Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך, JBL 75.4 VS ROCKFORD P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה, איזה אינטרס יש לי לשקר לך ?

נעבור הלאה, איזה אינטרס יש לבעל המגבר לשקר לך ? זה לרעתו כשאומרים שהרוקפוד שיש לו אינו נאמן למקור.......

אני טועה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את רעיון ה"משתמש לצורכי התנגשות"...

טוב נו לא ניכנס לזה.

בכל מקרה, לגבי השיפודים. כשיש בית עסק שמעיף לא פחות מ 3000 שיפודים ליום, הוא יכול להרשות לעצמו מחירים נמוכים במיוחד הרי לשם כך המקום קיים, אוכל טעים-שירות עצמי-מחיר זול, לא טוב לך? לא נורא יש אלפי לקוחות אחרים.

לגבי הבדיקות שי ביקש שאל והלך ונפגש ובא נאמר השקיע.

מה שהרבה אחרים לא היו עושים.

לגבי JBL, למען האמת לא ראיתי יותר מידי איזכורים להם בפורומים בחו"ל לא חיפשתי במיוחד אבל גם בשמן שיטוטים לא ראיתי יותר מידי אז אני לא ממש יכול להוסיף לנושא.

לגבי טיב המדידות-יודע מה? טעות איומה, סטיה חדש של 20 אחוז! המגבר בפועל מוציא "רק" 90 יודע מה? רק 80! אז זה אומר שתחת אותו תקן מדידי שהחל מהיום יקרא "שי 2007" חל גם על הרוקפורד אז מה הוא? 40 RMS?

עזוב את המספרים של ההספק הJBL חזק יותר וכנראה בהפרש ניכר.

לגבי היענות, ברגע שיש מכשיר שיכול למדוד לא משנה מכאני או לא הוא מודד אותו הדבר בדיוק, ושוש גם אם יש סטיות כלשהן זה אותו התקן אז הסטיות חלות על שאר המדידות.

(אגב אני לא טוען שהיו סטיות או בעיות אלא רק שגם אם היו זה לא משנה בכלל)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בשורה התחתונה שיבי, מה שאתה אומר זה.

שמבחינתך למבחנים הללו יש תועלת, אפילו אם ונצא מנקודת הנחה שכל הציוד שלי פגום ופסול.

נכון ?

אז כניראה יש נפש אחת בישראל שהמאמץ שלי היה שווה עבורה ...

נו טוב, רק תמיר לא מרוצה, הוא רוצה "רב מודד ב50 אלף שקל" ... קורה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ורק לצורך העניין, אתה בחיים לא תשמע אותי אומר:

JBL בסט ורוקפורד "בלאי"...

אני הייתי מאלה שתמכו ברוקפורד למי ששכח.

אבל נכון להיום, לאור התוצאות ונוכח העובדה שאין מבחן אחר בשטח. אין לי ברירה אלא להאמין.

עכשיו יותר מעניין אותי מה יהיה עם המגבר שלי :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שמח לשמוע שיש אנשים עם ראש שלא רק מחובר לכתפיים.

אלא מחובר למציאות.

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב אז ככה

לגבי תגובתו של שי

שי אני לא זוכר שאמרתי שאתה משקר

ולגבי אינטרסים .... אל תכניס אותי לזה כי אני יכול למצוא לך מליון ואחד אינטרסים שבזו השניה חולפים לי בראש אבל אני לא רוצה להיכנס לזה

בלי אינטרסים ובלי בטיח

בעל המגבר אולי טיפוס קל דעת ואולי לא אבל כנראה הוא לא מוצא לנכון לנווט את תיסכולו מהמוח אל הפה או אולי לצורך הענין, למקלדת

זה כמו שנאמר עכשיו שבר רפאלי הייתה בעברה גבר

ונביא צילום של הברית מילה שלה במטושטש

ונתחיל להשמיץ.....

אבל ללא הוכחות חותכות וראיות הקושרות אותה לכרומוזונים הגבריים

אני לא חושב שנוכל להשמיץ בלב שלם

לכל אלה שמבחנים תמוהים כאלה ללא קהל מספקים את התאווה שלהם אפילו אם הם חושבים שהציוד לא היה תקין

אזיי אין לי מה להוסיף שיקנו את מה שאחרים חושבים ששומעים בו טוב על סמך מבחנים מעורפלים מבלי לתת דעה משלהם כי גם ככה אין להם דעה ולעולם לא תהיה

בעצם יש להם דעה .....

דעה ששיפוד בעזרא ובניו שמעיף 3000 שיפודים ביום זה שיפוד איכותי....

אה....

בעצם אפילו זה לא דעה אישית שלו

זו דעה של 3000 קיבות שממלאות את מערכת הביוב של אזור המרכז בשילשולים ובבשר לא מעוכל דיו....אתה יודע כמה אנשים קנו בזמנו בשנת 88 את הרכב הרומני דלתא

מצחיק לומר אבל 2800 איש כמעט 3000 (טוב אם הצלחה כזו......לא מתווכחים)

אגב אתה יודע איפה הם נוהגים לאכול..?

פורסם

יש לך לשון חדה :)

אבל כפי שאמרת, אתה לא רוצה להיכנס לזה עמוק מידי כי אתה יודע שבשורה התחתונה אין פה שום אחיזת עיניים.

ובעל המגבר הוא האחרון שירצה שזה יגיע למצב הזה, והוא רחוק מלהיות "קל דעת" כפי שתיארת ..

בכל אופן, אני חוזר בי ...

אם תהיה מעוניין לעשות מבחן כל שהו אחד על אחד, צור איתי קשר. אני השבוע בתל אביב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

או.....

THATS A SPORT GUY

אני אשמח

אפילו אשמח מאוד

מחר אני טס

אני חוזר ביום שלישי לפנות בוקר

ואז אני פנוי עד יום חמישי בערב

אני מאוד אשמח להיפגש אתה רוצה שנקבע עכשיו?

או כשאחזור

איפה יהיה לך מתאים?

אני חושב שמקום פתוח פארק או משהו כזה.....

פורסם

מצטער אבל השבוע אני בכוננות אמבולנס, ולכן המיקום היחיד אשר פנוי לי הוא אכן בתחנת דלק.

שלחתי לך בהודעה פרטית את המספר טלפון שלי, צור איתי קשר מראש בשביל לתאם מתי ..

עד יום ראשון הבא אני בקצין העיר של תל אביב - קריה. (עזריאלי).

שבוע נעים לכולנו :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רק רציתי לעשות הפרדה בין האנשים שזורקים דברים לא מבוסים לאויר(תמיר), לבין עובדות בשטח.

אז אני מוסיף התערבות לתרד הזה. (ככה מפחידים את האנשים שאין להם ביסוס, ואז רואים מי נישאר עם הכסף על השולחן.)

התערבות:

תמיר, אמרת שכל המדידות שלי וכל המסקנות שלי וכל הידע שלי לא שווה כלום, כל האינפורמציה וכל הגרפים שהראתי פה רק מטעים ואינם קרובים למציאות, בגלל שאין לי ציוד מתאים, ובגלל שאין לי ידע מתאים, והכי חשוב, אין לי "רב מודד טוב!".

אני מציע התערבות של 2000 שקלים חדשים. אני ואתה שמים כסף על השולחן.

אתה בא לפה עם "סקופ אמיתי" , מביאים את הרוקפורד המדובר, ואת הJBL המדובר.

-אתה- בנוכחותי עושה כיול למגבר של הJBL בתרד 1000 הרץ. (עד לנקודה שהגל נקטם)., הכיול יתבצע עם סאב 305 מחובר אליו.

ו-אתה- בנוכחותי עושה כיול למגבר של הROCKFORD בתרד 1000 הרץ. (עד לנקודה שהגל נקטם), הכיול יתבצע גם כן עם אותו הסאב מחובר אליו.

נביא 5 אנשים אובייקטיבים מהפורום שהם ישפטו איזה סאב "נשמע" חזק יותר.

הרוב מתוך ה5 אנשים הללו, יקבע מי צודק, אתה.. או אני.

הסיבה שאני מוכן לשים אלפיים שקל על השולחן, זה רק בשביל להראות לפורום שאתה קשקשן.

ואינך מבין דבר למרות שאתה מתיימר לעשות "הרבה רוח", ולא מעבר לזה.

השוני בין כל סאב יהיה שוני -שמיע- ולכן אין לי בעיה לתת לנבחנים אחרים לשמוע את ההשוואה בעצמם ולהחליט איזה סאב נשמע -חזק- יותר.

דרך אגב, אני מזכיר לחברי הפורום מה שאמרת בתרד הזה!

אתה אמרת, "שילד" לא יחלוק על המהנדסים הגדולים של רוקפורד, ואם הם אמרו שהמגבר נמדד 100 וואט לערוץ ב4 אוהם, אז כניראה זה המצב.

ואתה אמרת שלא יכול להיות שהחברה תצהיר על 104, וזה בכלל יהיה יותר .. "אתה יודע למדוד יותר טוב מהמהנדסים שתיכננו אותו ?"

יפה, אז לפי המסקנות שלך, השוני בין שני המגברים לא אמור להיות -שמיע- בגלל שהם אמורים להיות עם הספקים זהים, או! לחלופין ! הרוקפורד יהיה המגבר שישמע "חזק" יותר.

תמיר, תפסיק להיות פחדן ותפסיק לברוח כשמציעים לך מבחן מציאותי, החיים הם לא רק וירטואלים כשנוח לזרוק שטויות בפורום, ותפסיק להגיד שלכסף אין חשיבות עבורך כפי שאמרת בפעם האחרונה שהוכחתי לך שאתה סתם מקשקש בזנב, ובאמת שאין כלום מתחת.

רק להזכיר לך את ההתערבות האחרונה שלא הוכחת אותה, והכסף עדיין עומד על השולחן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=76271

בהתערבות המדוברת,

אני שמתי 500 שקלים.

גל הוסיף 500 שקלים.

לאחר מכן תמיר טען שהכסף לא עושה עליו רושם.

אז העלתי את הסכום, מ1000, ל2000.

לאחר מכן מיכאל הוסיף 500 שקלים, משמע 2500 שקלים על השולחן.

ולאחר מכן קלריון מן הוסיף את המערכת שלו להתערבות.

"מאגנט פנטום, קיקר קומפויאר12)

ועדיין תמיר המהנדס הדגול לא הגיע ........ מעניין למה. יכול להיות ש2500 שקלים + המערכת של קלריון מן, לא עושים על תמיר רושם ??? - זאת בוודאי הסיבה, לא יכול להיות שהוא זורק דברים לאויר, נכון ?!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

פשוט הסיבה שאני לא כול היום פה בפורום כמוך.

למה אתה מתחמק מהשאלות שלי? למה אתה עונה בעקיפין? למה אתה עדיין רושם ומזלזל במהנדסי רוקפורד?

שאני יזכיר לך שרצית לעשות התערבות ביום התחרות עשית הרבה רעש בפורום שהרדיו דיסק הנשרף שמנתקים את המינוס של המגבר והמינוס חוזר דרך הRCA. שמת כסף גם....... ווואלה באתי, ולא הוצאתה מילה על זה. כנראה פחדת באמת שהרדיו דיסק ישרף. מה אתה חושב התערבות בכסף עושה רושם??

על מה אני יתערב איתך ? על מידדה שבוצעה במחשב עלוב?

פרוש פרוש........עשה טובה, יש לך מושג כמה אנשים אומרים שאתה מז*** תשכל.??

ואתה עדיין חושב שאתה חכם יותר ממהנדסי רוקפורד אהה... ואאלה איזה השכלה של פורום יש לך.

אם אין לך אנטרנט לידך הידע שלך שואף ל0.

תמיר

פורסם

תמיר אני לא מבין אתה כל הזמן יורד על שי וטוען שאתה מבין יותר ממנו - אבל לא מוכיח כלום...

דבר ראשון תענה על הדבר הכי מהותי פה - איך אחרי 5 שנים של לימוד אלקטרוניקה והתייעצות עם המרצים שלך לאקלטרוניקה במכללה מדדת הספק RMS עם "רב מודד טוב" ועכשיו אתה טוען שיש צורך בציוד ב50 אלף שקל.....זה פשוט לא הגיוני תסביר את זה

דבר שני אם אתה כלכך בטוח בעצמך למה לא תבוא לבצע מדידות ראש בראש מול שי עם ציוד אחר...גם תקבל קצת כסף וגם תוכיח לשי שהוא מדבר באוויר - כי לאור השתלשלויות כל ההתערבויות האלו יוצא שאתה זורק דברים באוויר ולא בא לבסס אותם בכלל !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...