פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
בשעה טובה המערכת מוכנה. לאחר התלבטויות אחרונות התקנתי בסוזוקי באלנו שלי את הרכיבים הבאים : 1. HU - PANASONIC CQC 5310U -בין היתר קורא MP3 וגם שולט על סאב. 2. SUBWOOFER - של DRAGSTER דגם DWB 125 3. סט קומפוננט של MOREL PULSE 6 לחלק הקדמי 4. רמקולים PIONEER 6*9 מדגם 6980 5. וכדי להזיז אותם - מגבר של ORION 4004 מדגם חדיש שנותן 75W*4 חיברתי את הפיאוניר ל פאנאסוניק, גישרתי מהמגבר שיתן לסאב וחיברתי את המורל למגבר. נדרש חיתוך בפח בחלק הקדמי של המורל וחיתוך נוסף בחלק האחורי של הפיוניר. שומעים סאונד איכותי, כל תדר נשמע במקום. תמונות מצורפות מההתקנה
הודעה אחרונה מאת Molecular, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
מישהו יודע איך מתקינים את התצוגות במכשיר הזה ועל תגידו לי לעשות חיפוש כי גם עשיתי וגם אני יודע טוב מאוד איך מתקינים תצוגות אבל לא בדגם הזה שאלתי היא אחרי שצרבתי דיסק ואני ניגש למכשיר על מה אני לוחץ (כי במכשירים אחרים לוחצים ENT+6) ובמכשיר הנל אין כפתור ENT למישהו יש ניסיון עם הפנאל הספציפי הזה ויכול להגיד לי איזה כפתור מחליף את הENT תודה רבה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
עזרים לIRIVER
מאת STmh04- 2 תגובות
- 825 צפיות
שלום לכולם!! לאחרונה רכשתי IRIVER H10 ומיד התקנתי לו חיבור לHU. הבעיה היא שאין לו תושבת או חיבור למצת. הפכתי את הרשת ולא נמצאו לא עזרים בכלל חוץ מהCARDLE. למישהו יש מושג אם קיימים עזרים לרכב למכשיר הזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 16 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם! יום חמישי אני טס לנאפה ואני רוצה להביא hu מהדיוטי פרי הבעיה שהוא עולה לי 300$, הבנתי שאם המוצר עולה יותר 200$ צריכים לקחת אותו איתך לארץ שבא אתה שוכן בא. אבל כשאתה חוזר לארץ אתה צריך לשלם מס? ואם כן אייך זה מתבצע וכמה? או שאני יכול נגיד אם חבר שלי לא קונה אז להפיל עליו 100$ ככה שיענו אני משלם 200$ והוא 100$ יש מצב לעשות קומבינה כזו?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 896 צפיות
כרגע ניסינו לחבר לחבר שלי סאב באוטו. המגבר הוא 4 ערוצים של לוג'יק שמגביר זוג רמקולים אחוריים. ניסינו לחבר סאב לזוג הערוצים הפנוים. חיברנו פלוס לפלוס ומינוס למינוס כשהרדיודיסק עבד. היה מין "פאק" כזה, מעיין פיצוץ קטן ברמקולים\סאב אחרי החיבור. הכל עבד כרגיל עד שהפעלנו את המנוע! היו רעשים מחרידים ברמקולים!!! אי אפשר לשמוע כלום! אני ממש מפחד שנישרף\נדפק משהו במגבר... אנא הסבירו לי מה קרה שם, אני כולי מבואס תחת :mm_cry:
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 2 תגובות
- 989 צפיות
אני מעוניין לקנות את הרמקולים הנל: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=512&lead_id=&look= אני יודע שתגידו שהם לא משהו ושאפשר לקנות את האליפסות 260 וואט ב 20 שקל יותר, אך הבעיה היא שאני לא רוצה לחתוך מאחור. כרגע ברכב יש לי זבל סיני 5.25 עם 60 וואט ואני דיי מרוצה מהם אך בווליום גבוהה הם מתחילים לקרטע. האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים האלה לבין מה שיש לי עכשיו ברכב? בתודה לעוזרים.
- 2 תגובות
- 881 צפיות
מה החיסרונות שלו בהשוואה לGTO 75.4 ומה היתרונות שלו. ואם מישהו התנסה איתו ויכול לתת לי כל פרט אני אשמח מאד ד"א ראיתי שלא מוכרים אותו בארץ רק בארה"ב
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי צ'נג'ר של 6 דיסקים DVD ומסך DVD שפרקנו מהאוטו של אבא שלי ואני רוצה להרכיב אצלי באוטו, אבל אין לי בכלל רדיו דיסק. אני צריך בבקשה המלצה לרדיו דיסק, כמה שיותר זול (בגבול האיכות הסבירה) שיכול להתחבר לצ'נג'ר ועדיף גם שבעתיד יוכל להתחבר למגבר. אם אפשר בבקשה לקבל המלצות לרדיו-דיסק קורא MP3 וגם כזה שלא קורא. תודה רבה מראש.
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתכוון להחליף את הרמקולים שיש לי כרגע לקומפוננטט עם מגבר, אני צריך גם להחליף את כל החוטים ליותר עבים או שהסטנדרטים שיש ברכב מספיקים? מאיזו עוצמה של מגבר כן צריך להחליף?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 1 תגובות
- 842 צפיות
יש לי בעיה המערכת שלי מזה לא מכווונת ..אני צריך עזרה להגיע למקסימום סאונד באוטו יש לי סאב של NEXT nx-1240 1000 watts מגבר של DMAX D-7250 560 WATTS 2 רמקולים קידמיים של JVC 240 WATTS 2 אחוריים של קנהוד 240 אמ פי 3 MATRIX CB-1532MP3 55 WWATTS X4 עכשיו המערכת לא מכוונת..שומעים צליל חנוק מהסאב..איך אני מכוון אותה בצורה הכי אופטימלית? מה צריך שישמעו יותר את האחוריים או הקידיימים או לחלק אותם שווה? מה אתם אומרים על המערכת??
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, לפני כמה ימים התקנתי את המגבר החדש שלי , JBL העממי והמוכר.. חיברתי אותו מאחורי המושב האחורי.. ואני חושש שיפלו עליו דברים ( כשהוריי מעמיסים דברים ), ובכלל אני רוצה לעשות לו ככה בניה צנועה ויפה שתסתיר גם את הכבלים. עוד שאלה : מאיפה אני יכול להשיג את הסופיות U כדי שאוכל לחבר אותם למגבר? כפי שמופיע בתמונה למטה אני מחבר את החוט ישר למגבר.. וראיתי אצל כולם שיש סופית U עם פלסטיק כזה.. מאיפה משיגים את הדבר הזה? ואיך שמים אותו ? - הנה כמה תמונות על איך שזה עכשיו.. נסו לדמיין איתי.. ולחשוב איתי מה אפשר לעשות.. מעדיף מעץ.. ואז לרפד בלבד אפור אותו צבע כמו המקורי. תודה.
הודעה אחרונה מאת alone2, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שמצאתי אתר שניתן לחשב את נפח התיבה לסאב שלי (סרווין ווגה 12 אינץ) החישוב יצא תיבה בנפח של 28.6 ליטר ל- ported ו. 16.7 לתיבה sealed box . שאלתי היא איך אני מחשב בדיוק את המידות? אורך? רוחב? גובה? ותיבת port איך אני יודע היכן למקם את הפתח ?? בתודה מראש . דורון....
הודעה אחרונה מאת rally5, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי רדיו דיסק ברכב שלא מתכבה כשאני מכבה את הרכב. אם אני לא טועה הוא מחובר ישירות למצבר. עכשיו לפי בדיקה שלי, רק על הכבל של הזיכרון יש פיוז ועל הכבל האדום של החשמל אין פיוז. השאלה היא האם צריך פיוז גם על הכבל האדום והאם כדאי להשאיר את זה בתצורה הזו או שצריך לחבר אותו למצת ואז הוא יתכבה יחד עם האוטו. אם אני לא משנה את התצורה הנוכחית (כלומר, שהרדיו דיסק נשאר דולק), האם זה "לא בריא" באיזו שהיא צורה? תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת NaB, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 762 צפיות
הציעו לי להביא מגבר כזה KENWOOD KACPS811D השאלה שלי בעצם היא כמה לדעתכם הוא שווה בארץ חדש ויד שניה? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 939 צפיות
קניתי את הTW1 של הפולס זוג טוויטרים נחמדים מאוד עכשיו קיבלתי איתם בטריה צהובה שאין לי מושג מה עושים איתה מה השימוש השלה ? הטוויטרים מורכבים על סט דוטק שהטוויטרים שלהם נשרפו. עוד שאלה קטנה שיש לי בהקשר : בטוויטרים החדשים אני שומע את המנוע או כמו שראיתי מושג יללת אלטרנטור זה לא היה לי לפני השאלה אם זה יעבור אם הזמן שהטוויטר יפתח קצת או שאולי הבטריה הזאת תטפל בזה או שיש איזה מכשיר אחר שיטפל בזה?
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מדבר על הדגם הרגיל ... [לא NEW AGE...] בטוח לא 9*6 נראה לי .... הצורה עדיין אליפטית כך שהגודל הוא לא מספר עגול... פשוט לא בא לי לגזור את הפח מאחורה.... אני רוצה להתאים ת'רמקולים למה שיש לי עכשיו... [עדיין לא יודע אם זה צעד חכם או לא...] תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת cowboy8, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התנגדותו של סליל תלויה הרי בתדר הזרם שעובר דרכו, ומכיוון שבסיגנל סאונד התדר משתנה כול הזמן איך זה הגיוני שיש התנגדות קבע לרמקולים...??
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר טוב שלי קונה פולו חדשה,והציעו לו כאופצייה לרכוש את מערכת הקול המקורית. רציתי לדעת איך איכותה,למרות שמה שמעניין אותו בעיקרון הוא האין אפשרות לגנוב אותה..וכך לא להיסחב עם הפאנל הביתה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 1 תגובות
- 884 צפיות
חברים דוד שלי סוף סוף מגיע מארצות הברית בעוד כחודש ורציתי לבקש ממכם המלצה לדיוידי עם מסך בילד אין עם 3 יציאות למגבר שקורא כמעט את כל סוגי הקבצים (MPEJ,DIVX,VCD וכו..) הסכום הוא בסביבות 200$ אם אפשר תביאו גם קישורים למכשירים. תודה רבה לכל העונים והעוזרים לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהה וזה לא דראגסטר אלא ממש דראגון הינה: http://www.netbay.co.il/smodel.asp?id0=5&id1=31&id2=259&pid=5111113 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר כמה חודשים טובים של התלבטויות, שיגועים החלטות והחלטות חדשות אני חושב שהסכמתי עם עצמי על המערכת הבאה שלי (ואגב, אני בטוח שאני עוד ישנה את דעתי פעמיים עד שבוע הבא, אבל בכל זאת...). אשמח לחוות דעת או הצעות כלשהן. הרכב הוא פיאט אונו עם דינאמט אקסטרים בדלתות הקדמיות והגבהות עץ ל 6.5. מבחינת הגברה אני כנראה קונה בארץ מגבר קאדנס יד שניה Q4000 שמעתי ביקורות טובות על החברה. הוא מוצהר 4*60. המגבר הזה יחובר לסט קומפוננט מבית CDT בהגברה אקטיבית. הסט יורכב ככל הנראה ממיד-וופר מסדרת ה EF CF וטוויטר משודרג DRT-26. כאמור ללא קרוס אובר מהחברה, חיתוך אקטיבי ב 4KHZ לפי המלצות שקיבלתי. הגברה לסאב עוד לא בחרתי. אני רוצה מונו בלוק עדיף קלאס D. יש לי אופציות מבית הייפוניקס…
- 29 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
מה אומר D CLASS וכד' . מה יותר טוב ואיזה סוגים יש. תודה.
-
התלבטות. על מגברים 1 2
מאת Soundman- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחליף את המערכת באוטו המערכת הישנה. את המגברים. לאנזר 1000W. 425 (נמכר) ומונו בלוק ארפקיווק. את הרמקולים: אינפיניטי ראפארנס 605 (נמכר) JBL GTO 605C (נמכר) הציוד החדש. רוב הסיכוי שהסט הקדמי או יהיה אחד מהרמקולים בקישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80704&page=2&pp=15 והם יהיו מחוברים 90 אחוז (תלוי בסט) רמקול למגבר וקרוס לפני המגברים. אני מתלבט להביא את ה 800A4 לרמקולים מקדימה. (מידים) ואת ה 600A4 לטוויטרים מקדימה, ולרמקולים מאחורה. (עם יהיו) איך המגברים הללו?? ובמחיר של עד 3000 שקל לשניהם. ביחד. תקינים ועובדים.
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה המצב. אז ככה יש לי מגבר קטן ופשוט. הוא חדש עשיין באריזה. אכשיו רציתי לדעת אם ניתן להרכיב אותו בחדר שלי. כלומר הבעיה היא שהמערכת סטריאו שלי של חברת סמסונג נהרסה לי. ניאשרו לי רק הרמקולים. אכשיו הכל אותו חיבור. כבלים שבאים מהמחשב אדום לבן. וכניסה במגבר אדום לבן. ויש את יצאות הרמקולים. אכשיו איך אני מחבר את החשמל של המגבר? אני צרייך לחבר אותו בצורה חשופה. כלומר כמו שמיתחברים החוטים של הרמקולים? ככה זה ניראה לי במגבר. לאיזה יציאות יש לי 3 ברגים שאליהם אני צרייך לחבר את החוטים. ציור קטן לכל אחד להם. אפשרי לעשות את זה ? לחבר את המגבר למחשב?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הרמקולים האלה. רציתי לדעת איזה מהם יותר איכותי\טוב\אמין, וכ'ו. הרמקולים יותקנו על איביזה 2001, ברכב יש רדיו טייפ מובנה והוא מספק 4X20 watt, כמה RMS מספקת המערכת הזאת? ועד כמה בערך היא תנצל את הרמקולים הנ"ל. ואם יש צורך במגבר?, במידה וצריך אז התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב חברים לפני מספר ימים בזמן נסיעה פתאום שמתי לב שהסאב הפסיק לעבוד עצרתי לבדוק את הסיבה וגיליתי שהפיוזים במגבר ששל הסאב שרופים . החלפתי בחדשים וברגע שהדלקתי את המערכת שוב הם נשרפו. היום לקחתי את המגבר למעבדה והטכנאי אמר שאין טעם להשקיע עליו כי התיקון יכול להגיע עד 1000 שקל (המון נגדים שרופים והמגברון משהו כזה ) והטכנאי אמר לי שבעבר המגבר הזה נשרף כבר ותיקנו אותו בצורה לא מקצועית בכלל . בכל מקרה את המגבר קניתי לפני 4 חודשים יד שניה היום התקשרתי לבחור שמכר לי סיפרתי לו את הסיפור והוא אמר לי שהוא מוכן לתת לי מחצתי מסכום הרכישה בגלל הפאדיחה שקרתה לי נסעתי אליו הבית והוא אכן נתן לי מחצית מהסכום! כעת העיניין הוא שבאמת כואב לי לזרוק את המגבר הז…
-
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://netaction2.co.il/sale.php?sale=2651512 הוא סתם יפה או שהוא גם סביר ? ואםפ יש משהו טוב במחירים האלה אשמח לדעת - ככה עד 500 שקל
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
יש לי תקציב עד 1000 ש"ח לקניית סט קומפוננט. איזה חברה מומלצת??? מה דעתכם על MB quart ? כרגע הסט יקבל עוצמה של המכשיר...ובעתיד מגבר...... מאחורה אני מתקין קומפוננט של blaupunkt 6.5 שנמצאים בבית מהרכב הקודם.... וגם סטב של סרווין 12 אינץ...... יש עיצה למגבר טוב שישלוט על הסאב ועל זוג קומפוננט במחיר שפוי?? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת rally5, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתמול נסעתי לחולון להתקין את המערכת(sr system קיבלתי המלצות חמות על המקום ובאמת אני חייב לציין שהם עלו מעל כל הציפיות)... שיהיה במזל טוב(טפו טפו טפו)
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 2 תגובות
- 791 צפיות
שלום יש לי סט קומפוננט של מאגנט דגםBP-2160 שמחוברים לרדיו דיסק של אלפין הבעיה היא שמשלשום שמתי לב(במקרה) שהטויטר הימני עובד אבל בעוצמה חלשה מאוד ולא מרגישים בו אם לא שמים אותו ליד האוזן לעומת הטויטר השמאלי שכן עובד טוב ומורגש, ניסתי גם להחליף מקומות בין שני הטויטרים וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 561 אורחים (הצג רשימה מלאה)