Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך, JBL 75.4 VS ROCKFORD P4004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך קבעת שעדיף לקנות לאנזר ? לאנזר לא עומדים בהצהרות באופן הרבה יותר חמור מרוקפורד - שי גם ההענות שלהם בעיתית ?

בארץ אין וויכוח ואין בכלל שאלה נכון לעכשיו מגברים עד 2000 שקל (אולי אפילו יותר) הייתי קונה JBL GTO 75.4 בטח ובטח לאור המבחנים !

• תגובות 174
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי עדיין לא בדקתי להם העינות או הספקים.. מי יודע בקרוב.

רק ההשוואה שערכתי למגבר אחד שלהם שציינתי קודם לכן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי אתה רחוק מלהתחיל לבדוק את הצד התכני של המגברים מכמה סיבות,

אתה משתמש בציוד דל שלא מתאים לבדיקות, הידע של מתבסס על הדברים שאתה קורא באתרים בחול ועל תוכנת התרגום בבילון, אין לך מושג איך מגבר פועל, אתה לא יודע מה הענות האופיינית של מגברים מסוג

CLASS A,AB,D,T וכו...

אתה מטעה אנשים בצורה שלא יאומנת, אני החלטתי לא להתערב עד שראיתי תגובות קיצוניות של אנשים שרשמו אני לא יקנה רוקפורד יותר או סדרה זו וזה נחותה...... בגלל מי? בגלל ילד בן 19 שחושב שהוא חכם יותר מהמהנדים של רוקפורד? אז הם יקרים, אין פה קשה, רוקפורד היא חברה מאוד גדולה,

וותיקה, אמינה, שחלק נכבד מהעולם קונה מוצאים שלה. שרוב האוכלוסיה שקונה מצאה ברוקפורד מוצאים מעולים ויש הרבה לא פריירים שבדקו את הציוד לפניך, לא המצאת את העולם.

זה לגמרי שטותי שילד בן 19 עם תוכנת מחשב שהוריד בקאזה, שחיבר את המגבר לכרטיס קול וחושב שהוא יכול למדוד מגברים, שוב אני יזכיר אין לך את הידע הנכון, או אתה הציוד המתאים, שתרצה להתחיל למדוד ברצינות עם ציוד בינוני, תארגן 50K שקלים, ואני יתן לך רשימה מה לקנות,

שאני יזכיר לך ולפורום כמה דברים.

לפני שנה לא ידעת מה ההתנגדות של שני סאבים במקביל.

לפני כמה שבועות יצאת לתחרות עם תיבה שבנויה מסלוטייפ והצהרת לכמה אנשים שאתה הולך לשבור שיא בארץ עם 3 סאבים, ועל המדידות שלך אתה עובר את ה148 דציבל, ו.....אממ.... תרשה לי להזכיר, הנבת תוצאה עלובה ביותר של 136 דציבל, שאיזה אחד עם סאב אחד קטן 10 אינץ עקף אותך במדידה, טוב נו זה מחשב שלך, להזכיר לך שהציוד שלך חובבני ולא מתאים?.....

אהה כן וישר ברחת מהפדיחות בכפר סבא.

אההה ואולי אתה צודק, נרשום בכול הפורמים בחול את תוצאות הבדיקה שלך ואולי כול העולם יפסיק לקנות רופורד......וכולם יטענו שהמגברים שלהם ממש עלובים, שי, תהייה רציני ותתחיל ללמוד אלקטורניקה למתחילים, תבנה צפצפות ולדים שנדלקים , ואולי עוד כמה שנים תצליח לבנות מגבר...

אם נפתח לך מגבר, אין לך מושג מה הולך בפנים??? אז מי אתה שקבע אם הוא טוב או לא?? ועוד להסיט אנשים תמימים בפורום שאין להם מושג בזה, ועוד לגרום לאוטופרט נפילה בגלל ילד עם מחשב??!. מה שעכשיו עשיתי זה גרמת להאנשים להאמין לגוש של בדיקות שהם שגויות לחלוטין.

כול מה שאתה אומר להגנתך זה ציטוטים מאתרים בחול שהם עושים עלייך רושם, ומי יודע אולי גם שמה אחרי המסך עומד ילד בן 15 שאתה מצטת אותו ומהלל אותו, יש לך עוד הרבה לילמוד, ואני לא ישכח את זה שאתה חושב שאתה יותר חכמם מהמורים שלימדו אותי ועוד מצהיר שין לי מושג וכול ה6 שנים שלמדתי אלקטרוניקה זה כלום ולחינם ואתה בחצי שנה חושב שלמדת את העולם? בתאורתית אולי אתה יודע קמצוץ אבל בפועל הפלת והכשלת את עצמך הרבה פעמים.

אני לא יכול להסבול את התגובות השליליות מצד אנשים בפורום בגלל הבדיקות המוטעות שלך.

איך קבעת שעדיף לקנות לאנזר ? לאנזר לא עומדים בהצהרות באופן הרבה יותר חמור מרוקפורד - שי גם ההענות שלהם בעיתית ?

!

שי אתה לא יכול לקבוע כלום, אין לך לא את הידע או הציוד.

כול התרד הזה מבחינתי = זבל, הרבה מאוד הטעיות שגויות לא נכונות.

תמיר

פורסם

תמיר, הדבר היחיד שאתה לא סובל זה ביקורת, וכשמוכיחים לך בתרד אחר שאתה טועה שחור על גבי לבן.

אתה צריך לנקוט בצורה ילדותית ולהתפזר.

העובדה שאתה מדדת מגברים ללא עומס קבוע - אומרת את רמת ההבנה שלך בתחום.

העובדה שאתה מדדת מגברים ללא סקופ - מעידה על רמת ההבנה שלך בתחום.

והעובדה שאתה טוען שהמהנדסים שמדריכים אותי לא מבינים - ואתה כן - מעידה הרבה..

אתה חושב שצריך ציוד של 50 אלף שקל ? אז חשבת ... טעית ... קורה :)

הסיבה שאנשים מקשיבים לי, ולא לך תמיר.. זה בגלל העובדה שאני קצת יותר בוגר ממך. (למה כתבת 19 ? עוד מעט 22 ..)

כשכתבתי בוגר לא התכוונתי לגיל כמובן... רק תיקנתי אותך גם פה ...

וכמובן, אנשים מקשיבים לי.. לא בגלל שהמצאתי משהו ..... אלא בגלל שאני הולך בעקבות אנשים שמבינים "קצת" יותר ממך .... (לא בהרבה, קצת ... טיפה ממש .. טיפונת ......)

קיצור תמיר, את התגובות העוקצניות שלך אתה יכול לשמור לעצמך, אז קיבלת תיקון מילד שלפני שנה לא ידע לחשב התנגדות במקביל .... קורה תמיר ..... תתבגר זה יעבור עם הזמן, אני מבטיח :)

(לגבי ה SPL אני באמת שלא אגיב..... גם בגלל שאין לי מה לכתוב שלא כתבתי בעבר, וגם בגלל שזה לא ממש קשור לנושא .. אבל אתה מאלה שאוהבים "להתפזר" ..... )

רק רציתי לציין שאני חושב שזה עצוב שלמדת 6 שנים אלקטרוניקה.

ולמרות זאת, אתה לא יודע למדוד מגברים, אתה לא יודע למה אין חשיבות לעוצמת המתח של הסאב, אתה לא יודע שצריך תיבות תהודה בשביל סאבים אחרת הם יכולים להינזק. (מסתבר), ואתה לא יודע למה צריך פוטנציומטר בכלל .. כי קליפינג לא עושה שום דבר ....

שוב, את הערות העוקצניות שלך אתה רשאי לשמור למישהו שאיכפת לו, פורום טכני .. תדבר ישר ולעיניין.... תפסיק להתפזר ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כול הידע שלך = פורומים בחול, שאף אחד לא מדריך אותך שמה,

לימודים זה בבצפר, לימודים זה קריעת תחת.

צא מיזה, אתה חושב שאתה מבין אבל אתה מטעה הרבה אנשים תמימים בפורום פה.

ואתה לא מכיר אותי ולכן אתה לא יודע מה אני יודע ומה לא. ותאמין לי 6 שנים של לימודים

זה יותר מחצי שנה "לימודים" מפורומים

תמיר

פורסם

צודק תמיר, הידע שלי בגלל שהוא נרכש מפורומים ומאנשים אשר נחשבים לגדולי התחום.

לא שווה כלום ..

אבל הידע שלך .... 6 שנים אלקטרוניקה ....... חבל על הזמן :)

כניראה שאחרי הכל לא צריך לקרוע את התחת ...

(אני לא חושב שאתה מבין כמה חמורה העובדה שאתה טוען שלמדת 6 שנים, ובעצם אני לא למדתי בכלל, ורק קראתי כמה מאמרים באינטרנט, ועדיין אני יכול לתקן אותך.. עכשיו אני מבין מאיפה ההתמרמרות העצמית, יודע מה.. אם זה היה הפוך ... גם אני היתי אוכל את עצמי ! )

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תמיר - יש עובדות בשטח - בהענות ששי מדד רואים בפירוש פיקים מעל 1K ותשאל את יותם - שתמיד הרגיש פיקים מוזרים במוזיקה שהוא שמע, ותמיד הרגיש שהצלילים הגבוהים פתאום חזקים יותר מהנמוכים - אבל יחס את זה לבעיה בקומפוננט

תמיד יש דברים שהם בגדר עובדות כמו שלא אכפת לי איזה מסך יראה מה על לאנזר אני לא אגע במגברים שלהם כי אחרי שהותקן אחד כזה על סט אפ שהכרתי מצויין ראיתי מה הוא שווה....בקיצור תמיר - במקום לקשקש פה...אתה בן אדם מבין ופה אין ספק - למה לא תקח לעצמך פרוייקט ותמדוד את הJBL והרוקפורד בנפרד ותגיד לנו מה התוצאות שהתקבלו....אני בטוח שגם שי ישמח - זה יהיה בשבילו מבחן אימות טוב לציוד שלו

פורסם

אני לא אשמח, ולא נעליים עתיד.

תמיר כבר הוכיח לנו בעבר את יכולות המדידה שלו, ואת הידע שלו בנושא ..... ולצערי לו אין את הידע בשביל להטיל ספק באנשים שאני מתייעץ איתם.

בכל אופן, בגלל הגישה הילדותית שלו אני בכלל לא היתי מעוניין לשמוע עליו בתרד הזה, אם זה היה תלוי בי היתי מוחק בכלל את כל הקישקושים חסרי הביסוס והידע שלו מפה, רק מלכלך את העיניים כל השחור הזה...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא ראינו את יותם בת'רד הזה ??? כל עוד טען שהמגבר שלו חזק מה JBL , והוא הרכיב ה JBL על הסאטפ שלו והרגיש שהרוקפורד סיפק יותר חזק... מה אומר כרגע ? מעניין!

פורסם

עיוות יכול להתבטא בקלות כעוצמה .. לא צריך את יותם בשביל לדעת את זה.

בכל אופן פסיכולוגיה בגרוש מופעלת עלינו בצורה לא רציונלית מבלי הציוד המתאים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לא ראינו את יותם בת'רד הזה ??? כל עוד טען שהמגבר שלו חזק מה JBL , והוא הרכיב ה JBL על הסאטפ שלו והרגיש שהרוקפורד סיפק יותר חזק... מה אומר כרגע ? מעניין!

אין טעם לזרות מלח על פצעים פתוחים

עזוב את יותם בשקט הוא את השעור באודיו שלו קיבל וזהו - אני חבר אישי של הבן אדם, ותאמין לי שלא כמו אחרים הוא ידע לקבל את זה כמו גבר ואמר "זה מה יש וזה המגבר שלי" ולא התחיל להנפיץ תירוצים או להטיל ספק במדידות כאלו או אחרות...

פורסם

תמיר אתה יכול לציין כמה דברים ששי עשה שיש מצב שהם שגויים ומטעים אותנו?

מה הוא לא עשה נכון?

איזה ציוד היה חסר לו?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אתה מדבר אלי או איתי ? :D

לא את המגבר שלי הוא ל-א חיבר ל"סטאף?" שלו...וכשהיה מדבר על חבר עם JBL הוא לא דיבר עלי (אולי כן ? לא נראה לי...כי תאחלס הוא לא התרשם מהמערכת שלי אף פעם)

בכל מקרה זה לא קשור - יש פה המון עיניין פסיכולוגי וכל עוד לא מדובר במבחן עיוור באמת שיש קצת בעיה - לא הרבה אנשים יכולים להיות אובייקטיבים....

לדוגמא שהחלפתי עם חבר סאבים הגענו שנינו (בנפרד!) למסקנה שהקאנווד חזק יותר ועוצמתי יותר - אבל ממש מעט פחות מדוייק....אבל תאחלס בלי מבחן עיוור הדברים האלו לא אוכלים כי יש הרבה פסיכולוגיה...

פורסם

קלריון מן, זה כתוב שחור על גבי לבן.

"ידע מפורומים בחול" - זה לא ידע אמיתי, צריך לשבת בכיתה וללמוד ורק ככה יודעים.

"50 אלף שקל ציוד" - צריך ציוד ב50 אלף שקל בשביל למדוד הספק של מגבר.

נו בחיית, על מי אנחנו עובדים ....

אתם רוצים לאמת את התוצאות שלי ? פתחו תרד.

כשתשיגו אינפורמציה ממקור שמבין בתחום שיטען שהמסקנות שלי היו שגויות - אני הראשון שיגיד לאיל למחוק את כל התרד הזה ובמקומו לתת התנצלות ענקית לכל המגברים שהשמצתי.

עד אז, תחסכו לי כאב ראש.

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...