פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם... הייתי היום בחנות שמתעסקת בציוד אודיו לרכב, והתכוונתי לרכוש את המוראל דוטק... הבחור שם הציע לי באותו המחיר(1400 שח') ... סט קומפוננט של אוריין או לחילופין של אלפא סוניק... לצערי אין לי דגם ספציפי של החברות הנ"ל, אך הם אמורים להיות מקבילים לדוטק... בכל אופן, אני שמעתי את הדוטק והתאהבתי בהם... רציתי לשאול אנשים שמכירים את החברות הללו, מה באמת כדאי לי לרכוש? מבחינת איחות וסיגנון של הדוטק, האם השאר באמת יותר טובים ובאותו הסגנון? ואולי להציע לי סט קומפוננט אחר... בתודה מראש אופיר...
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני קונה את המגבר בקרוב, עכשיו השאלה שלי היא אם הוא יחזיק קומפוננט (כנראה מורל דוטק-לא בטוח עדיין), רמקולים אחורים 6X9 לא יודע עדיין איזה, וסאב שאני גם לא יודע איזה. האם המגבר הזה יחזיק את כל אלה? ואם כן, איך הוא יסתדר? תודה!
-
- 1 תגובות
- 862 צפיות
אז ככה יש לי סאב וקומפפנט של מורל הפולס אני מעוניין להתקין בטויוטה קרולה2004 רציתי לדעת איפה אתם ממליצים להתקין את הרמקולים מקדימה והלשאיר את האחורים שהם סבבה או להחליף באחורים ומקדימה להשאיר והלחליף את הטויטרים הקיימים באוטו בטויטרים של המורל? לא לשכוח שיש גם סאב אז יאללה תנו המלצות!
הודעה אחרונה מאת jook, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם ,אני חדש פה למרות שעכבתי בשבוע האחרון על מודעות פה בפורום וזה ממש מעניין. היום התחדשתי במגבר רוקפורד 301x ורציתי לקבל עליו קצת חוות דעת האם הוא שווה? החלפתי אותו ב-"סיני זבל" (כן כבר למדתי) כי נשרפה לי יציאה בו, וזהו נראה לי ששומעים בערך אותו דבר אבל הוא לא מצליך להוזיז לסאב,(305c) אבל יש הבדל משמעותי ביותר לרמקולים האחוריים(אלפאסוניק) . הייתי רוצה לקבל תגובות בבקשה,מישהו שמכיר או שיש לו את המגבר. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת gilad1, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בבקשה לקבל חוות דעת על מגבר מסוג 2CH DMAX 560W דגם D-7250 תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
שלום רציתי לדעת אם אפשר לשלוט במכשיר בעזרת שלט? האם הוא תומך בצ'ינג'ר? איך מגיעים לתפריט של הבאס,טראבלס ? האם הוא תומך בMUTE לפלאפון? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת MX-5, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע איך עובד הסאונד שם? קראתי בתאר של yes שחובה רדיו ברכב... איך שומעים את הפסקול של הסרט דרך הרדיו ברכב?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכם! אני עוניין בעזרתכם בלקנות מגבר וסאב טובים בסכום עד 1000 ש"ח מחנות כי אין לי מזומן רק ויזה יש לי עכשיו באוטו סאב של דוד שלי זמני 500 W ומגבר 500W ומגבר 2 ערוצים 180W לקמקולים האחוריים האוטו רועד חבל"ז שמיעה מצויינת ואני צריך להחזיר לו את החבילה הזאת אוטוטו בבקשה תמצליצו לי על משו אם יש לינקים יעזור בתודה מראש, אלירן צרפתי
הודעה אחרונה מאת eliran_330, -
גדלים לקופסא
מאת osher181- 2 תגובות
- 711 צפיות
אני הולך לקנות את הסאב להלן : http://dsound.goshop.co.il/product.php?productid=93&categoryid=1 אני בונה לו קופסא בגדלים שראיתי כאן בפורום לפי התוכנית הזו סליחה על חוסר היצירתיות http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38059 אני בונה את הקופסא מMDF 2.5 ל3 ס''מ זה מוגזם ביותר לא? אם כן אז באיזה עובי MDF להישתמש? אם תוכלו למהר בתגובות אני כבר יגש למלאכה כי אני עד מחר בונה אותה
הודעה אחרונה מאת osher181, -
- 2 תגובות
- 760 צפיות
אני צריך הצעה לרדיו דיסק ורמקולים למיני שלי! כל מי שיודע על מערכת טובה (MP3) רצוי שיהיה לה גם בולם זעזועים טוב!! מוזמן לתת הצעות (לא ייקר מידי התקציב הוא עד 1000 ש"ח) תודה...!
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזה מכשיר mp3 נחשב המתקדם ביותר מבחינ ה גרפית ופונקציות?? אודה לתמונות ומחירים אם ניתן -בייחוד בארה"ב תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
-
מערכת אודיו לרכב 1 2
מאת osher181- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני חדש כאן מקווה להשקיע כמה שאוכל יש לי בחניה מיצובשי לאנסר 2001 אני מזמן חושב להביא לה מערכת טובה בתקציב של 1500 שקל לא כולל למחיר של רדיו דיסק מיתקדם חשבתי על קומפוננט ולא על הרמקולים הרגילים כי שמעתי את האיכות והבנתי לבד שזה הדבר הבא בחוית האודיו ברכב הבעיה היא שאני חושב לשם אותם מאחורה למה יש לי דגם GLX ובדגם של המכונית הרמקולים הקדמיים מובנים ואני לא רוצה לעשות בו חורים... אם אפשר לעשות לי מפרט למערכת לאוטו טובה עד כמה שאפשר שתעמוד לי בתקציב אני אודה לכם מאוד אם אפשר לכלול מגבר,סאב ללא קופסה, קומפוננט+טויטר'ס והצעות לרדיו דיסק שיתאים לציוד הזה ברכב תודה מראש לעוזרים. את הסאב אני חושב לבנות קופסא לבד אני דיי טוב עם עץ אני פשוט לא מקורי אז רק א…
- 0 תגובות
- 926 צפיות
קרא את כללי הפורום וכתוב כותרת עניינית.
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- 2 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם יש לי את הרדיו דיסק של פיוניר: http://www.clubic.com/photo/00116568.jpg רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר להחליף את הצבעים בתצוגה של המכשיר?, ואם כן איך? תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוצאתי וראיתי שכל החוטים מחוברים.. וזה לא עניין של מגע.. למישהו יש רעיונות מזה יכול להיות.. אולי היא פשוט נשרפה וזהו, אבל היא מערכת בת 3 חודשים סה"כ..
הודעה אחרונה מאת LiRacer, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב לפני חודשיים קניתי את המערכת תמיד היה לי רעש כזה שהייתי מכבה את המערכת כזה בום אמרו לי שזה לא הורס כלום ושיש איזה קומבינה בשביל להפסיק את זה לא סדרתי את זה, עכשיו השבוע פתאום זה הפסיק ובמקום זה הגיע רעש חדש! שאני נוסע אני שומע כאילו מטוס ממריא..בחלש לא ממש גבוה אבל כאילו עם המערכת דלוקה והווליום ממש ממש חלש אתה חושב שמטוס ממריא.. והרעש של הבום שמכבים תמערכת הפסיק, הרעש מגיע מהרומקוליים כי שהמערכת מכובה אין תרעש למישהו יש מושג מה הולך פה?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
ואם כן איך מגיעים לרמקולים? דרך אגב- הגודל של הרמקולים הוא 6.5" נכון?
הודעה אחרונה מאת HDCC, -
- 0 תגובות
- 705 צפיות
שלום! אני מתכנן כרגע בנייה קטנה אצלי באוטו לקומפוננט בדלתות הקדמיות. הייתי רוצה לעשות משהו בסגנון כמו שעשה בחור מהפורום http://carsforum.co.il/vb/newthread.php?do=newthread&f=15 שאגב, יצא לו ממש יפה עכשיו השאלה שלי, האם זה כל כך קריטי להשתמש בעץ MDF או שאפשר להסתדר גם עם סנדוויץ'? אצל הבחור שעשה יש 4 שכבות פלטות (3 טבעות + פלטה), אני מתכנן רק שתיים... ישנו הבדל בין סוגי העץ לבניה כזאת? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקי אז סוף סוף היום היה לי העונג והכבוד להביא את המונו הזה במחיר מעולה [880 שח במצב מעולה ושמור עם אחריות לעוד חצי שנה-ניקנה מאלי מהפורום בנאדם זהב] היום חיברתי את הסאב שלי [LANZAR MAX DVC 500RMS] על המונו הזה ב2 אוהם . ופתאום הסאב נישמע חיי יותר פחות עמום ומרוח , זז עמוק יותר ובקיקים מהירים יותר ואינו נימרח כתוצאה מכך הבאס היה מורגש יותר קצר יותר ופחות מתהתהד ונימרח .כמובן שהייתה הרגשה שהלאנזר הגיע לגבולות סף היכולת שלו [לכן אני שוקל להביא עוד סאב כזה לאזן ולהשתמש ולנצל ביעילות את כוחו של המונו הזה.] בכל אופן בעיקבות הקניה ולפני ההתקנה באות השאלות : 1. הכבל מהאלטרנטור שלי עד למצבר [כ70 סמ אורך פחות או יותר] הוא 10G האלטרנטור 80 בכל אופן יש לי נפילת מתח של כחצי וולט …
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 860 צפיות
עדיין מחפש עזרה מקצועית האם מחבר ה 21 פינים מתחת להגה הנו נק החיבור של הציינגר במכונית זו או שצריך לפרק את כל ה דש בורד . היכן ניתן לקנות און ליין בארץ אביזר שנקרא GM9 שזהוא בעצם הממיר מיציאה לצ'נגר ל RCA או באופן כללי איזו שהיא הכוונה לתהליכים הנדרשים כדי לחבר נגן MP3 לרדיו מקורי של המפעל וזאת ללא הקסטה וללא משדר FM אלא ישירות דרך כבל ל AUX המובנה ברדיו המקורי.
הודעה אחרונה מאת kookmau, -
- 1 תגובות
- 765 צפיות
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה לגבי זוג טוויטרים לאאודי A3 מצד אחד שיהיו איכותיים ומצד שני שייכנסו בנישה שכבר קיימת בדלת (הנישה המקורית שלהם). (מה הגודל שלהם בכלל?!)
הודעה אחרונה מאת tomerw, -
- 1 תגובות
- 575 צפיות
מה קורההה שיש תיקיה בתוך תיקיהה.. נגיד אני שם תיקיה של מזרחית או משהו ובתוכה עוד תיקיה של הזמרים ..?? ויש עוד תיקיה של היופ הופ וההזמריםם איך זהה הולךךך אני יכול כיאילו להכנס פעמיים לתיקיות או מה..?? אמרו לי שבפיוניר אי אפשר .. גם בחדשיםם .?? זה נכוןן ? ואם כןן יש איזה חברה אחרת שכן אפשר???
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
מתקין מערכות
מאת polarom- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי סאב cerwin vega vmax 12 קומופוננט lightning audio מגבר alpine 1200W RMS X4 אני צריך מתקין טוב ושלא יקרע אותי במחיר יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
קופסא מדהימה! לסאב 1 2 3
מאת BMW_525_89- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חבר שלי שהתגלה ככישרון עולה החליט שהוא בונה קופסא לסא והוא רצה לעשות משהוא מיוחד אז קבלו את התוצאות. תגובות יתקבלו בברכה!
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 5 תגובות
- 945 צפיות
שלום רב לכולם . אני חדש בפורום ואני מחפש מגבר. יש לי באוטו כרגע: HU: Pioner DEHP670 6x9: Pioneer TSA6990S Front : Pioneer 4 inch התכנון הבא שלי הוא מגבר וקומפוננט מורל פולס 6 על איזה מגבר אתם ממליצים? חשבתי בכיוון הלנזר HTG 434. מה אתם מציאים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 983 צפיות
שלום לכולם חברים לחברי יש קליאו 95 ואני רוצה להתקין לו מגבר + קומפננט + סאב עשיתי חיפוש ומצאתי שהגודל שיש לו באוטו הוא 4' תקנו אותי עם אני טועה וזה נמצא על הדש ואני רוצה להתקין לו באוטו 5 ורבע לפחות!!! אייך אני יכול לעשות את זה בלי לבנות קיק פנלים???
הודעה אחרונה מאת rueven, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש הצעות לשיפור? http://pic.hevre.co.il/Files/63E20297A46F4D81BF967D2C92E550DB/norm_86F2877DED0646CBBE363BB20A12390D.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/63E20297A46F4D81BF967D2C92E550DB/norm_A86597F36E7643689DF2FA084627B240.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/63E20297A46F4D81BF967D2C92E550DB/norm_983ADEAAB9A248CF8F7F3962E99B4A88.JPG http://pic.hevre.co.il/Files/63E20297A46F4D81BF967D2C92E550DB/norm_A35CEA6768E941A8A2DED0E91B5ADCA5.JPG
הודעה אחרונה מאת miki123, -
- 0 תגובות
- 680 צפיות
שלום מישהו יודע איפה אני יכול לקנות רדיו דיסק mp3 קורא צרובים במחיר 200-350 ורדיו דיסק טוב לא משהו יותר יקר מזה אני לא צריך משהו קטלני רק לשמוע מוזיקה ושלא היה לו מלא בעיות 10000000000000000 תודות למי שיעזור מיקי
הודעה אחרונה מאת miki123, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן כולם יש לי שאלה אם אני רוצה לחבר שתי מגברים של שני ערוצים כל אחד דוגמא: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=RedAttack2400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 והשני: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=199 לאחד יחובר רק סאב בגישור ולשני 6/9 וקומפוננט.... אז אני יצטרך פה קבל? איך אני יכול לדעת אם כן? תודה
- 1 תגובות
- 649 צפיות
אני רוצה להביא קופוננט חדש כי מה שיש לי הם חלשים יש לי באוטו סאב של אודיו באנד 12 אינץ 500 rms 9*6 של סאונד סטרים שני מגברים אחד של jbl gto75.4 והשני קנווד גם כן 4 ערוצים של 50 rms כול יציאה
הודעה אחרונה מאת gal75,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 246 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- SlowRide
- פינדר
- nglancer
- davemustaine87
- SurfHigh
- natco
- לב טוב
- sfargol
- 1enzo
- ofralon
- מיץ פטל