פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נגיד אני לוקח פלטת עץ גדולה ומרכיב אותה בבגאג' במקביל למשענת של הכסאות (נוצר מצב שבמקום שהמשענות סוגרות את התא מטען כמו בחלק מהרחבים אז הפלטה סוגרת אותו) ואז בפלטה עושים חור ומרכיבים את הסאב ככה שצד אחד שלו פונה לתא מטען וצד שני לכיוון פנים האוטות הכסאות, והתא מטען משמש כאילו התיבה. זה יכול לעבוד או רעיון גרוע?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
באוטו המשפחתי השני שלי הרדיו מחובר ישירות למצבר והרדיו דולק תמידית וצריך לכבות אותו וזה מאוד מעצבן ונשכח ברוב הפעמים דלוק! יש אפשרות להעביר לו פלוס ממקום אחר באוטו ? אם כן אפשר קצת הסבר תמונות גם יעזרו. תודה רבה לעוזרים האוטו הוא פולסווגן טרנספורטר פאנל : סוני cdx2000
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רמקולים אחוריים שיהיו מחוברים אך ורק למערכת. אני חשבתי על רמקולים בכיוון של JBL יש להם באס חזק וטוב. אני רוצה שתציעו לי עוד סוגי חברות של רמקולים טובים בלי חיבור למגבר.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 3 תגובות
- 884 צפיות
יש לי באוטו מערכת שמורכבת מששה רמקולים ורדיו דיסק, כולם מתוצרת PIONEER ... היות וקיים חיבור מוכן לסאב ומגבר(בעל הרכב פירק לפני שקניתי), חשבתי לאחרונה להתקין סאב... בהנחה שאני מעוניין בסאב ומגבר מתוצרת פיוניר, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי? אשמח לקבל גם דגמים מסוימים של סאבים ומגברים... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Grand Torismo, -
עזרה בקניית קומפוננטים.
מאת Guest Re'em- 3 תגובות
- 735 צפיות
ערב טוב. אני מעוניין לקנות קומפוננטים, ידוע לי שכל חברה מתמחה יותר בסוג מוסיקה מסויים, אני שומע מוסיקה אלקטרונית דאנס MTV שירים עבריים.. אני מדבר על חברות ברמות של focal, mb, rockford. איזה קומפוננט יתאים לסוגי המוסיקה שציינתי? כדאי ללכת על ארבעה קומפוננטים וסאב? או שעדיף זוג של 6*9 סאב וזוג קומפוננטים? חשוב לי לשמוע מדוייק ונקי. אני לא מבין או מתיימר להבין במערכות שמע לרכב. אז אם תוכלו לתת לי הסבר אני אשמח. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.mitsubishicars.com/eclipse/ ככל הנראה לחצים כלכליים של בעלי מניות גרמו לחברה שהתקשתה להתמודד עם ירידה מהותית בשוק ה - after market. מודל 2006 של מיצובישי אקליפס כולל אופציה למערכת OEM של רוקפורד... מתוך press release: " Mitsubishi Motors and Rockford Fosgate have teamed up to offer a high fidelity, high output audio system for the all-new 2006 Mitsubishi Eclipse, set to hit dealers on Memorial Day weekend in May 2005. A leader in aftermarket car audio systems for 25 years, Rockford Fosgate offers Eclipse buyers the first OEM personal sound-setting memory option, and their aggressive PUNCH® signature sound, delivering dynamic output with the…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם ניקח דיסק של mp3 באיכות מצויינת ונצרוב כmp3 ובפעם שניה כדיסק אודיו ... האם יהיו הבדלים באיכויות ?
המלצה לשיפור מערכת 1 2
מאת puma- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי מערכת שקניתי לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותה בצורה משמעותית ..אבל אני לא יודע איזה חלקים להשאיר ול איזה חלקים והוסיף כלומר: יש לי סאב מאחור של חברה לא מוכרת אבל עושה באס לא רע..אני רוצה להביא סאב של פיוניר,האם להוסיף את הסאב של הפיוניר לסאב שכבר יש לי ,או להחליף במקום מה שיש לי עכשיו ?? (אני מת על באס חזק) רמקולים אחורים של חברה לא מוכרת אני רוצה להחליף לפיוניר 350W קומפוננט אני לא רוצה להחליף יש לי קומפוננט שאני מרוצה ממנו של Blaupunkt ומגבר של V12 Platinum Audio 1000W ,שאני דיי מרוצה ממנו HU של סוני http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40334 לפני מה שאני יודע הסאב וה6X9 מחוברים למגבר ,והקומפוננט לHU אני רוצה לשפר את הסאונד ב…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב אז ככה אני הולך לעשות שידרוג רציני באוטו..... אני רוצה המלצה למגבר 4 ערוצים עד 1000 ש"ח כרגע יש לי JBL 50*4 האם שווה להשאר או להחליף??? מקדימה יש לי קומפוננט של קיקר סדרה K 75RMS בינתיים לא מחליף אולי בעתיד הוא יוחלף אז אני לא רוצה אחרי זה גם לשדרג מגבר... המלצה לסאב עד 2000 ש"ח ישב על מגבר של הייפוניקס מונו דגם 1605D http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14804 ההד יוניט שלי הוא אלפיין 9833 וכמה תעלה לי אטימה של הבאגז?...
הודעה אחרונה מאת avil84, -
פלטר רעשים? 1 2
מאת nasik- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי ALPINE 9855, MAC AUDIO Z4200, סאב MAGNAT TRANSFORCE 1200, MAGNAT XTREMA 2130, MOREL PULSE 6.5 . יש רעש (כמו שריקה) וכמה שיותר אני לוחץ על הגז הרעש עולה. אם אני אקנה פילטר רעשים לקבל + זה יפטור לי את הרעש? הפלטרים: http://cgi.ebay.com/High-Power-Alternator-Noise-Filter-By-Ace-Auto-60A_W0QQitemZ5800192725QQcategoryZ102568QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-40-Amp-Car-Noise-Filter_W0QQitemZ5801154660QQcategoryZ4950QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Noise-Filter-For-Car-Stereos-Or-Any-Device-12V-Output_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43948QQitemZ7995741000QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
מה דעתכם על סט קומפוננט של lphsonik?דגם pct 6551
הודעה אחרונה מאת miro moalem, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
בחיבור של מגבר שני אני לא צריך להוציא עוד אדמה ו+ ורימוט אני יכול להמשיך אותם מהמגבר הקודם נכון??
- 0 תגובות
- 666 צפיות
בכיוון הasl ישנם שלוש רמות ברצוני לברר מהם הרמות הנל מה תפקידם, מה ההבדל בינהם ועל מה מומלץ לכוון את הasl( החיפוש העלה בחכתי רק מהו הasl). באם הנושא כבר נידון אודה ללינק , על אף החיפוש שביצעתי כבר... עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת Ibizacupra, -
- 4 תגובות
- 878 צפיות
היות ואני לא מבין בתחום הייתי רוצה לדעת : איזה רמקולים 6/9 אפשר לקנות, עד 600 ש"ח. מגבר וסאב עד 1000 ש"ח (כל אחד). תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תהנו.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
תנו לי הצעות למגבר סאב וקומפוננט של 6.5 אינץ' (עד 4000 ש"ח) יש לי כבר פאנל של רוקפורד אז בבקשה תנו בראש עם הרכיבים!!
הודעה אחרונה מאת gal6133, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב של 8 אוהם(ביתי במקור) יש לי מצב לחבר אותו למגבר באוטו?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר רדיודיסק MP3 בסכום של עד 900 ש"ח בערך. לאחר שבדקתי את הרדיודיסקים השונים צמצמתי את האפשרויות לPIONEER 4700 וJVC KDG 510/505/400. כשבדקתי בוואלה שופס מצאתי את הPIONEER 4700 מוצע עם 4 רמקולים: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1694759 מה דעתכם על ההצעה? לגבי הרדיודיסק הבנתי כי הוא איכותי, השאלה היא מה לגבי הרמקולים? אני לא מחפש את הרמקולים הכי איכותיים וגם אין טעם להשקיע סכום גבוה, השאלה היא האם הרמקולים המוצעים יתנו איכות טובה עם הרדיודיסק? *ועוד שאלה, יש למישהו מושג מה גודל הרמקולים בניסאן אלמרה 96? האם הרמקולים המוצעים יתאימו? תודה.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מגבר קומפונט רמקולים אחוריים כולל חיווט כולל הכל
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום... יש לי רדיו דיסק פיוניר פריימיר 750MP רמקולים אינפיניטי 6/9 100 RMS מגבר לאנזר 1000 וואט סידרה VIBE מונובלוק 1200D VIBE ו2 סאבים סרווין ווגה 12 אינץ HED רציתי לדעת עם אני צריך קבל ? ומה התפקיד שלו כעיקרון? (אין לי נפילות מתח או משהו דומה) הוא עוזר למצבר? שלא יגמר .... עם כן זה טוב
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 985 צפיות
שלום רב לכולם. אני מתקרב לאט לאט לקרת סיום המערכת שלי . כרגע יש לי : מגבר לנזר וייב 421. רדיו דיסק פיונר פרימייר 670. רמקולים 6X9 פיונר 5 ואיי 400 וואט 80 אראמרס. רמקולים 4 אינטץ פיונר 20 אראמאס (בקרוב יוחלף לקומפוננט 6.5 מורל פולס). השאלה שלי היא כזאת איזה ערכת התקנה תתאים לי יותר Gauge 4 או 8? תודה רבה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל עם בניה בבגז' אך אין לי שום כיוון. אני יודעת שקשה להביא עצה כשלא רואים את הבגז מול העיינים אך אני בטוחה שרובכם מכירים את הבגז' של הבורה. חשבתי רק על פלטה למטה עם סמל של האוטו חתוך כמו שראיתי פה בסמלון של אחד המשתמשים, אך אין לי מושג מה לעשות בדפנות של הבגז'. אם למישהו יש רעיונות או אתר אני מאוד אשמח! בתמונה המצורפת יש את הרכיבים שישנם בבגז', סאב 10 אינץ, מגבר וקרוסרים על פלטה.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
JL Audio 125W RMS 12 INCH אני חושב שהוא FREE AIR http://dsound.goshop.co.il/product.php?productid=157&categoryid=146 האם הוא חזק ועוצמתי ? האם הוא יותר מדוייק מסאבים עם תיבה ?
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני עומד לקבל רכב מליסינג, ככל הנראה מאזדה 3. להבנתי ב-3 יש מערכת built in ללא MP3. אשמח לדעת מה האופציות שלי לשמיעת MP3 באוטו כולל מוצרים מומלצים בכל אופציה ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני עכשיו משדרג את המערכת שלי באוטו . מעוניין להוסיף מונובלוק שיסחוב טוב את הסאב החדש שלי קומפ וי אר 12" של קיקר... המתקין שלי המליץ לי על פניקס גולד r5.0:1 שב2 הום מגיע ל 300 rms. הבעיה שלי עם ההמלצה הזו היא שהסאב הוא 400 rms ונראה לי שעדיף מגבר יותר חזק בישביל למצות את הפוטנציאל שיש לסאב... אז אם למישהו יש המלצות למונובלוג חזק שהוא לפחות 400 rms ב 2 הום ובסבו\יבות המחיר 1300 ש"ח אשמח אם יגיב פה.. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרדיו דיסק שלי מוציא 4X50 את שני הרמקולים הקדמיים אני רוצה לחבר למגבר. האם אוכל בדרך כל שהיא לחבר כל שני ערוצים של הרדיו דיסק יחד, כדי לפתוח שני רמקולים אחוריים? (האם אפשרי פשוט לחבר את הפלוסים ושני המינוסים יחד לדוגמא?)
הודעה אחרונה מאת shoonra, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות קומפוננט ולכן בדקתי מה גודל הרמקולים בדלת הקידמית שלי. גודל הממברנה הינו 13 ס"מ שזה רמקול של 5.5 אינץ אני צודק או שמה צריך למדוד את הרמקול בצורה אחרת? אגב מדובר בסובארו לגאסי.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה הגודל של הרמקולים הקדמים בלאנטיס שנת96:-)
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם יש לי רדיו דיסק של פיוניר פרמייר דגם DEH-P740MP והרדיו דיסק היה מחובר לי באוטו שאני יכול להדליק את האוטו בלי סויט'ץ ורציתי שהוא ידלק לי רק שאני מסובב את המפתח אז חיברתי אדום של הרדיו דיסק לאדום היחיד בצמה של הרכב וצהוב לצהוב קבוע הכול טוב ויפה הרדיו דיסק נילדק שאני מסובב את המפתח ושהכנסתי את הרדיו דיסק לפחית שלו איך שהוא נגע נהיה ניצוצות והיה קצר והפיוז של השעון ושל המצית נשרף זה שאחראי להפעיל אחריי סיבוב המפתח לבסוף התבאסתי והחזרתי את זה למצב הרגיל. רציתי לדעת למה זה קרה כל החוטים היו עטופים כמו שצריך עכשיו זה מחובר שאפשר להדליק את הרדיו דיסק בכל מצב גישרתי חוט צהוב של הרדיו דיסק עם החוט האדום שלו לצהוב הקבוע של הרכב כמו שזה היה בהתחלה. רציתי לדעת האם נגרם נ…
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
מחירי התקנות
מאת geniasa- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה המחירים של ההתקנות הבאות: כל התקנה לחוד 1. מגבר + חיווט 2. התקנת רמקולים מקדימה + חיווט 3. התקנת מגבר נוסף+ חיווט 4 התקנת רמקולים מאחורה תודה לעונים!!!!!
הודעה אחרונה מאת יותם ק.,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 974 אורחים (הצג רשימה מלאה)