Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז סוף סוף היום היה לי העונג והכבוד להביא את המונו הזה במחיר מעולה [880 שח במצב מעולה ושמור עם אחריות לעוד חצי שנה-ניקנה מאלי מהפורום בנאדם זהב] היום חיברתי את הסאב שלי [LANZAR MAX DVC 500RMS] על המונו הזה ב2 אוהם . ופתאום הסאב נישמע חיי יותר פחות עמום ומרוח , זז עמוק יותר ובקיקים מהירים יותר ואינו נימרח כתוצאה מכך הבאס היה מורגש יותר קצר יותר ופחות מתהתהד ונימרח .כמובן שהייתה הרגשה שהלאנזר הגיע לגבולות סף היכולת שלו [לכן אני שוקל להביא עוד סאב כזה לאזן ולהשתמש ולנצל ביעילות את כוחו של המונו הזה.]

בכל אופן בעיקבות הקניה ולפני ההתקנה באות השאלות :

1. הכבל מהאלטרנטור שלי עד למצבר [כ70 סמ אורך פחות או יותר] הוא 10G האלטרנטור 80 בכל אופן יש לי נפילת מתח של כחצי וולט באלטרנטור ונאמר לי להחליף מיד את הכבל מהאלטרנטור למצבר למינימום 8 G עד 4G עדיף.

בנוסף על כך בעומס [וונטה , מזגן אורות מערכת בפול וליום וגז בניים של כ2000 סלד] המתח במצבר בתדרים מסויימים המוגברים מתח המצבר יורד עד ל12.4 בשיא. אני משתמש עם כבל 8 G וזה עוד ללא המונו מחובר אלה 4 ה4 ערוצים על כל הסאב ועוד 2 ערוצים על הקומפוננט. בכל אופן הוצע לי להעביר 8G במקביל ל8 הקיים ולחבר 8+8 מקביליים למונו או לחבר 4 ישיר למונו בלבד ? האם יהיה הבדל ניכר בין 2 האופציות חיבור ?

2. האם יש צורך ממשי בשימוש בבורר הבאס בובסט במגבר ואם כן במה זה יתרום ואם זה יכול להרוס את השמע אני אשמח לדעת למה..?

בנוסף על כך אם התיבה מכוונת ל40 אז את הפילטר סאבסוניק אני מכון גם ל40 ? שמתחת לתדר הזה המונו יחתוך כדי לא להרוס את הסאב שלא יכול לנגן תדרים נמוכים יותר ממה שהתיבה מכוונת?

3. בעיקבות המונו והמגבר 4 ערוצים הנוסף והצורך בחיתוכים ופונקציות וכיוון שונות ויציאות הגברה נוספות אני רואה צורך להחליף פאנל . מה לדעתכם יכול לשבת אצלי טוב בהתאם לרכיבים ולדרישות ולתקציב של נגיד עד 800 מיד שניה ?

אשמח לקבל חוות דעת על דגמים..

אני יודע שאני כותב הרבה ואוהב להרחיב ואני יותר מכך אשמח אם מישהו יתייחס ברצינות לשאלותי ויוכל לעזור ברצינות.

תודה מראש.

P8061453.JPG

P8061454.JPG

P8061455.JPG

P8061456.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אווווו כמה אתה רושם , הצלחת להתייאש :) אז ככה !

1 ) אישית הייתי מציע לך להעביר כבל 8 גייג בנוסף ו4G מהמצבר למגבר , זה המינימום !

2 ) במידה של נפילות מתח אין מה לעשות תצתרך לרכוש קבל ( במידה ועדיין יהיו אחרי הוספת הכבל )

3 ) את הסאב סוניק לפי דעתי אתה תשים על המינימום לדעתי כדי שלא יחתוך תדרים !

4 ) הבאס בוסט מיותר במידה ויש לך יציאה של סאב מהמערכת ואפשרות להעלות אותו , אבל לפי המערכת שיש לך כרגע אין לך את האופציה , אז תעביר .

בהצלחה .

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תודה איתי..דווקא קבל אני רחוק ולהביא אחד כזה-מיותר לדעתי..

חיווט אני באמת בהזדמנות הראשונה יחליף. כרגע אני לא מתקין את המונו עד שאני מביא פאנל נורמאלי עם יציאות כמו שצריך ושליטה ופונקציות נירחבות..יש לך אולי המלצה לפאנל כזה מיד שניה באיזור ה800 מקסימום?

פורסם

1. יש לך נפילת מתח באלטרנטור עצמו ? או בכבל שעובר בינו לבין המצבר ?

2. אם זה בכבל שעובר בינו לבין המצבר - אז אמרת שיש לך 0.3, לא חצי וולט.

3. המתח של 12.4 שאתה מדבר עליו, נמדד בשיא - בנקודת המצבר ? או בכבל פלוס שהולך למגבר בבאגז ?(מנוע מותנע ?)

4. באס בוסט זה אקולייזר, יוצר העינות לא שטוחה בטווח מסויים של תדרים, בדרך כלל משתמשים בו בשביל להדגיש את הבאס בהגברות דלות.

5. סאונד בראש, במידה ויהיו לו מפלי מתח, הקבל רק יכביד על המצב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

נפילות מתח גם באלטרנטור וגם במצבר.

המתח שנופל בין הקבל של האלטרנטור למצב הוא 0.6V. חמור מאוד.

תמיר

פורסם

שי, תמיר ענה לך על זה. אמרתי לך שמדדנו אני ישבתי ברכב והוא מדד מחוץ לרכב. אז נפילות וכו' הוא יודע טוב יותר ממני.

פורסם

סוף סוף אתה עובר מזבל סיני לזבל גרמני...דרך אגב אני במקומך הייתי נותן לו ארגז קמח וחבילת בשר במקום להזמין אותו לארוחה או משהו

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

איזה קמח ואיזה נעליים.עזוב הוא יצא מלך וירד יפה במחיר שהוא נתן לי מכל הלב.[אחרי שחפרתי לו בשכל על מחיר..]

ואין לי כלום נגד זבל סיני שוב תלוי על איזה ציוד מדברים ואני התנסתי בכימעט כל זבל סיני שקיים בארץ. ויש הרבה הפתעות לטובה מהזבל הזה. בעיקר הFURI שלי שכל מי ששמע אותו נידהם מה מגבר ב300 שח יכול לעשות.

את המגנט הזה קניתי כי פשוט הגעתי למצב שהיה חסר לי עוצמה ומה שהפיורי סיפק לסאב [ויעידו אנשים שהוא לא בייש ופתח את הסאב בצורה רצינית ] כבר לא הספיק לי ולכן שידרגתי למשהו טוב יותר. אפרופור שידרוגים אני עדין אשמח לקבל הצעות שידרוג לפאנל הכולל 3 יציאות[1 מהן לשליטה על הסאב] קורא MP3 עם פונקציות חיתוך נירחבות וכל זה עד גג 800 שח יד שניה .

אם מישהו מכיר חיה כזו שימליץ לי על דבר כזה ואם יש לו למכור שיפנה בה"פ.

תודה מראש.

פורסם

תשמע, לגבי הסאבסוניק, כבר אמרו לך בכיוון גבוה מידי!!

אתה מפסיד הרבה תדרים נמוכים כאמור כל מה שבין 20-40הרץ ואלו תדרים שמיעים...

תשלח ללאנזר מייל ותבקש עזרה בבניית תיבה עם תדר כיוון של 30 בערך ואז תקבע את הסאב סוניק ל30.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אין צורך בקטע הזה לאבד ראש ולבנות תיבה חדשה לסאב הזה בכיוון 30 הרץ. פשוט כל מה שעלי לעשות זה לעשות פורט בקוטר זהה ואורך חדש כדי לתחום ל30.

פורסם

אסף סדרה 7 של פיוניר תהיה טובה לך וראיתי כבר פה בפורום יד שניה שהיא נמכרת סביבות האלף שקל עם קצת לחיצה אני מאמין שתוכל לסגור עם אחד המוכרים על 900

פורסם

עתיד מה אתה אומר על הדגם 7700 של פיוניר? איך הוא ? יכול להיות טוב בישבילי? נוח לשימוש ? תפריט ידידותי? מכיל פונקציות שליטה בשפע?

ראיתי אחד כזה ב1000 שח יד שניה עם אחריות לעוד 10 חודש איך המחיר? ונצא מנקודם הנחה שאם אני ילחץ יותר יש מצב להוציא ממנו באיזור 900-950..

תודה.

פורסם

אני מכיר רק את ה760 של פיוניר שתאחלס הוא לא רע בכלל וכלל בתוכו מספיק אופציות - תעשה חיפוש פה בפורום דובר המון על הדגמים לי אין יותר מידי ניסיון איתם - מקסימום תפתח תר'ד עם שאלה עליו

• תוכן חדש...