Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי זוג טוויטרים ואני רוצה ליצור מעגל שינמיך אותם ב1\2\3 DB איך אני יוצר את זה - אני לא רוצה לשחק עם התדרים שלהם לא רוצה לשחק עם כלום פשוט בגלל מגבלות התקנה יוצא שהם פונים ישר לאוזן...והם מעט צווחניים - תאחלס הצלחתי לסדר את זה בעזרת האקולייזר של הHU אבל אם היה אפשר לעשות מעגל פאסיבי כלשהו שינמיך אותם זה היה טוב....

תודה מראש - עתיד

פורסם

הידע שלי באלקטרוניקה לא כזה גבוה אם אפשר סכימה מוכנה או לפחות הסבר על מה הולך באתר יהיה נחמד

נ.ב. אני מעביר לבן אדם את הסכימה קומפלט והוא יארגן לי את זה

פורסם

אם כבר בנושא הנמכה של טויטרים עסקינן,רציתי לשאול אם יש מעגל שמונע ניתוק של טויטרים דרך הקרוס בווליום גבוה (סרווין HED)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אוקי קודם כל תודה לכל העונים - תודה אייל על מילה החיפוש

מצאתי את זה : לכאורה זה נראה נורא פשוט רק אם תגידו לי את הערכים של R1 וR2 יהיה נחמד...מה זה בכלל ? נגדים ? (נגד לא יהרוס את הסאונד הוא נראה נורא נורא דק הרגליים שלו ותאחלס הכבל של הטויטר עבה משמעותית)

eck.JPG

פורסם

אם אתה רוצה לבנות מעגל כזה אחד לאחד, אז הערכים הם כמו שכתוב בתמונה. תלך עם התמונה לעל חנות אלק' והם ינתו לך נגד מתאים (לא תמיד יש את הערך המדוייק, בד"כ נותנים ערך קרוב).

וכן, R זהו נגד. הפגיעה באיכות תהיה זניחה, תדאג שאתה עושה הלחמות נקיות ותעטוף את כל העסק עם כמה שכבות של בידוד מתכווץ.

פורסם

דיברתי עכשיו עם הנדסאי אלקטרוניקה הוא אומר ככה :

א.יהיה קשה להשיג נגדים בערכים האלו, אבל יהיה אפשר ליצור אותם בשרשור - הוא לא ממליץ,

ב.הוא אומר שצריך נגיד שנקראים TO HOLE או משהו כזה...לא הבנתי, הוא אומר שזה נגד שיוצאים ממנו חוטים והוא הכי מתאים למשימה,

ג.הוא אומר שאפשר להשתמש במקום ב1.17 ב1.2, ובמקום 9.7 בנגד 10.0 גם ככה יש אחוז סטיה לרוב הנגדים...את הערכים האלו הוא טוען ניתן להשיג בקלות !

מה אתם אומרים - שימוש בערכים כאלו יצור לי הנחתה של כמה DB ? ניתן בכלל אפשרי ?

פורסם

אני מקפיץ כדי לאמת את זה :

האם 1.2 אום ו10 אום יעשו את אותה עבודה כמו 1.17 ו9.7 אום ?

תודה עתיד - חבר'ה זה מעט דחוף אני רוצה לארגן מחר את הנגדים

פורסם
אני מקפיץ כדי לאמת את זה :

האם 1.2 אום ו10 אום יעשו את אותה עבודה כמו 1.17 ו9.7 אום ?

תודה עתיד - חבר'ה זה מעט דחוף אני רוצה לארגן מחר את הנגדים

התשובה שקיבלת מחברך ההנדסאי נכונה.
:turn-l:
  • תוכן חדש...