Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך, JBL 75.4 VS ROCKFORD P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יש תקלה במגבר הספציפי ? עלה לי פתאום לראש....

חחחחח אייל לחצתי תגובה הלכתי חזרתי ורק אז רשמתי - הגענו לתהיי דומה - אולי באמת יש משהו בזה....כדאי לבדוק 4004 אחר

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאתי היתה אחת הסיבות שחיפשתי מגבר 4004 אחר.

ניסיתי לדבר עם יותם בעדינות, ו"בעדינות" לרמוז לו שאולי המגבר שלך תקול .... ?

אולי הקדם הגברה פה .... אולי קדם הגברה שם .... וכו וכו

אבל אין דרך יפה לספר לבעלי המגבר דבר שכזה.

התגובה שיותם נתן לי היתה מאוד חריפה, ובצדק !

הוא בעצמו אמר שהוא לא צריך שום מגבר אחר, הוא רק מעוניין לראות מבחן ראש ראש אחד מול השני עם אותו ציוד, זה הכל ...

אני לא חושב שצריך לפסול מוצרים בשל העובדה שנמדד מוצר לקוי, זה ברור מאליו.

אבל אם היה מדובר בתוצאות הפוכות, הJBL היה מראה העינות לא שטוחה.

והROCFORD היה מראה העינות שטוחה.

הרי לנו, שאף לא נפש אחת בישראל, היתה מנסה לרמוז "אולי המגבר של הJBL היה תקול ?"

ולא יעזור בית דין, גם אני נפלתי פה כשאמרתי לעצמי את זה.

ולא - העובדה שהמגבר יצא מהבית של רוקפורד לא אומרת שאנחנו צריכים לתת להם קרדיט מיותר.

המגבר תקין, פועל, מגיב לSWEEP, רואה התנגדות קבועה, מגיב לתדרים ראנדומליים, וכו וכו.

עכשיו לגבי העינות של הרוקפורד, בואו תקבלו דוגמא ממגברים זולים שמדדתי להם העינות.. תמצאו את ההבדלים.

1.dhd ntx2004

2.logic plx44

3.soundstorm d350-4

dhd ntx2004 - rta response.jpg

logic plx44 - rta response.jpg

soundstorm d350-4 - rta response.jpg

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה אותו לוג'יק כלכך מומלץ מהדיוטי ?....אני זוכר בזמנו המליצו עליו כאילו מחלקים אותו חינם

שי האמת שאם אלו היו התוצאות של הJBL ישר הייתי קופץ ואומר שנפלת על מקולקל ותורם את שלי...כי אני מחזיק מהשם JBL לא פחות (אולי יותר...) מהשם רוקפורד...

בכל מקרה אני מבין שעל הנייר נראה כאילו הרוקפורד לא מקולקל ויותם גם לא דיווח על שום תקלה התחממות וכו' (חוץ מזה לפי מידן ועוד כמה אנשים פה - הריי שרוקפורדים לא מתקלקלים לעולם רק JBL ככה שזה גם שולל את נושא התקלה) אבל אם יוצא....ככה על הדרך להביא ברוקפורד נוסף זה יהיה נחמד...סתם ככה בשביל להרוג את ההרהור

פורסם

עתיד, הלוגיק הזה בדיוטיפרי עולה 450 שקלים. תכפיל ב4 ותגיע למחיר של הרוקפורד 4004 בארץ.

אז כן, הלוגיק הזה הוא הלוגיק המומלץ.

מי יודע עתיד, אולי נארגן איזה מפגש... נארגן את הציוד שלי כמו שצריך שיהיה קל לתיפעול.

נארגן אספקת חשמל חזקה ויציבה.

ונעשה איזה מפגש של מדידת הספקים באחד הימים .. יהיו פרסים ... וכו .. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אפשר למדוד כל מיני דברים נגיד כולם יביאו את החברות שלהם ואחד ימדוד את השניה וכאלו :D

אבל ראסמי יכול להיות נחמד לעשות "מפגש מרכז - טכני" ולעשות מדידות לכל מיני פאנלים (אחוזי עיווט) לכוון מערכות ע"י סקופ (SQ מקסימאלי - מי שיש לו מספיק עוצמה יכול להרשות לעצמו לוותר על חלק קטן לטובת 0 עיווט - נגיד מי שיש לו מגבר עוצמתי ושטוח כמו JBL סתם לדוגמא בלי קשר לתר'ד)

תאחלס אם אתה מרים את הכפפה ל"מפגש טכני" אני בפנים - מראש !

פורסם

בדקת ללוגיק גם הספקים??

שמעתי שהוא אמנם לא עושה 100 אבל גם לא רחוק מהמוצהר...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לא מדדתי ללוגיק הספקים, אבל עשיתי לו השוואה עם הגברות אחרות.

לפי ההשוואה שלי אני מנחש שבפיק שלו הוא נותן לא פחות מ80-85 וואט. ובעינות הנמוכה יותר הוא נותן באיזור ה60 וואט.

ניחוש אישי שלי - לא מדידה.

לגבי ההצהרות של לאנזר שדובר עליהן קודם לכן, כבר עשיתי השוואה לאחד המגברים של לאנזר שמוצהר 125 וואט לערוץ בודד ב4 אוהם, והוא ר-ח-ו-ק ש-נ-ו-ת א-ו-ר מלעמוד בהצהרות שלו.

בכמה הם משקרים ? הרבה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי תעלה רגע את הנקאמיצ'י שלי מעניין אותי לראות את ההענות שלו לעומת הרוקפורד...

הJBL יותר שטוח משלי זה אני זוכר בדוק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

עתיד, מדובר בLANZAR VIBE 431.

למגבר המדובר לא עשיתי מדידה, אך עשיתי לו השוואה ישירה למאגנט טרקס שלי.

תעשה חיפוש, בעבר פירטתי מספר פעמים בנוגע לאופן ההשוואה.

ניחוש שלי לפי תוצאות ההשוואה - המגבר רחוק שנות אור מההצהרה שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה מאוד מעניין כי בעבר היה מורכב לי ג'אנסן שמוצהר 50 וואט RMS לערוץ על הקומפ' הקידמי, ושקלתי החלפה בלאנזר המדובר - הגעה לחנות עם שירות מצויין (אני לא רוצה לנקוב בשמות) ובאמת יחס נפלא - ומיד הרכיבו לי לאנזר מהדגם הנ"ל - התרשמותי הראשונה היתה "מה זה...העוצמה לא נשמעת כלכך גבוה בכלל...נשמע כאילו זה מאוד דומה לג'נסן" כמובן שהתשובות היו מגוונות כמו "אין לך שמיעה מוזיקאלית, אני בעל מקצוע אם אני שומע הבדל הוא שם...ועוד כל מיני כאלו" בקיצור הרכבתי את הג'נסן חזרה והתחפפתי משם.....אחרי שבוע נפל לי לידיים מגבר דומה : נדמה לי ה424 שלהם...הרכבה שלו וניסיון כיוון יום שלם לא הניבו שום תוצאות חיוביות....ושוב : נקודת מוצא - נשארתי עם הג'נסן ששימש אותי בכבוד ונמכר כיד שניה לבן אדם שבטוח נהנה מכל רגע איתו....

פורסם

דבר ראשון, כשרוצים לעשות השוואת כוחות מבלי שימוש במיכשור.

רצוי להשתמש בסאב, מפני שסאב מעמעם את יתרונות הקליפינג.

דבר שני, אם המתקין שומע הבדל, ואתה לא... אז בשביל מה אתה צריך הבדל שאתה לא יכול לשמוע ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כל הכבוד לשי על המבחן המאוד יעיל ונחוץ!

תודה רבה! עזרת להרבה אנשים לפתוח את העיניים ולהוכיח אחת ולתמיד,

סדרת הפאנץ' של רוקפורד היא פשוט סדרה נחותה, לא יעילה, וכבר עדיף לקנות לאנזאר או משהו

כזה... (לפחות בארץ).

תודה רבה!

ואני מקווה שתעשה עוד "מבחני צרכן" כאלה, בשביל כאלה שרוצים לקנות מגבר.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...