Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם. קודם אני רוצה להציג מערכת שיש לי ברכב, אז אני ישאל שאלה. אז ככה:

רדידיסק פיונר DEH4750 MP (זה שעם תאורה כחולה)

רמקולים שמחוברים ישירות אליו:

פיונר 100W x 2

טויטרים (תוצרת של לא ידוע)

מגבר פיונר 600W דגם GM-X952 (כאשר הוא dual channel, אז כל אחד 200W)

אליו מחוברים ע"י קבל RCA שני רמקולים פיונר 280W

שאלה שלי כזאת: כאשר מערכת פועלת בווליאום גבוהה או בבאסים גבוההים - התצוגה מהבהבת. וזה נורא מעצבן, כי זאת תצוגה כחולה ובגלל זה מאוד שמים לב (לפני כן היה לי דגם ישן עם רקע שחור קלאסי - אז לא היתי שם לב להבהובים). מה לא בסדר? מגבר חלש מידי או רמקולים לא מתאמים? או משהו אחר? אני ישמח לקבל עזרה ממבני עניין.

תודה מראש.

פורסם

ממה שאני מבין ממך הרמקולים הקדמיים מחוברים לרדיודיסק.

והאחוריים מחוברים למגבר.

אין בעיה באספקת החשמל של הרכב,כי מדובר רק על מגבר אחד(חלש יחסית),והוא מחבר רק ל2 רמקולים,לא אמורה להיות בעיה עם המצבר או מערכת החשמל.

מה שנראה הוא שכנראה הרדיודיסק שלך לא עומק בעומס של הקדמיים,ובווליום גבוהה הוא מהבהב לך.

יכול להיות שהכבל מתח שמחבר את הרדיודיסק למתח פלוס ,לא תקין,רופף,לא עומד בהספק.

הוא שפשוט יש בעיה לרדיודיסק .

צריך לבדוק אספקת החשמל לרדיודיסק ,מבחינת הזנת מתח.

under construction..

פורסם

הבעייה הוא מאוד ברורה.

כל עוד יש רמקולים באוטו שלא מחוברים למגבר, אלא לרדיו ישירות, הוא תמיד יהבהב בווליום גבוה.

פתרון הכי פשוט זה להוסיף מגבר, אבל מפני שהרמקולים הקדמיים שלך לא צריכים מגבר, אז מה שתעשה זה ככה:

תפעיל רק את הקדמיים ותראה באיזה ווליום הרדיו מתחיל להבהב, ותיקח את הווליום המקסימילי שבו הרדיו לא מהבהב.

ואז תגביר את האחוריים עם המגבר ככה שהם יעבדו בעוצמה המקסימלית שהרדיו יכול לעבוד מבלי להתעוות.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם
הבעייה הוא מאוד ברורה.

כל עוד יש רמקולים באוטו שלא מחוברים למגבר, אלא לרדיו ישירות, הוא תמיד יהבהב בווליום גבוה.

מצטער,אבל זה ממש לא נכון,לא כל HU מהבהב כאשר מחוברים אליו רמקולים ישיריות,גם אם זה על ארבעת הערוצים, אני לא יודע מאיפה שלפת את ה"עובדה" הזאתי...

הדבר קורה\בהתקנה לא נכונה\בעיה במתח הזנה לHU\בעיה במכשיר עצמו וכו' וכו' וכו'

צריך לבדוק את זה , ולאחר מכן ניתן יהיה לדעת .

אי אפשר לקבוע משהו כזה עלסמך בדיקה"דרך המסך"...

under construction..

פורסם

לא כל HU מהבהב כאשר מחוברים אליו רמקולים ישיריות

אני לא יכול להגיד את לך אם אני צודק ב- 100% או לא, אבל בכל הרדיו דיסקים שאני ראיתי- ככה זה המצב, ולא נראה שבכל רדיו יש התקנה לא נכונה/רדיו פגום וכו'....

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...