Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוקפורד 1000A2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטים נתונים משהו?

יש לי אפשות להביא אותו ב 900 850 בערך...

יד שניה משומש כשנה...

אמור יהיה להרים או פוקאל אקסס או מולטי אוהם של פייז...

האם הוא ידרוש שינוי חיווט או שאפשר פשוט להריץ אליו עוד כבל של 4 או 8 גייג'?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

וואי זה דגם ממש ישן.

אם אני זוכר נכון הדגמים הקודמים S, X, M

הדגמים לפניהם אלה עם הנקודה

וזה הדגם לפניהם

לא שיש בעיה עם הדגם אבל תוודא באמת כמה שנים הוא כבר "על הכביש" - שנה נראה לי מעט

עם החיוט לא אמורה להיות בעיה

חוץ מזה נראה לי קצת יקר לא?

פורסם

לא CLASS D אומנם אבל מגבר מפלצתי,בטח מוציא באזור ה1200-1300RMS,לפי דעתי כבל 2G יעשה את העבודה,שני 4G/8G בטוח..

המגבר הוא לפחות בן 4 שנים,בכל מקרה במחיר שציינת שווה מאוד את הכסף...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אני חושב עליו מאוד ברצינות זה מגבר לפי דעתי מעולה הבנתי שליוני מאוטופרט יש את ה 500A2 שזה גם מפלצת...

הפחד היחיד שלי זה האלטרנטור שלי כבר הייתה פאדיחה אחת איתו בתחרות SPL באיה אביזרים

איך אני יכול לדעת אם האלטרנטור יעשה את העבודה או שיעשה פאדיחה מספר 2?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יש איזו שהיא דרך לדעת אם האלטרנטור יעמוד בזה?

פורסם

לא יודע אבל אני לא מוצא את המגבר הזה באתר של רוקפורד אמור להיות לו דף של PDF ששם רשום כמה הוא צורך אמפר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

נקאמיצ'י PA1004

האלטרנטור אין לי מושג כמה הוא...

אני לא מוצא את המדבקה...

אם למישהו יש אוטו בסגנון 206 פונטו קליאו ויכול לעזור זה יהיה מעולה יתן לי אינדיקציה פחות או יותר כמה יש אצלי...

מישהו בכלל מצא נתונים עליו?

אני חורש את גוגל כבר שעות בלי מוצא..

פורסם

מיקי המגבר שאני שואל עליו הוא הרוקפורד...

המגבר שיש לי כרגע שאמור לתפקד איתו ביחד זה נקאמיצ'י...

את הנקאמיצ'י כנראה שאני יחבר בצורה של לעבוד בבי אמפינג ויתחום את האלמנטים דרך הקרוס של המגבר...

ואת הרוקפורד אני יתן לסאב שסוף סוף יתפקד כמו שצריך...

האלטרנטור שלי הוא 62 סוף סוף מצאתי...

מישהו יודע אם יש סיכוי להפעיל את שתיהם יחד?

איפה תמיר וכל שאר החשבנים שלנו לאמפרים?

פורסם

נווו הינה נתתי לכם את הנתונים שלו

אבל אלטרנטור שיש לך המקורי ב-ט-ו-ח לא יספק את 2 המגברים + מנוע הרכב.

בעמוד 3 רשום שאתה צריך 100A בשביל במגבר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...