Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מכשיר באוטו מסוג JVC דגם G110 פשוט.עכשיו יש לי בעיה שאני לא מצליח לעלות על הפיתרון שלה..הפיוז שמחובר לחוט הצהוב מאחורה כל הזמן נשרף לי בווליום גבוההה.....בהתחלה היה לי חצי אמפר הוא בכלל לא פעל המכשיר שמתי 1 אמפר הוא ישר נשרף....2 אמפר נשרף בווליום טיפה יותר גבוהה.....3 אמפר נשרף לי בווליום עוד יותר גבוההה.אותו דבר לגביי 4 ו 5 אמפר....לא יודע יש משהו מקצר.....לא יכול להיות שב 5 אמפר הפיוז השרף כי זה לא הגיוני

משהוא יכול לתת לי אולי שמץ מה הבעיה?

איך פותרים אותה?

תודה לכולם

פורסם

בא נגיד והרדיו דיסק מספק 20*4 RMS. בנוסף לחוסר היעילות של ההגברה יש לך גם את כל הצריכה של המכשיר בתור "מכשיר"...

ולכן ליתן ביטחון נגיד 130 W סה"כ...

בהנחה ויש לך באוטו 13.8 וולט זה אומר פיוז של בערך 10 אמפר...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ישנם מכשירים שמגיעים עם 2 פיוזים, אחד על הצהוב, שהוא אמור להיות נמוך יותר, על 1 אמפר, ומטרתו היא רק לשמור על הזיכרון של המכשיר, על האדום יש 10 אמפר וממנו הוא לוקח את החשמל לרכב.

(או ההפך, בכל מקרה חוט אחד עם 1 אמפר השני עם 10 אמפר)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

זה בדרך כלל במכשירים שהפיוזים נמצאים באמת על החוטים...אבל הרוב המוחלט של המכשירים מגיע כאשר הפיוזים שתולים בתוך גוף המכשיר במקרה הזה לרוב יהיה פיוז בודד של 10 אמפר

למעשה המכשיר היחיד שניתקלתי בו בפיוזים על החוטים זה היה רדיו טייפ מדגם ישן של אלפיין....

פורסם

קודם כל תודה על הכל!

שמתי פיוז של 7 אמפר והמכשיר מזה התחמם תוך חצי דקה נעשה לוהט....אני פוחד לשים משהו גבוהה יותר שלא ישרף לי המכשיר או משהו באוטו...

עם 7 או 10 אמפר המכשיר לא ישרף?

• תוכן חדש...