פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 833 צפיות
התקנתי אצלי ברכב רמקולים חדשים (מידה 5*7 אחוריים) של HIFSONICS סדרת ATLAS מישהו מכיר. שמע?
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם חברים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שיש לי באוטו. למעשה, כרגע יש לי מס' דברים: 1. רדיו דיסק של סוני, אומנם קצת ישן אבל עובד לא רע בכלל. 2. רמקולים אחוריים עגולים, אני מתלבט אם להחליפם או לא, כרגע נוטה לכיוון הלא מסיבות תקציביות. 3. "רמקולים קדמיים"- למה במרכאות? אחד הדברים שאני קונה במהרה זה קומפוננט, את הרמקולים הללו פשוט אפשר לזרוק לים. התקציב שלי כרגע עומד על 1200 שקל, פלוס מינוס. אני בטוח שאני אקנה קומפוננט של Moral Pluse , כפי שראיתי כולכם המלצתם עליו וכנראה שיש לכם סיבה ממש טובה. הדבר השני שאני רוצה לקנות הוא מגבר. אני רוצה לקנות מגבר 4 ערוצים בסכום של עד 700 ש"ח. מס' שאלות ברשותכם: 1. האם אפשר בבקשה לקבל ממכם המלצה לגבי דגם מדוייק…
הודעה אחרונה מאת avrum, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
השאלה כבר בכותרת
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
לא יודע עם זה חדש או ישן, אם זה היה כבר בטליויזה או לא. אבל... , זה מה יש לי להגיד על הפרק הזה! הסדנא של "ווסט קואסט קאסטום" מטורפים לגמרי! התקינו לבחור את הסאב הזה ל-ר-א-ש-ו-נ-ה בעולם בתוך הרכב!!! 22"!!! אני מעלה את זה כרגע לשרת, זה יקח קצת זמן. אני יוסיף את הלינק בהמשך! לפרטים נוספים - http://www.mtx.com/
הודעה אחרונה מאת car pimp, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני רוצה להחליף רמקולים קדמיים ואחוריים באוטו של ההורים... רציתי לשאול כמה יעלה לי התקנה שלהם ואם זה שווה לתת על זה כסף או שאפשר להתקין לבד מדובר בקאיה ריו 2003 תודה ואם מישהו יודע איזה רמקולים באים עם האוטו כי ממש אין לי מושג
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
תסבירו לי איך אפשר לעשות יציאה למגבר דרך רדיו דיסק מקורי של הונדה... החלטתי לשפר תמערכת בהונדה של ההורים ואני בנתיים ישפר רק את הרמקולים וזה בעניין אחר. לגבי הרדיו דיסק החלטתי שהוא מספיק לי וגם ככה לחוץ בכסף אז נשאר איתו אבל אין לו יצאיות למגבר... האם ניתן לעשות זאת? אם כן אז איפה ובכמה בערך... אני רוצה לקנות רמקולים קומפוננט לקדימה ורמקולים לאחרוה ומגבר טוב...ובהמשך הזמן נביא גם סאב ועוד מגבר. אז בנתיים תעזרו לי איך אני עושה את היצאות של הRCA.
הודעה אחרונה מאת aa220788, -
מערכת לאוטו
מאת Roey88- 0 תגובות
- 768 צפיות
******** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעות שלך. כשאתה מבקש ייעוץ למערכת, תציין את תקציבך. יש מערכת ב-100 דולר, ויש גם ב-100K. ******************
הודעה אחרונה מאת Roey88, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם... אני מחפש חנות שמוכרת פיוז ANL 60AMP.... באיזור המרכז תודה
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצטער על הכותרת הכי לעניין שהצלחתי לבטא.ועכשיו לשאלתי. יש לי מכשיר של קלריון שהבאתי מחול ממזמן מדגם DRX 9575 RZ אחד המכשירים לדעתי הכי טובים שקלריון הוציאו עד היום המכשיר מגיע בלי הגברה פנימית 3 יציאות מגברים מסך 256 צבעים וסאונד ממש טוב, הפאנלים החדשים של קלריון פשוט לא משתווים לו בסאונד. תמיד עניין אותי לדעת איך הגיוני כזה מכשיר ואין לו בפנים לא קרוס כלשהוא או אקולייזר כלשהוא יש לו רק טרייבל ובאסס ושליטה על הסאב כמובן. תמיד זה שיגע אותי איך הגיוני שאין לכזה מכשיר את כל התוספות האלה, אז אחרי חפירה קלה בחוברת הדרכה ובאינטרנט גיליתי את המכשיר הנ"ל:dph7500z זו היא תוספת חיצונית המתחברת בכבל CENT ישירות לפאנל ופשוט נותנת לו את כל הפונקציות האלה המכשיר מגיע מגיע גם אם הסב…
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להחליף תמגבר שלי מגנט רוק 600 ואני חושב להביא במקומו 4 ערוצים של אלפיין מסדרת V12 האם שווה להשקיע תהחלפה או שסתם חבל על המאמץ. בהחלפה הזאת אני מצפה להגיע ליותר עוצמה שיזיזו תדוטק מקדימה שלי ומאחורה 6*9 פולס וכמובן לאיכות גבוהה יותר שתשתווה למונובלוק שלי מבית פלנט אודיו מסדרת TT.
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
קניתי מורל פולס 5.25" > ה - HU יגיע בשבוע הקרוב.. והעניין הוא כזה.. אחרי בדיקה קטנה בדלת התאכזבתי לגלות שכן אין מה לעשות ורק 5.25 ייכנס דרך הפח.. בכל אופן עליי לעשות הגבהה שחלילה החלון לא ישבש עניינים.. והשאלה שלי היא כזו.. בין הפח לפלסטיק יש ניילון ושמתי לב שהרמקול הנוכחי נמצא מעבר לאיטום, החשש שלי הוא מה יהיה לגבי רטיבות ? איך אני יכול להגן על הוופר ? שכחתי לציין שיש לי אופל קורסה 93, 3 דל'. הדבר הבא הוא שהפלסטיק שמכסה את הרמקול בעל רשת וברגע שאני אשים את הוופר עם הרשת המקורית + הכיסוי של הדלת זה מן הסתם רק יגרע מהצליל המופק.. כדאי לחתוך את הפלסטיק ולמקם את הוופר עליו ישירות ??? אני אשמח לשמוע המלצות/פתרונות.. דבר אחרון חביב קניתי 8 מטרים של כבל.. 1.5. …
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 787 צפיות
לפתע פתאום התחנות של הרדיו עברו לתדר אי זוגי... 91.7 במקום 91.8 וכו'.. לא מצאתי שום פונקציה המחזירה אותם חזרה אם למישהו יש תשובה... אני יותר מאשמח
הודעה אחרונה מאת gurfi1, -
- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! אני יודע שזה נושא נדוש פה אבל אני לא כ"כ מבין ואין לי עם מי להתייעץ אז תודה.. כבר הרבה זמן שאני מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב] אבל אין לי ידע בנושא! מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי. אני בעקרון צריך : 1.רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER... שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מע…
הודעה אחרונה מאת cowboy8, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל המקצוענים אני כותב לאחר שפניתי לשני מתקינים מקצועיים כפי שהציעו לי לפני חודש פה בפורום. האם אין נפש צדיקה בסדום שהתקין,ראה,שמע ניסה לחבר נגן MP3 לרדיו מקורי של שברולט קוואליר 96 דרך כבל RCA או לצורך השאלה עוד רכבים רבים תוצרת GM בעלי רדיו תוצרת DELCO ELECTRONICS עם יציאה מובנית לציינגר. הטכנולוגיה קיימת !!! כנראה ישנו מתאם GM9 FL VUT נקרא שמחברים לרדיו.האם מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש? האם מישהוא יכול להדריך בתהליך ההתקנה? רצוי מישהוא עם רכב דומה שביצע זאת אני יודע שהשאלה מעצבנת היא מעצבנת גם אותי התקנתי בחיי איזה 2 רדיודיסקים למכוניות יפניות אך במקרה זה החולה אנוש והרופא אובד עצות. נא עזרתכם המקצועית
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה להגיע ביום שבת בתור צופה. מי מגיע? אולי אפשר לקבוע באיזה אזור שם ולעשות מעיין מפגש קטן.
-
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מדובר ברדיו דיסק JVC KDG-310 כיוונתי את הרדיו תדרים מארה"ב לאירופה שמרתי תחנות בזיכרון וכל זה הולך אחרי שאני מכבה את הרכב, כאילו לא עשיתי כלום אני מכבה את הרדיו דיסק ואז את הרכב, מכבה את הרכב ישר בלי לכבות את המכשיר שום דבר לא מצליח..למישהו יש רעיונות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש כבל RCA מקצועי למערכת באוטו מאתר אינטרנט בחו"ל, כי רוב החנויות פה בארץ הקודש שוחטות במחיר, והאיכות לא משהו, (כי אין מלאי גדול) לא מצאתי אף אתר בעולם שמוכן לעשות משלוחים בינלאומיים, מישהו מכיר אחד כזה? או אולי בארץ מכיר מישהו שמוכר משהו איכותי במחיר סביר??
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת אם שמעתם על החברה כי כשמחרו לי אותו שמעתי בו מ ד ה י ם ויותר טוב מהרבה רמקולים אחרים, אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת, תנו תגובות וכמו כן יכול להיות שהרמקול 240rms ? ומה טווח המחירים של רמקול כזה 6\9 האם שווה 900 שח? תודה
- 2 תגובות
- 965 צפיות
מגבר רוקפורד פאנץ Punch 45.2 2-channel "Punch" Amplifier. Output Power (2 ohms) 45W x 2. Output Power (4 ohms) 22.5W x 2. Output Power Bridged(4 ohms) 90W x 1. Distortion Max (4 ohms) 0.05%. Frequency Response (+/- 0.5dB) 20Hz - 20kHz. Signal to Noise (A-weighted) >100dB. Input Sensitivity (+0dB gain overlap) 200mV - 3.5V. Bridgeable.Bass EQ (45 Hz). Crossover 80Hz Low Pass fixed. מיד שניה כמה היתם נותנים עליו ?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הלאנזר הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35962 מה אתם אומרים יותר עדיף מכל הבחינות? תודה
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
***המדידות של המשתמש MIKMIK שגויות ומטעות כפי שניתן ללמוד מהלינק הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=671487#post671487 טוב כפי שביקשו ממני כמה וכמה משתמשים לערוך מבחן דרך שנוגע ל: 1. הספקים ב4 אוהם. 2. הספקים ב2 אוהם. 3. הספקים בגישור. 4. תמונה של העינות תדרים במצב FLAT. 5. תמונה של טווח תדרים ושיפועים של הקרוסים המובנים. נכון לעכשיו את רוב המבחנים ביצעתי, אך מפני שאינני מעוניין להטעות אף אחד,אני מעוניין לעשות את המבחן -שוב- ראש בראש, JBL VS ROCKFORD. האם מישהו -חוץ- מיותם מוכן לתרום את הרוקפורד שלו, או את הJBL שלו לשם המדידות ? (איזור מרכז בלבד) תודה מראש.
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז, לאחר חיפוש קצר הבנתי שהרבה ממליצים על הקומפוננט מורל פולס. כנראה שזה מה שאני הולך לקנות, עכשיו השאלה היא כזאת: אני לא מתכוון לשים מגבר, לפחות לא בזמן הקרוב, האם יש טעם לשים בכלל קומפוננטים ללא מגבר? או שמא פשוט לשים קואוקסיאלים מקדימה ו 6x9 על המגש מאחורה? האוטו הוא 106.
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם יש לי זוג טוויטרים ואני רוצה ליצור מעגל שינמיך אותם ב1\2\3 DB איך אני יוצר את זה - אני לא רוצה לשחק עם התדרים שלהם לא רוצה לשחק עם כלום פשוט בגלל מגבלות התקנה יוצא שהם פונים ישר לאוזן...והם מעט צווחניים - תאחלס הצלחתי לסדר את זה בעזרת האקולייזר של הHU אבל אם היה אפשר לעשות מעגל פאסיבי כלשהו שינמיך אותם זה היה טוב.... תודה מראש - עתיד
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 4 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם. רציתי לקבל חוות דעת על שני הסאבים הבאים. פיוניר 306 1000W. פיוניר 126 PRMIER 1000W מה אתם הייתם בוחרים? והאם המחיר שלהם הוא בערך שווה...?
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי באוטו מקדימה 2 טוויטרים סרווין ווגה ו2 רמקולים מעפנים.(פיאט פונטו) מאחורה מורל פולס 6 על9 מגבר אחד שמחובר לרמקולים למורל לקידמיים ולטוויטרים של audison ומגבר שני של רוקפורד פאנצ' מחובר לסאב של mtx. עכשיו נוצרה לי בעיה אני רוצה שרמקול מאחורה המורל יוציא כמה שפחות באס ז"א אני חיייב קרוס אובר או שיש משהו אחר לעשות? ואיזה קרוס אובר אתם ממליצים הציעו לי קרוס של אודיו לוג'יק ב 300 שקל יד שניה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה אחרי מסע ארוך בחיפוש אחרי סאבים שיספקו אותי מבחינת דיוק סוף סוף הגעתי למשהו שעומד עם הרמה הכללית של המערכת. הסיפור התחיל ככה,שתי פיוניר 304C,אהבתי אותם אבל רציתי לעלות רמה,הרכבתי שתי רוקפורד 3412 פאנץ' Z שאיכזבו אותי,אחר כך הרכבתי סאב של JBL 15 שמאוד אהבתי אבל אז החלטתי לעשות בנייה שחייבה אותי לחהחליף לסאב אחד או שתיים בגודל 12 אינץ'. הבאתי שתי קנוודים 400 RMS שלא כל כך אהבתי,לפניהם ניסיתי את הפיוניר 305C שבכלל לא אהבתי,אפילו שנאתי. זה מה שנקרא-חלאס. החלטתי שאני משקיע פעם אחת כמו שצריך וזהו,נסעתי לבחור שאני שאני קונה ממנו חלקים והתחלתי לשגע אותו,חיברנו בהתחלה שתי רוקפורד P1,לא התאימו לתיבה של הבנייה נשמעו זוועה יחסית לאיך שהם נשמעים ברכב השני שלנו. חיברנו…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 3 תגובות
- 980 צפיות
אחרי שניתקתי את המצבר היום גיליתי שאני לא יכול לקלוט תחנות שהסיפרה האחרונה זוגית לדוגמא 91.8 (גלגל"צ). מה שקורה זה שה תחנות קופצות במספרים אי זוגיים. איך אפשר לתקן את זה? הדגם הוא פוניקס MP33. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! הסיפור שלי הוא ככה: לפני שבועיים החלטתי לקנות 6X9 לרכב, שמעתי אצל חבר את הקיקר די.אס693 ודי נדלקתי עליהם. מיקי מהפורום נתן לי מספר של חבר שיכול להשיג לי (תודה מיקי!) אך לצערי, כרגע אין לבנאדם את הרמקולים, ורק בעוד איזה חודש בערך הם יגיעו במחיר של כ-520 ש"ח. אחרי חיפוש ברשת, מצאתי את האתר www.agasi.co.il, שם מוכרים את הרמקולים הנ"ל במחיר של 550 ש"ח וישנה אופציה לרכישה יותר זולה באילת. יצרתי קשר עם הסוכן של החנות כדי לשאול אותו כמה יעלו הרמקולים באילת, כבר בשיחה הראשונה היה לי קצת חשוד שהוא לא יודע מה המחיר של הרמקולים באתר... הוא אמר שהוא יברר בכמה הוא יכול לעשות לי אותם באילת ויחזור אליי, אתמול הוא חזר אליי ואמר לי שבאילת הם יעלו 499 ש"ח, הכי זול ש…
תיקון סאבים
מאת idanw- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מקום לתקן את הסאב שלי. הספידר נקרע, אני רוצה מקום שעושה עבודה סבבה וזול, מי שיכול לעזור זה יהיה טוב. תודה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
יש לי סאב של cerwin vega xl 12 s ברצוני לבנות תיבה לבד..... היכן אני מוצא את המידות האופטימליות למידות התיבה??? בתודה מראש... דורון
הודעה אחרונה מאת rally5,