Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפיין 9855 נגד 7998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית הייתי הולך על ה7998, נראה לי הרבה יותר יפה ויזואלית (משמעותית), אני מאמין ששניהם אותו נתונים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ה7998 מכשיר יותר טוב מה9855.

קודם כל 4 יציאות למגבר.

יש לו גם יציאה אופטית.

אבל קח בחשבון חדש מול יד שניה באותו מחיר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
ה7998 מכשיר יותר טוב מה9855.

קודם כל 4 יציאות למגבר.

יש לו גם יציאה אופטית.

אבל קח בחשבון חדש מול יד שניה באותו מחיר.

הוא לא יותר טוב או פחות טוב ,הוא בעל פ'יצרים קצת שונים והשוני העיקרי שלו הוא זה שהוא 1.3DIN.

הוא מסדרת הFANTHOM XL וזה פאנל שהוא יותר גדול מהמכשיר,הכל נהדר איתם,פרט לעובדה שהם ממש ממש עדינים ועושים מלא בעיות(בחלק של הפאנל ).

פשוט בגלל המשקל של הפאנל,מהנוע שאמור לתפקד על החלק של התזוזות שלו מועד לפורענות ואם הוא מתקלקל זה בעיה כי הוא מתקפל פנימה(כמו המסכים בDVD).

ועוד דבר,עד כמה שזכור לי,זה לא פאנל נשלף אלא הוא נכנס פנימה וככה הוא "מוסתר" ,מה לעשות במדינה שלנו זה לא רעיון הכי טוב בעולם.

מכשיר מעולה ,אך בהשוואה לשניהם הייתי ממליץ על ה9855 יותר פרקטי,פחות מועד לפורענות,2005 ולכן= אחריות ושירות תיקונים=חלקים זמינים.

under construction..

פורסם
שכחתי לציין שיש לו 4 יציאות (אייל!!!!).

יש לו שלוש יציאות (!!!!). כבר דשנו בזה לא ממזמן באחד הת'רדים על אלפיין.

כמו שאמרתי אז, הסיבה היחידה לקחת אותו היא אם יש שימוש ביציאה האופטית וגם אז כמובן שיש לבדוק את מצבו.

פורסם

לא יציאה אופטית זה לכל מיני מכשירים שתומכים בזה כמו יציאת aux\audio in

רק כניסה שאמורה להיות יותר איכותית לפי מה שהסבירו לי, למשל במכשיר המיני דיסק שלי יש כניסה אופטית ובמגברים ביתיים חדישים יש.

• תוכן חדש...