Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו מקדימה 2 טוויטרים סרווין ווגה ו2 רמקולים מעפנים.(פיאט פונטו) מאחורה מורל פולס 6 על9 מגבר אחד שמחובר לרמקולים למורל לקידמיים ולטוויטרים של audison ומגבר שני של רוקפורד פאנצ' מחובר לסאב של mtx.

עכשיו נוצרה לי בעיה אני רוצה שרמקול מאחורה המורל יוציא כמה שפחות באס ז"א אני חיייב קרוס אובר או שיש משהו אחר לעשות?

ואיזה קרוס אובר אתם ממליצים הציעו לי קרוס של אודיו לוג'יק ב 300 שקל יד שניה. מה דעתכם?

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

יש כמה אפשרויות.

1. תחליף את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט,וכך תיצור איזון יותר הגיוני(כרגע מה שאני מבין שהבמה האחורית חזקה יותר מהקדמית)ה9*6 אמורים לתת רק את הטאצ' של הבאס,(כלומר תדרי מיד-באס ובאס עד 90HZ בערך) והסאב אמור להשלים את החסר מבחינת תדרים נמוכים יותר וכן הוא הרכיב בד"כ הכי חזק מבחינת הספק במערכת.

2.אתה יכול לכוון את הקרוס הפנימי של המגבר 4 ערוצים לתדרים יותר גבוהים(אם תפרט איזה מגבר זה אוכל יותר לעזור).

3.לHU יש בדרך חיתוך תדרים לסאב(כלומר ,מאיזה תדרים ומטה הסאב יעבוד),אבל זה אופציה שקיימת רק בHU עם שליטה על סאב(שוב אם תפרט אוכל יותר לעזור),בכל מקרה אם יש לך שליטה על סאב,אז תכוון למקסימום וככה רוב התדרים יועברו לסאב ו"ירד" העומס מבחינת תדרי מידבאס-סאב מה9*6.

4.אתה יכול להתקין אקולייזר ,בתדרים המתאימים ולהנמיך את התדרים הללו בכמה DB שנשמע לך,אך זו האופציה היותר יקרה,אך היא מאוד יעילה(אצלי הייתה בעיה הפוכה של תדרים גבוהים ואקולייזר פשוט מנחית לי אותם בכמה DB וזה הועיל לי-פועל באותו אופן גם על תדרים נמוכים(מידבאס-באס)

האופציה הכי זולה היא כיוון המגבר(היא פשוט לא עולה כסף:)),וזה אוכל לעזור לך לכוון, אם אדע בדיוק באיזה מגבר מדובר.(ואם יש לו בכלל קרוס פנימי).(אפילו תמונה של המגבר מקרוב באיזור הקרוס תעזור..:)

under construction..

פורסם
יש כמה אפשרויות.

1. תחליף את הרמקולים הקדמיים לקומפוננט,וכך תיצור איזון יותר הגיוני(כרגע מה שאני מבין שהבמה האחורית חזקה יותר מהקדמית)ה9*6 אמורים לתת רק את הטאצ' של הבאס,(כלומר תדרי מיד-באס ובאס עד 90HZ בערך) והסאב אמור להשלים את החסר מבחינת תדרים נמוכים יותר וכן הוא הרכיב בד"כ הכי חזק מבחינת הספק במערכת.

2.אתה יכול לכוון את הקרוס הפנימי של המגבר 4 ערוצים לתדרים יותר גבוהים(אם תפרט איזה מגבר זה אוכל יותר לעזור).

3.לHU יש בדרך חיתוך תדרים לסאב(כלומר ,מאיזה תדרים ומטה הסאב יעבוד),אבל זה אופציה שקיימת רק בHU עם שליטה על סאב(שוב אם תפרט אוכל יותר לעזור),בכל מקרה אם יש לך שליטה על סאב,אז תכוון למקסימום וככה רוב התדרים יועברו לסאב ו"ירד" העומס מבחינת תדרי מידבאס-סאב מה9*6.

4.אתה יכול להתקין אקולייזר ,בתדרים המתאימים ולהנמיך את התדרים הללו בכמה DB שנשמע לך,אך זו האופציה היותר יקרה,אך היא מאוד יעילה(אצלי הייתה בעיה הפוכה של תדרים גבוהים ואקולייזר פשוט מנחית לי אותם בכמה DB וזה הועיל לי-פועל באותו אופן גם על תדרים נמוכים(מידבאס-באס)

האופציה הכי זולה היא כיוון המגבר(היא פשוט לא עולה כסף:smile:),וזה אוכל לעזור לך לכוון, אם אדע בדיוק באיזה מגבר מדובר.(ואם יש לו בכלל קרוס פנימי).(אפילו תמונה של המגבר מקרוב באיזור הקרוס תעזור..:smile:

אני נורא אשמח אם נוכל לעשות את כול מה שאמרת בטלפוןץ

.כך שאם כן תשאיר מספר פה או בפרטי.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

אם אתה מגביר את ה6X9 אז סביר להניח שיש למגבר קרוס (אלא אם כן הוא מאוד ישן). במידה ויש אתה פשוט צריך לכוון את הקרוס לHP ולחתוך את התדרים בנקודה שאתה רוצה.

לא משתמשים באקולייזר בשביל לחתוך תדרים, בשביל זה יש קרוס וגם קבל בכמה שקלים יעשה עבודה טובה יותר מאקולייזר יקר.

• תוכן חדש...