Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך, JBL 75.4 VS ROCKFORD P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול באלקטרוני או במדידת מגברים וזה ממש לא מעניין אותי....

אבל תמיר מדבר דיי בהגיוני רוקפורד לא יכול להרשות לעצמה בושות כאלה ובאמת שי לא גילה את גלגל עם הבדיקות האלה הרי תמיד יש אנשים שמבינים ובעלי ציוד הרבה יותר משוכלל מאשר אצלו שכניראה הוכיחו אחרת....

וכמו שתמיר אמר עם סקופ במחשב איי אפשר לעשות פלאים צריך ציוד מיוחד כדי ליבדוק הכול ולגיעה באמת לתוצאות אמתיות ואמינות....

אחרי הכול מהנדסים ובעלי חברת רוקפורד לא טיפשים הריי הדבר הכי קשה בעסקים זה לישמור על השם אז לא ניראה הגיוני שילד עם מחשב יפיל חברה שלמה ...כי אם זה היה ככה מיזמן החברות מיתחרות היו שוכרות לעצמם איזה ילד עם מחשב או ציוד מקיצועי ומעיפים את רוקפורד מהשוק לעד..ובארה,ב אין רחמים אז כניראה הדברים אינם כמו ששי מנסה להראות...

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שטויות במיץ עגבניות, זה שהמגבר ה"ל עלוב\מקולקל אפילו, לא אומר שהחברה כולה על הפנים, אז הוא לא הפיל אף חברה הוא בסך הכל הוכיח שה400.4 עלוב או שהמגבר שאצל שי היה מקולקל.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שוב שי לא הוכיח כלום כמו שתמיר אמר אין לו את ציוד כדי להוציא הוכחה מיקצועית.....למה עלוב?!! אתה שמעת את ה4004 הוא ניראה לך עלוב? אני שמעתי אותו הוא מעולה ומנגן נהדר ואף אחד לא היתלונן עליו בחיים.... מה התחלת ליקנות מגברים לפני נתון RMS גבוה אז מה עם מגברי היי אנד הרי הם כולה 50RMS אז זה עלוב...

לסיכום עדיין אין שום הוכחה מיקצועית ואמתית כמה כול מגבר מוציא ובשטח העובדות אומרות אחרת...

פורסם

כל אחד מסתכל על מה שהוא צריך, אם אתה צריך 50wrms אז אתה תקנה 50WRMS בתקציב הכי גבוה שאתה יכול, אם אתה צריך 100 RMS אז אתה תקנה 100 RMS בתקציב הכי גבוה שאתה יכול, אז אל תדבר שטויות "מגברי היי אנד הם רק 50WRMS", מה זה קשור לעזאזל, לא אמרתי שאני מחפש מה שיותר גבוה כי אז הייתי קונה מגברים של 2X500, אני פשוט מחפש מגבר עם RMS בסביבות ה100, הענות שטוחה כמה שאפשר ובניה טובה ואמינה.

קרא אותם.

פורסם

וואי אייל אכל אותה ? כי המגברים שלו 150RMS כפול 2

ובכלל ג'נסיס ידועים ככאלו שמוציאים יותר מההצהרות אז אולי המגברים שלו אפילו 200RMS על 2

פאק אין לו מגברי היי אנד....איזה באסה,

תקשיבו לקשקש פה אפשר שנים - בנתיים הציוד של שי הוא המדד הכי וודאי שיש לנו, אז עד שלא יבוא בחור בעל\עובד במעבדה וישלול את המדידה של שי - לא לפי תאוריה שונה - זה לא אוכל...במעשים, שיקח מגבר X ויוכיח שאצל שי התוצאות מתקבלות שונה....עד אז המדידה של שי אמינה 100 אחוז ה4004 שווה לת*** וJBL תותח עולם....וכן, תגידו מה שאתם רוצים אבל עדיין לJBL שם לא פחות טוב משל רוקפורד מדובר בחברה גרמנית רצינית ולא איזה חברה סינית עם למעלה מ70 שנה בתחום ומגבר מהסדרה הבינונית שלהם - אני לא מופתע מהתוצאות !

פורסם

אדי, אמרת שאתה לא מבין ?

יפה, כי זה הדבר היחיד הנכון שאמרת.

תפסיקו ללכלך את התרד שלי בשטויות שלכם. "ילד עם לאפטופ"..... פשוט מעליבים אותי פה ובאמת שאין הצדקה מדעית לקישקושים שלכם. (אני לא ראיתי אחת.)

-לא מעוניין שתלכלכו את התרד שלי, כפי שאמרתי.. אתם רוצים להוכיח שאני טועה ? אין לי בעיה.

תפתחו תרד בנוגע "מיקמיק טועה, והנה ההוכחות"..

והטיעון: "רוקפורד לא יכולה להיות עלובה" , זה לא טיעון, זה בורות.

וואלה, אני מתחיל להצטער שבכלל טרחתי, להבא אני אדע יותר טוב עם מי יש לי עסק, אם חשבתי שוודוו זה הצד החזק של הפורום כניראה טעיתי !

בורות זה הצד החזק !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה אכפת לך מה חושב הצד השני של הפורום?!

חוץ מזה בגלל זה קוראים לזה "פורום", בשביל שיתווכחו ויהיו חילוקי דעות בין האנשים.

לדעתי כל הכבוד ותודה רבה שאתה טורח, אתה פוקח להרבה אנשים את העיניים.

קרא אותם.

פורסם

קלריון בשביל חילוקי דיעות צריך ביסוס!!

לבוא ולהגיד שאני טועה - בלי ביסוס, זה לא חילוקי דיעות!!! זה בורות לשמה !

לא להסתכל למציאות בעיניים - זה בורות ובריחה מהמציאות.

וכבר נימאס לי לשמוע את ההשמצות הטיפשיות הללו, אני לא עובד בשביל אף אחד.

את תמיר אני יכול להבין, ילד ממורמר. קיבל תיקון בתרד אחר והחליט להתפזר.. מובן לא פעם ראשונה.

אבל אדי ? גם כן.... יש לנו עסק עם גאון הדור....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה שאין ביסוס לאשמות האלה אתה צודק ואני איתך לאורך כל הדרך, בעל גאה של JBL GTO 75.4, דרך אגב מיקמיק החודש אני בא לקנות מMDMA את הסט שלו ב"ה אז נקפוץ אלייך, נעשה מפגשון שלושתנו...

קרא אותם.

פורסם

שי לדעתי הוויכוח הזה מיותר לחלוטין - אל תענה לשום טענות שאינן מביאות סימוכין וזהו - "גדולי" הפורום לא יצליחו להתווכח עם עצמם נכון ? פשוט אל תגיב להם...

פורסם
....עד אז המדידה של שי אמינה 100 אחוז ה4004 שווה לת*** וJBL תותח עולם....וכן, תגידו מה שאתם רוצים אבל עדיין לJBL שם לא פחות טוב משל רוקפורד מדובר בחברה גרמנית רצינית ולא איזה חברה סינית עם למעלה מ70 שנה בתחום ומגבר מהסדרה הבינונית שלהם - אני לא מופתע מהתוצאות !

גם ילד שסיים כיתה ט' עם מחשב ואנטרנט יכול לעשות את המדידות בדיוק כמו שי ולקבל אותם תוצאות,

למה? לשניהם אין את הציוד הדרוש לבדיקות מגברים. אבל יש להם אנטרנט להוריד את התוכנה מקאזה.

כבר שי הוכיח את הציוד שלו בכך שמדד את הרכב שהתחרה איתו בSPL והגיע לתוצאות מרשימות של 148DB וחשב שהוא סופר מן, אבל בפועל שהגיע לתחרות. התוצאות האמיתיות היו רחוקות מאוד מהתוצאות של התוכנה במחשב. בפועל הוא קיבל הרבה הרבה פחות.

עתיד..........אתה עוד מבולבל שלא מבין מה הדרך האמיתית.

אתה באמת חושב שילד בן 19 יכול לגבור בחוכמתו על מהנדסי רוקפורד.. שהוא אפילו לא יודע איך בנוי מגבר בסיסי.

תמיר

פורסם

מה הקשר לגבור בחוכמתו ?

תחשוב לבד....גם בחברה הסינית שמייצרת את המגברים של קליפורניה בום עובדים מהנדסים - בטוח יותר תותחים מכל אחד שכותב פה בפורום....אז מה ? עדיין יוצא להם קקי מגבר...למה ? תיקצוב - אותו דבר רוקפורד הוציאו את הסדרה הזאת במינימום כסף כנראה...וזה מה יצא

אגב אוטופרט יכולים לקחת את המגבר למעבדה נטראלית ולהוכיח לכולנו שיש פה טעות - למה הם לא עושים את זה ? בכלל למה הם לא מערערים על מה שקורה פה ?

בעבר שרוקפורד רצו להוציא איכות גבוה במינימום תקציב הם מצאו פתרונות כמו קרוס ע"י כרטיסים במקום פוטנציומטרים כדי שפוטנציומטרים זולים לא יהרסו איכות

עם הזמן הדרישות השתנו השוק נע בכיוון חדש כיוון השמות המפוצצים וגם רוקפורד נעה לכיוון החדש - מכירה המונית...

דוגמא טובה לזה היא פתאום כל מיני מספרים מפוצצים ושמות מגברים שמעידים כביכול על הספקים מטורפים...

פורסם

תמיר, יש לי 5 אנשים שיכולים להעיד ש20 שניות לאחר התחרות מדדנו את הרכב של מיכאל שוב, והוא קיבל תוצאה של 136.5 דציבל לפי המיקרופון שלי.

אז כניראה המיקרופון שלי היה מכוייל,אה?

לא מאמין לי ? תשאל את גברי, תשאל את שלומי, תשאל את מיכאל.

אז כניראה הציוד שלי חבל על הזמן, וכניראה אתה זה שתופס במה עם כל השטויות שאתה פולט לאוויר.

גם כן מהנדס...

עתיד התשובה פשוטה, אוטופרט יודעים יותר טוב מתמיר להסתכל לתוצאות בעיניים, תמיר יודע להתפזר כשמוכיחים שהוא מדבר שטויות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
וכן, תגידו מה שאתם רוצים אבל עדיין לJBL שם לא פחות טוב משל רוקפורד מדובר בחברה גרמנית רצינית ולא איזה חברה סינית

- אני לא מופתע מהתוצאות !

אבל אני מופתע ממך.

תודה על המידע רב הערך שאתה חולק עם חברי הפורום.

בזכותך I have seen the light

כל החיים חשבתי שJBL היא חברה אמריקאית ושייכת לתאגיד HARMAN (הנסחר בבורסה)

עכשיו אני יודע, בזכותך כמובן, שהיא בכלל לא סינית , היא גרמנית רצינית.

ZZR

פורסם

עשיתי חיפוש קצר בפורום בנוגע לידע של תמיר במדידת מגברים.

מצאתי את התרד הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52929

בתרד הזה תמיר, ללא ציוד של 50 אלף שקל, יוצא בהצהרות במדידה הראשונה שלו.

התרד נכתב בסוף שנת 2004, נכון להיום תמיר טוען ל6 שנות לימוד בבית ספר. (אלקטרוניקה.)

זאת אומרת, שלאחר יותר מ4 שנים של לימודים, עדיין תמיר לא הבין איך מודדים מגבר. (אחלה מהנדס.)

בואו ונחשוף קצת אור על התרד של תמיר בנוגע למדידת הספקים. (איפה הציוד ב50 אלף שקל ?)

טעות ראשונה, הוא נותן למגבר אות של 1V, ואיננו בודק קליפינג. (כניראה הוא אפילו לא ידע מהזה קליפינג).

טעות שניה, הוא מודד מגבר עם אלמנט חי ולא עם נגד דאמה. (כניראה הוא לא יודע מהזה עכבה של אלמנט).

תמיר קיבל תיקון ממני, קיבל פידבאק מהנסדאי הרכב שלנו רן , שלא מבין הרבה והוכיח זאת הרבה בחיו.

תמיר קיבל תיקון מאלון, שתמך במה שאמרתי.

תמיר קיבל תיקון ממאפיסטו, (עופר).

עכשיו השאלה הנישאלת. מי באמת יודע למדוד מגבר ?

בחור שלמד בפורומים מגדולי התחום ומההנדסי חשמל אמיתיים אשר בקיאים בתחום הקאר אודיו ?

או בחור שלמד יותר מ4 שנים אלקטרוניקה, ואינו יודע מהזה עומס קבוע, ואינו יודע מהזה עכבה של אלמנט, וכמובן למי איכפת מקליפינג ? (מהזה סקופ בכלל?)

ויוצא בהצהרות -שאני- לא מבין, כשקיבל תיקון מ3 אנשים שונים ?

תעשו את החשבון שלכם, מבחינתי כל התרד הזה יכול ללכת למקום ממנו הוא בא.

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...