Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר בשבילי סינית אם אפשר פירוט יותר פשוט....

ובקשר למגבר האם בסופו של דבר בשביל 3 WAY צריך מגבר 2 ערוצים חזק או שצריך מגבר שיתן ערוץ נפרד לכל אלמנט?....

ובקשר לסאב תנו לי המלצות לעד 2000 ש"ח מחפש איכות + עוצמה....

הצעות שיש לי בינתיים...

S7L12 2200 ש"ח

הייפוניקס אטלס 900 RMS ב1700 לא כולל תיבה

2 סאבים קומפויאר קיקר ב1300 לא כולל תיבה...

אלפאסוניק 812W אין לי עדיין הצעת מחיר....

מה הכי מומלץ.... ברור שכמה שיותר זול יהיה יותר טוב כי אני כרגע חייל וכל שקל חשוב...

פורסם

ומה זה אומר ....

אני יודע את זה שהוא עולה 170 דולר ....

יש לי את ה50.4 ....

השאלה היא לא כזו השאלה היא אם בעתיד אני יביא 3 WAY המגבר ה50.4 יגביר 3WAY של אילייט או אוטופיה בצורה אופטימלית.... והאם 2 ערוצים חזק ... יעשה את אותה עבודה...

פורסם

לסט שלושה חלקים הJBL יהיה טוב למיד ולטוויטר לגבי המיד באס לרוב הם צריכים הפקים גבוהים יותר, וכאן שני ערוצים טוב יהיה טוב.

בשביל להגביר פאסיבית 3 חלקים צריך מעל 100RMS לרוב יותר באיזור ה200 (בסטים טובים) ומגברי שני ערוצים כאלה חזקים קשה למצוא.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אז מגבר 4 ערוצים שמוציא 120 RMS יהיה טוב כי 2 ערוצים ילכו למיד ולטוויטר ו2 ערוצים בגישור למיד באס

נ.ב תנו הצעות לסאב נתתי תפרטים למה שאני מחפש

פורסם

אם תיתן גישור תאבר את כל עניין הסטריאו, בנוסף אתה לא יכול לחבר שני אלמנטים כאלה בגישור כי אז זה או 8 אוהם ואתה לא מרוויח שום דבר או 2 אוהם והמגבר לא יציב.

לסט 3 חלקים צריך 6 ערוצים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הבנתיייי תודה על התשובה .....

אז אם ככה אני חושב עכשיו ללכת על 2 ערוצים חזק תמליצו לי בבקשה על מגבר 2 ערוצים שיהיה לפחות 100-150 RMS לערוץ ... עד 1000 ש"ח אם יש משהו ממש טוב מוכן לעלות תתקציב....

איך המגבר של הלייטינג אודיו 300.2

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=114

וסאב עד 2000 ש"ח

להזכירכם בינתיים ההמלצות שלי הם סולובאריק L7S12 הייפוניקס 900RMS אטלס. אולי 2 קומפויאר

ויש עכשיו משהו שראיתי סאב של רוקפורד POWER RFR3112

פורסם

לפי דעתי עדיף הJBL בזוג גישורים על הבולט 300.2.

מגברי 2 ערוצים טובים ולא במחיר מופרע (1200-200 שקל) הם:

פייז RS2

סאונדסטרים EGA 2*110

מאק אודיו פולסר או מקסימוס 150.2

EARTHQUAKE PH1000.2

ועוד..

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אוקייי אז ככה היום הגעתי ל2 החלטות מבקש שתעזרו לי להחליט מה עדיף

הסאב שהחלטתי ללכת עליו הוא קיקר קומפ וי אר

מקדימה יש לי קיקר סדרה K

האופציה הראשונה היא כזו מגבר 5 ערוצים של אוריון מוציא 75*4 ו200 לסאב... ב2200 ש"ח

האופציה השנייה היא מגבר 4 ערוצים עד 1200 ש"ח +המונובלוק של הייפוניקס 1605D

אם אני הולך על האופציה הראשונה אז אני מחליף את הייבוא של המונובלוק בסט טוב של קומפוננט ככה שיהיה לי 2 סטים באוטו...

איזה אפשרות עדיפה???

• תוכן חדש...