Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד אני לוקח פלטת עץ גדולה ומרכיב אותה בבגאג' במקביל למשענת של הכסאות (נוצר מצב שבמקום שהמשענות סוגרות את התא מטען כמו בחלק מהרחבים אז הפלטה סוגרת אותו)

ואז בפלטה עושים חור ומרכיבים את הסאב ככה שצד אחד שלו פונה לתא מטען וצד שני לכיוון פנים האוטות הכסאות, והתא מטען משמש כאילו התיבה. זה יכול לעבוד או רעיון גרוע?

פורסם

זה תלוי בסאב, יש סאבים שיכולים לעבוד ככה.

איזה סאב מדובר?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בצורה הנל יש לך בעיה של מרחב קידמי נמוך מידי...אם תעשה מעט רווח מהמושבים לפלטה...נגיד 15 סנטימטר נראה לי שזה יהיה אחלה

פורסם

מה זאת אומרת תלוי בסאב? איך יודעים אם הוא מתאים אם כן?

ובקשר למרחק, בטוח שזה יפריע אם זה יהיה קרוב? כי מה שיש שם זה רק המשענות וזה לא משהו שנראה לי שיחסום את הצליל(רק בד וריפוד...)

בכל אופן הסיבה שחשבתי על זה היא כדי לא לתפוס חצי בגאג' הסאב שלי 15" ואם אני יבנה לו תיבה היא גם לא תהיה קטנה אז רציתי לדעת אם זה רעיון טוב או שלרדת מזה.

(ויש לזה עוד יתרונות.. קשה יותר לגנוב כי הפלטה תפוסה לאוטו ויש גם מקום להרכיב עליו את המגבר בין הפלטה לכסאות...)

פורסם

אם אתה לא יודע אתה שואל פה לא?

ולכן שאלתי איזה סאב זה? איזה רכב?

אופל קורסה 2003

פורסם

התכוונתי שאני לא מבין מה זה משנה איזה סאב אם זה טוב לאחד זה טוב לכולם לא?

הסאב זה מורל גודל 15 כמו שאמרתי(לא מיועד לרכב). האוטו זה פוקוס 4 ד'.

פורסם

זה לא מתאים לכולם

יש סאבים שמוגרים FREE AIR הם ורק הם יכולים להיות מחוברים בתצורה הזאת, סאב אחר או שינזק בצורה חמורה או שלא יתן אפקט ואז לא עשינו בזה כלום

פורסם

אוקיי, הבנתי..

באופן כללי איזה גודל תיבה צריך בערך ל15" בליטרים(אני יודע שאפשר לחשב אבל אני סתם שואל לקבל כיוון) ועוד דבר רציתי לדעת עד כמה משנה גודל/צורת התיבה על הסאונד/רמקול , האם זה יכול להרוס את הרמקול(תיבה קטנה/גדולה מידי) והאם יהרס הצליל?

פורסם

אם אני וזכר נכון האלמנט הזדה של מורל דורש תיבה של בערך 140 ליטר. ענקי לכל הדעות.

אתה יכול למכור את זה בפורום של אודיו בייתי ולקנות סאב לרכב...

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...