Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של MBQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DARKBLUE שאל על הסידרה הפשוטה של MB - רפרנס.

מגבר ה"עילית" שלMB מסדרת "Q-SERIES". מגברים אלו תוכננו כמגברי מונו - סינגל, דואל וקואד מונו. הם נמכרו ביאיזור ה 1000-1200 דולר. בסכומים אלו יש מוצרים יותר "אקזוטיים" ו"אקסלוסיביים" שימשכו את הקונים. בסכומים אלו אפשר לרכוש מגברים של BRAX, SINFONI, AUDISON, BUTLLER, GENESIS, TRU. מגברים אלו בקושי נמכרו.

סדרת הרפרנס כללה חלקים הנמצאים בכל מגברי רוקפורד כמו TO-247 שיטת העברת חום MEHSA ואמצעים לצימצום רעשים TOPAZ...

מגברי POWER של רוקפורד עובדים ב 1 אום סטריאו - 2 אום מונו - מבנה שונה ממגברי MB.

זה טריק שיווקי של "מותג מדבקה" (ללא כל דמיון לזבל הסיני) או בשפה המקצועית "מתיחת מותג אופקית". קהל היעד של מוצרי MB הינו שונה מקהל היעד של מוצרי רוקפורד והתאגיד ניסה למכור לקבוצת לקוחות אשר נמנעה ממנו וזאת ללא הצלחה יתרה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

מכל הנקמיצ'י הפוניקס גולד סאונד סטרים...

אני עדיין חושב שאני אלך על הMBQ

אני חושב שאנשים פה לא ממליצים עליו כי הוא ייחודי..

ואין להם הכרות איתו..

יותר קל להציע מוצר שהשתמשו בו...ולהשמיץ אחר..(לא שעשיתם את זה לאם בי קיו)

אבל...אולי אני אבדוק יותר את הסאונד סטרים הוא נשמע נחמד..

מקווה שבסוף אני יעשה את הבחירה הנכונה...

מערכת בבנייה...!

פורסם

מה עם HIFONICS, ALPHASONIK, INFINITY, DIAMONA AUDIO, JL AUDIO, ALPINE, KICKER, MTX ועוד ועוד...

אני יכול להמשיך עם זה עוד הרבה, זה רק מה שעולה לי בראש עכשיו בסביבות המחירים האלה...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...