Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים,רציתי לדעת אם מתארגן מפגש אודיו החודש.

ואם כבר מתארגן אז מה לגבי "ציוד יד שניה למכירה".?

פשוט,עכשיו היתה את התחרות של EMMA והרבה אנשים התחדשו בהרבה דברים חדשים,להגיע לרמת מוכנות לתחרות.

כלומר נראה דברים על רמה במפגש שיערך בתקופה הנוכחית.

וכמובן,המון חבר'ה מוכרים פריטים ישנים ,ויש הרבה אנשים שמחפשים דברים חדשים.

(לי כבר יש פה המון ציוד למכירה,עוד מעט אני צריך מחסן..:):).)

אשמח לדעת אם מתארגן מפגש,ואם כן מתי?ואיפה?

ויש עוד הרבה אופציות להפגש עדיף בחניונים גדולים,(פארק רעננה למשל{נהדר לכל תושבי השרון})

בברכה,

G.Mr

under construction..

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעד (Y) אבל למה תמיד בשבת....למה לא בשישי בצהריים ? וכן אכן לא רצוי חניון גדול זה חייב להיות חניון גדול - פארק רעננה היא אופציה, אופציה נוספת של מקום שנוכל להקים בו "מהומה" בלי שיפריעו לנו זה החניונים של רידינג.....

גם בחניונים מאחורי מכללת תל אביב אופציה

פורסם

אם יום שבת כן אם יום שישי אצטדיון רמת גן הוא אופציה גרועה בגלל המפגש מכוניות שם...כל הערסים של היקום יבואו לנו למכוניות וכולם ינעלו כל שניה ואי אפשר יהיה להתרשם

פורסם

חבר'ה! גדולים אתם!

בדיוק מה שבאתי להציע!

פארק רעננה! יום שישי בצהריים, בחניה שמאחורי הפארק!

חניה ריקה! גדולה! יהיה מקום לכולם!

זה פשוט יכול להיות נהדר!

קדימה להרים מפגש, אני אהיה הראשון שמגיע!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אני בדעה שבמדינה שלנו,לאור העובדה שאנו מדינה יהודית ברובה,יש לכבד את אלו ששומרים את השבת.

זה כמו שלא תראו בקנדה אירועים בימי ראשון,או במדינה מוסלמית בימי שישי.

ע"ע תחרות EMMA שהמון אנשים לא באו כי זה בשבת,יש אפילו אנשים בהיו מוכנים לתת חסות,אך בגלל שזה שבת הם לא יכולים להגיע,חבל.

בכל מקרה,אם כבר אז עדיף ביום שישי בשעות הצהריים המאוחרות(3,4), כי גם ככה שבת נכנסת מאוחר בגלל שעון הקיץ וזה נהדר.

אז למה שלא נתארגן על מפגש ביום שישי עוד שבועיים(26/8).

ואפשר כבר לארגן "שוק יד שניה" במקום.

נראה לי אחלה.

מה אתם אומרים?

under construction..

פורסם

שמעו ה27 לאוגוסט חודש זה יכול להתלבש די טוב . אני כעיקרון היום סוגר שבועיים בבסיס וב26 אני רק ב13:00 יהיה בבית וכולי גמור ואיפה להתארגן וכל זה זה כבר יהיה 14:30 .אני מעדיף להשאר במסורת של ימי שבת ב12:30. אם אתם רוצים חד פעמי לשנות את הנוהל אני מסכים ובא לכם בפארק רענננה אז שיהיהי רעננה . הקיצר או 26 שישי או 27 שבת ואם שישי אז שיהיה ב3:00 ולא מוקדם יותר כי כמו שאתם רוצים להתחשב בשומרי שבת אתם צריכים להתחשב באנשים שעובדים ביום שישיש ולאו דווקא חוזרים מוקדם ואם חוזרים אז חוזרים חצי מתים וכך גם לגבי אנשים שניטחנים בצבא ואחת לשבועיים באים לסוף שבוע [דבר יקר שצריך להעריך] .

אז מקווה שתחליטו נכון .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם אני עובד בימי שישי עד שעה 4,אז?

אפשר להפגש גם ב5 מצידי,גם ככה שבת נכנסת ממש מאוחר ויש אור בערך עד 8.

כל מה שנדרש זה שעתיים פנויות של שיחות והשמעות של PURE קאר אודיו...:)

אז אין בעיה,וזה עדיף מאשר יום שבת שחצי מהאנשים לא מצליחים לקום אחרי מסיבות ליל האתמול או טיולים למינהם עם האשה והילדים,וכו' וכו'.

under construction..

פורסם

יום שישי בר"ג יש כבר מפגשי מכוניות,לא רעיון ממש טוב,גם לאור העובדה שלא הרבה אנשים רוצים לחשוף,את המערכות שלהם יותר מידי בפומבי,אלא רק בקרב "אנשים מסוגנו"..:).

בגלל זה עדיף מקום גדול,פתוח ולא באיצטדיון,

כבר הציעו פה,חניות של האוניברסיטה,פארק רעננה,יש עוד מקומות נחמדים שכרגע לא עולים לי בראש..

רעיונות התקבלו בברכה.

under construction..

פורסם

אז קבענו (יותר נכון אני קבעתי ;-):-)) ליום שישי, ה-26 לחודש ב-15:00 ברעננה, מצויין. ד"א, אם מישהו יכול לציין איך להגיע לשם, זה יהיה טוב.

מיקום נוסף שרציתי להציע הוא הסופרלנד בראשל"צ: המפגשים של הפורום כבר לא נערכים שם, והאיזור ממש שומם (הייתי שם במקרה יום שישי הזה). מה דעתכם?

כמובן שאת איצטדיון ר"ג צריך לפסול על הסף. ערסי והומה.

פורסם
אז קבענו (יותר נכון אני קבעתי ;-):-)) ליום שישי, ה-26 לחודש ב-15:00 ברעננה, מצויין. ד"א, אם מישהו יכול לציין איך להגיע לשם, זה יהיה טוב.

מיקום נוסף שרציתי להציע הוא הסופרלנד בראשל"צ: המפגשים של הפורום כבר לא נערכים שם, והאיזור ממש שומם (הייתי שם במקרה יום שישי הזה). מה דעתכם?

כמובן שאת איצטדיון ר"ג צריך לפסול על הסף. ערסי והומה.

כל יום שישי אנחנו שם מ 4 וחצי יש כמה שמאחרים,

לענייננו, יום שישי אני לא יכול,

עדיף כרגיל יום שבת בר"ג. :mm_yeah:

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...