Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף תמגבר שלי מגנט רוק 600 ואני חושב להביא במקומו 4 ערוצים של אלפיין מסדרת V12 האם שווה להשקיע תהחלפה או שסתם חבל על המאמץ.

בהחלפה הזאת אני מצפה להגיע ליותר עוצמה שיזיזו תדוטק מקדימה שלי ומאחורה 6*9 פולס וכמובן לאיכות גבוהה יותר שתשתווה למונובלוק שלי מבית פלנט אודיו מסדרת TT.

פורסם

חשבתי על דגם יש של הV12

דגם:ALPINE MRV-F504

אפשר להביא אותו ב600 שקל ככה

מה אתם אומרים על הדגם הזה? כמה הוא מזיז אפילו אין לי מושג הבנתי שאין לאף אחד מושג כמה באמת הוא מוצהר הוא לא נמדד עוד.

פורסם

הוא לא החיקוי הסיני הוא אלפיין V12 ולא פלטיניום אודיו אני מעדיף לנסוע בלי מוזיקה מאשר לחבר את הפלטיניום אודיו

פורסם

מגבר נהדר! מגביר אצל חבר

סט קומפוננט של רוקפורד (FNQ) בצורה נהדרת!

פלוס סאב רוקפורד פאנץ' 2 ושומעים מטורף!

מומלץ מאוד!

איך אתה משיג אותו ב-600? מאיפה?

אם אני לא טועה.. המגבר נמכר בסביבות ה 1600 פלוס..

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

כמובן שב600 שקל אני לא משיג אותו חדש.

אני משיג אותו במצב מצויין אבל בלי שריטה אחת ומחבר ככה שאני יודע מה עבר עליו.

ויום ראשון כנראה אני יקבל אותו ואני יחזור אם החוות דעת שלי.

פורסם

אני מדדתי את המגבר, אין לי הרישומים של המדידות לפי הזיכרון שלי הוא היה יותר מ70וואט לערוץ ב4 אוהם.

ויותר מ200 וואט בגישור.

הוא מוצהר 50 וואט לערוץ, ו200 וואט בגישור.

יש לו HP,LP.

תקח בחשבון שכמה שאינני דוגל במשפט: "תיזהר מחיקויים" , אך במשך הזמן ראיתי כמה וכמה מגברים של ALPINE V12. מהדור הקודם ...

ולהפתעתי נתקלתי במגבר שעד היום אינני בטוח האם מדובר בזיוף.

מדובר במגבר שנראה מבחינה מבנה ויזואלי, אחד-לאחד אותו הדבר כמו המקור. (שניתן למצוא באינטרנט בכל מקום תמונות שלו).

הבעיה היא - שהפונטים שהשתמשו במגבר המסויים הזה - היו "טיפה" שונים ... ולכן אני נוטה להאמין שאולי בכל זאת היה למגבר הספציפי הזה חיקוי.

יש לו קרוס בעל סלופ של 12DB.

קבל תמונה של העינות תדרים שלו:

alpine mrv-f504 - rta response.jpg

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
תקח בחשבון שכמה שאינני דוגל במשפט: "תיזהר מחיקויים" , אך במשך הזמן ראיתי כמה וכמה מגברים של ALPINE V12. מהדור הקודם ...

ולהפתעתי נתקלתי במגבר שעד היום אינני בטוח האם מדובר בזיוף.

מדובר במגבר שנראה מבחינה מבנה ויזואלי, אחד-לאחד אותו הדבר כמו המקור. (שניתן למצוא באינטרנט בכל מקום תמונות שלו).

הבעיה היא - שהפונטים שהשתמשו במגבר המסויים הזה - היו "טיפה" שונים ... ולכן אני נוטה להאמין שאולי בכל זאת היה למגבר הספציפי הזה חיקוי.

אפשר לפתוח את המגבר, ולחפש על הלוח סימנים לחברה, בחלק מן המקרים, החברה

שמייצרת את המגבר , תרשום את שמה, דגם מגבר, קבלים עם סימון, או כל נתון אחר שיעזור לזהות.

כל בעל ידע במבנה פנימי בהגברה /רכיבים/צורת בנייה , יזהה את החיקוי/זיוף במהרה.

ZZR

פורסם

לך תדע מה עושים לך שם בסין, אני הבנתי שיש זיופים בסין של JBL שאפילו נותנים לך תעודת אחריות של החברה מזויפת עם ברקוד מזויף, לך תדע מה אתה קונה...

הם מייצרים שכפול זהה עם אותם הסימנים המזהים רק עם רכיבים אלקטרוניים ברמה הרבה יותר נמוכה.

בדיוק כמו שתקנה חולצה של ורסצ'ה מזויפת שם, תאכלס הכל אותו הדבר-זה טיפה שונה כי כאן עבודת הזיוף היא הרבה יותר קלה אבל על אותו העיקרון.

הם עושים הכל-מחר הם יעתיקו גם את אמא שלי

פורסם

לא את אמא שלך הם לא ישכפלו עד כאן בבקשה כי אמא יש רק אחת... היא תישאר אחת ויחידה וככה אתה מעדיף את זה נכון?:)

בהיסטוריה יש אנשים שאם היו משכפלים אותם העולם היה נראה אחרת,....

פורסם

זו בעיה נגד זיופים אין מה לעשות אני מקווה שבמקרה שלי זה המגבר האמיתי.

ותודה לכולכם על התשובות יום ראשון הוא יורכב אני יצלם אותו גם ויכתוב חוות דעת.

• תוכן חדש...