Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך, JBL 75.4 VS ROCKFORD P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובות בעלות אופי מתגרה ושום דבר מעבר לזה, ימחקו. המטרה היא לא לראות מי יכול לדרדר את השרשור כמה שיותר מהר.

חתימה עד 3 שורות.

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר פה על מגבר אחד של רוקפורד ולא מדובר על בידיקה של כול המגברים אז אל תיקפצו ותסעיקו שרוקופרד דראק וJBL פשוט מעולה אני שמעתי ממספיק אנשים שJBL מתחמם כמו מטורף וניכנס להגנה..... אבל מעניין כמה סידרת הPOWER שלהם מוציאה...

פורסם
מדובר פה על מגבר אחד של רוקפורד ולא מדובר על בידיקה של כול המגברים אז אל תיקפצו ותסעיקו שרוקופרד דראק וJBL פשוט מעולה אני שמעתי ממספיק אנשים שJBL מתחמם כמו מטורף וניכנס להגנה..... אבל מעניין כמה סידרת הPOWER שלהם מוציאה...

לפעמיים אנשים שומעים מה שהם רוצים לשמוע .

אני יושב כול יום כשעה באוטו לשמוע מוזיקה והמגבר באמת מתחמם אבל זה בגלל שהחום עובר לצלעות קירור ,ככה זה בכול מגבר בקשר להגנה ? איזה הגנה הוא לא נכנס לשום הגנה

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

לי יש רק דבר אחד שחשוב להזכיר.

קודם כל זה הוכח שמבין המגברים הJBL יותר טוב.נקודה ואין על זה ויכוח.

אבל בוא לא ניצא עם הצהרות מטופשות שעכשיו רוקפורד פוסגייט היא חברה דרק והמוצרים שלה לא שווים כלום.

דובר רק על השוואה בין 2 מגברים,ואין פה שום קשר בין השוואה חברה מול חברה כי זה מטופש.

אני מסכים בנחרצות לגבי התמחור של רוקפורד בארץ.

אך זה בעיקר בגלל השם שנוצר להם, כלומר אנו הצרכנים גרמנו לזה.

ישנם הרבה חברות שלא נכנסו לארץ מאותה סיבה כמו phoenix gold,audiobahn וכו',

שהם חברות מעולות, אך מכיוון שכל יבואן מביא את הסחורה הכי זבל שלהם,בתמחור כאילו זה סחורה הכי טובה שלהם, וזה נשמע פחות טוב מול המחיר שאנחנו משלמים ואז קורה שאתה שואל מישהו לגבי חברה מסויימת ואז הם עונים לך:"שמעתי את הסאבים של אודיובן והם זבל", כן , רק חבל שהוא שמע את הסאב AW1251T, שזה סדרת הנטורל שלהם,שסאב כזה עולה 28 דולר בארה"ב...

אז בוא לא נסיק מסכנות מפגרות.

וכל מיש שיש לו P4004 יכול אולי להתבאס כמעה, אך זה לא אומר לו דבר אחד לגבי הכלל...

ובעיקר רוב החברות הרציניות וJBL נמנת עליהם אחרי שנים של הוכחה בשטח, די מדייקות בהצהרות שלהם, ובד"כ ההצהרות הם מתחת למה שיוצא בפועל.

כל הכבוד על היוזמה ועל ההתמדה בהשוואה הנ"ל,וכן עובדות מדברות בעד עצמם.

כן ירבו עוד מבחנים מסוג זה , זה הרמה שהפורום הזה משדר וזאת מקצועיות.!..

under construction..

פורסם

לך הוא לא ניכנס אני מכיר אישית 4 אנשים שלהם הוא ניכנס....יש ויש....אני אישית לא ראיתי אף אחד שהיתלונן על מגבר של רוקפורד...אומנם כמו ששי הראה הם באמת מזייפים נתונים וכמו שגל הסביר הם כבר לא מסופכים לרוקפורד אבל עדיין המיבנה שלהם טוב.... אני בא להגיד פה שרוקפורד יותר טוב מJBL אני פשוט אומר שאין לישלול חברה בגלל בדיקה אחת...

פורסם

אף אחד לא שולל אף חברה פשוט אנשים צריכים לדעת למה שווה להוסיף כדי לקנות רוקפורד

ושהתמכור של רוקפורד לא צודק זה הכל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לשלול את רוקפורד? ממש לא.

קודם כל לפי מה שגל ציין הפנץ' זה לא יצור של רוקפורד אלא של חברה אחרת עם השם של רוקפורד(אם הבנתי נכון).

פשוט הבעיה היא שהמוצרים שלהם בארץ ממש ממש יקרים ויש אלטרנטיבות הרבה יותר כדאיות כמו שמיקמיק הראה היום.

אגב, תודה רבה מיקמיק על ההשקע באמת כל הכבוד

פורסם
לשלול את רוקפורד? ממש לא.

קודם כל לפי מה שגל ציין הפנץ' זה לא יצור של רוקפורד אלא של חברה אחרת עם השם של רוקפורד(אם הבנתי נכון).

פשוט הבעיה היא שהמוצרים שלהם בארץ ממש ממש יקרים ויש אלטרנטיבות הרבה יותר כדאיות כמו שמיקמיק הראה היום.

אגב, תודה רבה מיקמיק על ההשקע באמת כל הכבוד

כל מילה נוספת מיותרת...

פורסם
ג'יי בי אל עם הענות שטוחה ועוצמה מעל למוצהרת מול רוקפורד עם הענות בקנטים ולא עומד בהצהרות...מה נראה לך ? GBL שיפד לרוקפורד את התחת תודה רבה...לילה טוב :D:D:D:D:D:D:D

ההספק הוא לא מעל ההצהרות שכן המדידה היא של ערוץ בודד. כשכל הערוצים תחת עומס ההספק יכול לרדת במידה ניכרת (לא אמרתי שהוא ירד, אלא שהוא יכול לרדת).

פורסם

בדיוק....הבעיה היא תמחור גבוה - פה מתחיל ונגמר כל הבלאגן....

לכן : בסופו של יום - בישראל ! התמחור של רוקפורד גבוה ביחס לתמורה...אי לכך ובהתאם לזאת גם במחירים ישראלים עדיין הJBL קנייה טובה יותר

אגב....בקשר להתחממות....אנחנו 5 חברים שמשתמשים בJBL לאף אחד לא נכנס המגבר מעולם למצב הגנה....והמגבר נסחט עד הסוף אצל כולנו....אצל אחד מאיתנו הוא יושב גם במקום עם אוורור מאוד בעייתי בגלל צורת הבנייה ועדיין....שום ניתוק

אילל לצורך העיניין - סבבה שירד למוצהר....עדיין גרף הענות שטוחה עם עוצמה גבוה.....לדעתי מדובר (ועכשיו גם מוכח) במגבר מצויין הן לSPL וגם לSQ

רק רציתי לציין : תודה ענקית לשי על שפכח עייננו והוכיח מה היא צרכנות נבונה ! וכן לכל האנשים עם בעיות היוקרה - כן הקרדיט הוא לשי, לא הוא לא המציא כלום - אבל נתן ימים מזמנו החופשי לטובת כולנו !!! תודה !!!

פורסם
המדידה התבצעה רק ב4 אוהם ורק לערוץ בודד, לכן זה הנתון היחיד שציינתי.

ערך הנגדים הכולל שיש ברשותי כיום הוא כימעט 200 וואט ב4 אוהם.

שיבי עיוות הוא השלכה של ההספק הנמדד.

בוא נתחיל מהעובדה שאנחנו לא בוחרים מגברים לפי כמות העיוות שההגברה שלהם מוסיפה, מפני שאחוזי העיוות של המגברים המודרנים "הנורמלים" אינם שמיעים.

(יש תרד בנוגע ל"איכות של מגברים" אני לא אציין של מי התרד שחס וחלילה לא יבואו ויגידו שאני מפנה אנשים לתרדים שלי וזה עיניין של אגו אישי ולא שיתוף מידע.)

העינות גרועה - וקליפינג. הם שינויים שמיעים אשר כן יהרסו לך את הסאונד. וגם פה כפי הנראה אנחנו מתפשרים.

צריך לזכור, שהספק הוא לא השלכה של עיוות, העיוות הוא ההשלכה של ההספק.

לכל הספק יש עיוות, העיוות נמדד לפי הספק X. ולא הספק נמדד לפי עיוות X.

(כשרואים בתקן מסויים שיש הגבלה לעיוות מסויים, זה גורם לנו לחשוב "כאילו" היה הדבר שמכוונים את המגבר למכסימום העיוות המדובר - ואז בודקים כמה הספק הוא מסוגל לתת עם עיוות שכזה. אז זהו שלא .. התקן רק בא לבוא ולהגיד שההספק הנמדד -אכן- לא חרג מכמות העיוות המדובר.)

לא שמיעים? אז מה כן שמיע? 10 אחוז? 5 אחוז? 30 אחוז?

אז רגע, אתה אומר שהרוקפורד נשמע פחות טוב מהJBL? אבל....

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
כנראה שאני כבר זמן רב לא בעניינים...

לפי תגובה שקראתי מבעל חנות מורשית RF בארה"ב:

additionally, (even in your post) people seem to equate Rockford Fosgate with Punch...when in fact, Punch is no longer "Rockford Fosgate", but simply a line of the Rockford Fosgate product offering

הוא אומר (למי שמתעצל לקרוא) שפאנץ' כבר לא מיוצרים או שייכים לרוקפורד, אלא רק מוצר שהיא

מוכרת.

אני מניח מכך שרוקפורד מכרה זכויות, או שלעולם לא היו לה על PUNCH.

.

א. מאיפה הבאת כזה ציטוט?

ב. אתה תירגמת לבד?

מכיר "CANDY CAN DO IT" ?

נראה לי שאתה צריך לצפות בכמה פרקים ברצף .

לא כתוב בשום מקום שפאנץ' כבר לא מיוצרים או שייכים לרוקפורד .

מה שכתוב (אני מצטט ) " Punch is no longer "Rockford Fosgate"

גם אתה , כשתירגמת לא הבנת את כוונת המשורר בבירור.

משפט כזה ניתן להבנה במס' אופנים שונים, מומלץ לראות אותו כחלק מקטע כולל.

אני קראתי מס' פעמים , ועדיין , ללא הקטע השלם, לא ניתן לדעת למה הוא התכוון.

אבל...

אתה מניח (רק מניח)

(אני אצטט ברשותך) :"

אני מניח מכך שרוקפורד מכרה זכויות, או שלעולם לא היו לה על PUNCH."

ללא מילים.

יש מס' שלבים לפני שקופצים למסקנות, על אחת כמה וכמה מפרסמים אותן באופן ציבורי(גם

אם זה פורום)

קודם בודקים את המידע- מי המצטט, מצליבים מידע עם החברה,

לידיעתך:

1.החברה לא מכרה זכויות על punch.

2. תמיד היו לה זכויות.

3. תקרא לינק הבא:

http://www.rockfordfosgate.com/home/copyright.asp

שים לב:

The following names and associated logos where applicable are registered trademarks of Rockford Corporation. Rockford Corporation protects and maintains its trademarks world-wide.

• ROCKFORD FOSGATE®
  • DIAMOND R®
  • RF DESIGN®
  • CAR AUDIO FOR FANATICS®
  • VICIOUS CAR AUDIO®
  • TYPE RF®
  • WOLF DESIGN (TYPE RF)®
  • RF PUNCH®
  • PUNCH® (מה אתה אומר?!)
  • FANATIC Q®
  • FANATIC X®
  • FANATIC P®
  • CONNECTING PUNCH®
  • DEAD SKIN®
  • TEAM RF®
  • TOPAZ®

Unauthorized use of these trademarks is prohibited, unless approved in writing by Rockford Corporation.

Authorized Rockford Fosgate dealers

. רק לקרוא, התשובה בגוף הטקסט,

מילא לטעות, אבל למה להטעות?

ZZR

פורסם

מידן - אתה כל כך אוהב להציק לאנשים, שאני מניח שזה החמצן שלך.

שיבושם לך, כי אני לא מתכוון להתווכח איתך, או להתרגש מזה.

כמו שאתה כבר צוטטת אותי - אני מניח, לא קובע עובדה, אלא הנחה אישית שלי.

אתה רוצה לסנגר על רוקפורד? לבריאות ידידי... אבל אני לא מבין למה לומר שאני מטעה, אם אני מציין בפירוש שאני מניח?

חוץ מזה, מכיוון שמה שאני רושם הוא ללא חשיבות גם כך, אז מה אתה מרגיש צורך להתקומם שאני מטעה?

הרי לא משנה אם החברה בעלת זכויות או לא, זה לא משנה את העובדה שהם מרמים בנתונים של הדור

הזה של הפאנץ', מתמחרים אותו ביוקר, ו"זוכים" בפראיירים כמוך?

עזוב מידן - עברו הימים של ההתנצחות איתי, אין לך case חמוד, תחפש בתר'ד אחר... :wave2:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...