Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי mikiii אבל אני באמת לא מבין מדוע אני צריך להתנצל. הוא קיבל ממני יחס מצויין כפי שכבר ציינתי בהודעה האחרונה שלי בת'רד על המדידות (ואני לא מאמין שהוא יגיד אחרת) ולבסוף גרם לי להרגיש שבזבזתי את זמני (ואולי אני הוא זה שמגיעה לו התנצלות?! או שמנהל פורום יכול רק להעליב ולא להעלב?!).

להסתתר מאחורי טענות שהוא "השתנה" ויותר הוא לא מגיב למי שכביכול מנגח אותו כשזה פתאום מאוד נוח ובנוסף לתרץ ולומר שאני הוא זה שביקש ממנו שיתמתן (תוך כדי סילוף דברי מכיוון שלעולם לא אמרתי לו להתעלם ממי שמגבה את דבריו בטיעונים מבוססים) זה לא משהו שאני יכול לכבד (במיוחד כשבאותו הת'רד ממש התחננתי שיגיב עניינית בנוסף לה"פ ששלחתי).

אני לא ממש רואה טעם בת'רד הזה. אף אחד לא נחסם או הוכנס למעקב ולכן אין מניעה שיכתוב בפורום. לצערי עד שהוא לא יגיב לאותם טיעונים שהעלו ספק בקשר לאמינות המדידות שביצע, לא אוכל מבחינה מצפונית להרשות שיגיב בנושא מחשש שיטעה אנשים ויגרום נזק לחברות שונות.

למרות שהכותרת לא מעידה על תוכן ההודעה (;)) ולמרות שלא נהוג לדון בעניינים כאלו על גבי הפורום אלא בה"פ אני משאיר את הת'רד פתוח כי אני מבין שהעניין כנראה מטריד משתמשים שונים. בכל זאת אני מבקש, זה לא טיפול קבוצתי ולא פורום בריאות הנפש אלא פורום אודיו אז בבקשה KEEP THAT IN MIND כשאתם רושמים בת'רד הזה תגובה.

פורסם

באמת יש יותר מדי אווירה של כאסח בפורום בזמן האחרון חברה זה לא תורם לאף אחד...

תנו כבוד ותקבלו גם בחזרה כולנו כאן כדי לתרום ולהעשיר....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

קל לומר את כל זה, קשה לשמור על זה :)

חלק מההתנהלות בפורום מזכירה תכנית פוליטיקה מוזרה. ריבים חסרי טעם ובלי להלהיט את העניינים אבל לדוגמא כאשר "משתמש" מסויים נותן את כל מה שהוא יודע בצורת עובדות והוכחות, ו"משתמש" שני עונה ככל העונה על רוחו, בין אם נגד המשתמש השני או נגד דיעתו ולא כנגד העובדות וההוכחות.

באותו העניין לגבי המלצות ועיצות, הרבה פעמים נוצרת סטיה מהנושא לצורכי התנגשות וזה חבל.

לא יודע מי שם לב אבל בזמן האחרון אני מציין בחלק מההודעות שלי משהו בסגנון הזה:

(השאלה כנה במטרה ללמוד ולא במטרה לעקוץ)

פשוט מאד כי כל הגישה פה היא "הגנתית" אל מול תוקפנות. ולמען האמת אם מישהו אחר היה שואל אותי את אותן השאלות בהן ציינתי את כוונתי מבלי לציין את כוונותיו הייתי יכול להיות בטוח שהמטרה היא "רעה" ולא "טובה"...

את העויינות והצורך להיזהר הזה חייבים להוריד.

לדעתי הדרך הכי טובה לעשות זאת היא להישאר עיניינים ולקחת כל שאלה כשאלה לגיטימית, אפילו אם זו שאלה למטרות קצת יותר נבזיות. הרי תשובה כנה תסדר את עניין השאלה מלכתחילה.

ולסיום!

ערב טוב לכולנו :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני חושב שאנשים שכותבים דברים ללא ביסוס, או נתלים עכשיו על כתפיים של אחרים בשביל סתם

להציק, כמו שמישהו נגיד כותב משהו, מתקן אותו בן אדם בעל ידע, ואז קופץ שלישי ואומר אמרתי לך,

אתה לא מבין בכלל וכולי, זה מיותר וסתם גורם לריבים. מי שלא יכול לתת טענות נגד ולתקן אנשים שטועים,

שלא יבוא וישלח הודעה שכל מטרתה היא להגיד בעצם "אמרתי לך"

Race Smart

פורסם

אמת ויציב,מי שאוהב אודיו לרכב שיגיב מי שבא לריב ולהוציא עצבים שלא יעשה את זה פה

לא זה המקום ולא זה הפורום.

שימו לב כמה פעמים ת'רד מסוים הופך לויכוח אישי שלא קשור בשום קשר כלשהו לאודיו לרכב,

לכן עזבו אותכם מעצבים אנחנו פה בגלל תחום שכולנו אוהבים,בואו נשאיר את זה ככה.

פורסם
מי ישמע שי לא מציק (בכל מקרה אוהב אותו צריך אחד כזה בפורום).

והרבה פעמים שמתי לב שמר מידן צודק.

שי לא כזה צדיק ואל תהפכו אותו לקדוש מעונה. הוא מנצל לרעה את כמות הידע שלו, עונה בזילזול לשאלות בשאלות משלו ומנסה להשליט את דעותיו על חברים אחרים.

פורסם
צר לי mikiii אבל אני באמת לא מבין מדוע אני צריך להתנצל. הוא קיבל ממני יחס מצויין כפי שכבר ציינתי בהודעה האחרונה שלי בת'רד על המדידות (ואני לא מאמין שהוא יגיד אחרת) ולבסוף גרם לי להרגיש שבזבזתי את זמני (ואולי אני הוא זה שמגיעה לו התנצלות?! או שמנהל פורום יכול רק להעליב ולא להעלב?!).

להסתתר מאחורי טענות שהוא "השתנה" ויותר הוא לא מגיב למי שכביכול מנגח אותו כשזה פתאום מאוד נוח ובנוסף לתרץ ולומר שאני הוא זה שביקש ממנו שיתמתן (תוך כדי סילוף דברי מכיוון שלעולם לא אמרתי לו להתעלם ממי שמגבה את דבריו בטיעונים מבוססים) זה לא משהו שאני יכול לכבד (במיוחד כשבאותו הת'רד ממש התחננתי שיגיב עניינית בנוסף לה"פ ששלחתי).

אני לא ממש רואה טעם בת'רד הזה. אף אחד לא נחסם או הוכנס למעקב ולכן אין מניעה שיכתוב בפורום. לצערי עד שהוא לא יגיב לאותם טיעונים שהעלו ספק בקשר לאמינות המדידות שביצע, לא אוכל מבחינה מצפונית להרשות שיגיב בנושא מחשש שיטעה אנשים ויגרום נזק לחברות שונות.

למרות שהכותרת לא מעידה על תוכן ההודעה (;)) ולמרות שלא נהוג לדון בעניינים כאלו על גבי הפורום אלא בה"פ אני משאיר את הת'רד פתוח כי אני מבין שהעניין כנראה מטריד משתמשים שונים. בכל זאת אני מבקש, זה לא טיפול קבוצתי ולא פורום בריאות הנפש אלא פורום אודיו אז בבקשה KEEP THAT IN MIND כשאתם רושמים בת'רד הזה תגובה.

אייל אני לא מכיר אותך, לאור השרשורים האחרונים והתגובות המאופקות שלך אתה לא צריך להתנצל.

שי לא משתלב ברוח הפורום. האווירה בפורום עכשיו נעימה ורגועה, זה עדיף גם במחיר של פחות הודעות.

פורסם

יחסית למישהו שלא מכיר את כפתור העריכה אתה מדבר הרבה על "רוח הפורום"...

זה לא חשוב מי צדק ומי לא. הרבה יותר חשוב איך מדברים :)

ואגב, תשובה בשאלות, לגיטימי לחלוטין :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...