אחת ולתמיד!!!
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחברי וגולשי הפורום שלום... ברשותי סובארו B4 שנת 2005 (זאת עם ה-2.0 סמ''ק) אני מרוצה מהאוטו עד השמיים ... אך חווית הנהיגה נפגעת כשאין סאונד מספיק רצחני (כשאני אומר רצחני אני מתכוון: נקי, חזק, מדוייק, לא צורם...) אני רוצה לשים: -מגבר -רמקולים קדמיים (קומפוננט) -סאב יש לי מאחורה רמקולים של קדנס, דגם ZX651 הציעו לי כל מיני דברים... ההשקעה היא בסביבות 3500 ש''ח ואני מתלבט בין: 1. מגבר 4 ערוצים דגם Q4000 מתוצרת קדנס 60x4 W RMS רמקולים קומפוננטים של קדנס דגם kit 6 (עם טוויטרים וקרוסים) 60W RMS סאב 12 אינץ' של KICKER או NEXT 2. מגבר של חברת BOSS דגם C600 800W 4x75 RMS רמקולים קומפוננטים של…
הודעה אחרונה מאת shaiko1987, -
- 8 תגובות
- 902 צפיות
אני מעוניין לשמוע געות על המגבר (למי שיש אותו) ואני רוצה מפרט טכני כי אני לא מוצא
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בהמשך לטראד שדובר בעבר יש לי סאב כזה שאני רוצה להכין לו תיבה http://www.cerwinvega.com/products/pdf/vega/Vega_subwoofers_manual.pdf אני רוצה את הסאב שיפעל באופציה החזקה,אני מחבר לו מונובלוק 500 RMS . *השאלה מה אורך ורוחב וגובה של התיבה בס"מ? איך אני משתמש בנוסחא? *את הדפנות של התיבה אני מדביק עם דבק פלסטי וברגים או סילקון וברגים או ש??? * מה המידה הכי מומלצת לעובי של הMDF ? * מה המידות של הפורטים בס"מ ו(אורך וקוטר?)איפה בדיוק צריך למקם אותם בתיבה מקדימה?מלמעלה?
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 8 תגובות
- 923 צפיות
שלום. אני צריך עזרה בקנית סאב לרכב. יש לי רדיו דיסק הכולל הגברה נפרדת לסאב + קומפוננט + 6X9 + מגבר JBL 75.4 רציתי לדעת איזה סאב אתם ממליצים לי עליו. התקציב שלי נע בסביבות ה 700 שח ללא תיבה. המליצו לי על הסאב של לאנזר - http://zap.co.il/model.asp?model_id=33991 שהוא זול וטוב. השאלה אם באמת הוא שווה וכדאי או שעדיף להשקיע עוד קצת ולקנות משהו אחר. אגב אני צריך סאב עם סליל אחד היות וכבר מחובר לי הקומפוננט על המגבר. ואם יש מישהו שמכיר איזה שהוא סאב חדש ברמה שאולי אפשר להוציא במחיר מציאה ב EBAY של ארה"ב שגם ירשום לי. תודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
מגבר של MBQ 1 2
מאת DarkBlue- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ראיתי פה חוות דעת על כל מגבר אפשרי.. אבל על מגברי MB QUART ספציפית הRAA4200 לא שמעתי בכלל..למרות שהם ממש ברמה... למישהו יש דעה או מידע על ה... RAA4200??
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 6 תגובות
- 897 צפיות
שלום. אני מעוניין בהמלצות לגבי סאב איכותי במחיר של עד 1K , העדפה ל-4OHM SVC או 4OHM DVC. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 8 תגובות
- 903 צפיות
מה ההבדלים ביניהם??
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
שריפת פיוז
מאת איתי לוי- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מכשיר באוטו מסוג JVC דגם G110 פשוט.עכשיו יש לי בעיה שאני לא מצליח לעלות על הפיתרון שלה..הפיוז שמחובר לחוט הצהוב מאחורה כל הזמן נשרף לי בווליום גבוההה.....בהתחלה היה לי חצי אמפר הוא בכלל לא פעל המכשיר שמתי 1 אמפר הוא ישר נשרף....2 אמפר נשרף בווליום טיפה יותר גבוהה.....3 אמפר נשרף לי בווליום עוד יותר גבוההה.אותו דבר לגביי 4 ו 5 אמפר....לא יודע יש משהו מקצר.....לא יכול להיות שב 5 אמפר הפיוז השרף כי זה לא הגיוני משהוא יכול לתת לי אולי שמץ מה הבעיה? איך פותרים אותה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת איתי לוי, -
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ובעיקר לחברים הקבועים כפי ששמתם לב, כך אני מקוה, הכוחות בפורום מתחילים לחדד נושאים עמוקים יותר, כך לדעתי, מאשר איך אלמנט זה או אחר נשמע, או זה מגבר חלש אבל איכותי, וכיוצא בזה . אבל, וזהו אבל גדול, נראה שחוסר היכולת של חברי הפורום לראות אחד את פני השני, גורם לתקשורת לקוייה בין הצדדים, דומה כל פעם שהנה הנה דרך המלך ושוב מישהו הופך את כל השולחן. קטונתי , באמת, מילותי הבאות נכתבות בענווה רבה ומתוך רצון אמיתי לעודד את חברי הפורום, חדשים וישנים כאחד. למדתי פעם שמילים לא עולות כסף ותמונה אחת שווה אלף מילים . וברצינות, לאור הפוסטים שעולים כאן נדמה שישנו מישהו אחד, כן לצערי רק אחד, (אם ישנם נוספים שפיספתי, אני מתנצל מרא…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 818 צפיות
אהלן אנשים יש מפגש היום? ואם כן אז איפה ומתי?
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 2 תגובות
- 840 צפיות
אז ככה יש לי טויוטה קורולה 2004 עם מערכת מובנת רציתי לדעת אם אני יכול לחבר למערכת הזאת צאנגרדסיק בבגז כזה של אמפי 3 זה נראה לי הפיתרון המושלם בשביל שאני אוכל לשמוע אמפי3? ורציתי לדעת למה מוסיפים לזה שלט? אם אתה מחבר את זה למערכת אז יהיה לך שליטה מהמערכת.!
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אודה אם תסבירו לי מהו תפקידם של הקבלים במערכת השמע ברכב... נ.ב - אם כבר דובר הנושא אם אפשר בבקשה לצרף לינק או מילות חיפוש מתאימות ...(אני קצצת חדש בפורום )
הודעה אחרונה מאת Ibizacupra, -
- 0 תגובות
- 590 צפיות
קניתי מגנט bp2130 הרכב 106. הוצאתי את הישנים, אבל השאלה היא איך אני מתקין את הטוויטרים, איפה אני שם את הקרוסאובר? צריך להדביק את הטוויטרים או לקדוח? ואיפה בכלל המעבר של החוטים בין הדלת למערכת? יש כזה צינור, איך פותחים אותו? למי שלא הבין, אין לי בכלל נסיון בדברים האלה. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת walrus, -
- 1 תגובות
- 949 צפיות
שלום ! האם קיים הבדל בין סאב-וופרים של KICKER דגמי COMPVR ישנים מול חדשים, כמולמר דגמי שנת 2003 מול 2005 . מדובר בדגמים של 400 רמס.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 2 תגובות
- 865 צפיות
יש לי בעיה בכיון של סאב יש לי סאב פיונר 305 c מגבר קליפורניה בום 800 ואט עכשיו רציתי לדעת מה אמור לצאת מהסאב בתדרים כאילו שישמעו גם קולות בוא נגיד יש מוזיקה שחורה אז שישמעו את הזמר גם בסאב ביחד אם באס אוו שלהוריד את כול התדרים שלא ישמעו בכלל דיבורים בסאב רק באס נטו תעזרו לי אנשים יש לי בעיה בכיון אז תסבירו לי מה אני אמור לעשות...?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
HU מארה"ב?
מאת griber6- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי שיש הבדלים בין בנוגע לקליטת רדיו ולפעמים נדרש כיול. השאלה שלי היא האם יש מכשירים שתותאמים לארץ ללא צורך בכיול מיוחד. הדגם שאני רוצה זה ה P8 של פיוניר. או 770. ראיתי שאת שניהם מוכרים בארץ אבל באתר הבית של פיוניר ישראל הם לא מופיעים. מישהו יודע אולי או יכול לעזור זה די דחוף כי חבר חוזר עוד כמה ימים.
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 4 תגובות
- 857 צפיות
היום אני נוסעתי באוטו פתאום אני מרגיש שהסאב הפסיק לעבוד, אמרתי אולי בדיסק החלפתי דיסק עדיין אחרי שזה המשיך לנגן פתאום הסאב חזר לפעולה וזה קרה היום בכל היום שעבדתי מה אתם אומרים הבעיה .?
הודעה אחרונה מאת koyote,