פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.realmofexcursion.com/videos/MTX/jackhammer.1.wmv
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 תגובות
- 699 צפיות
ברצוני לבנות תיבה לסאב של סרווין ווגה 12 אינץ.... מישהו יכול לעזור בבקשה עם המידות של התיבה?? האם כדאי לשים מאחורה 6*9 או עדיף גם לשים קומפוננט??? בתודה מראש.. דורון..
הודעה אחרונה מאת rally5, -
- 2 תגובות
- 894 צפיות
פאנל פיוניר 4X50, רמקולים זוג 6X9 פיוניר 330W, שניהם תקינים אבל לא שומעים טוב בווליום גבוה ואני לא יודע למה , הבעיה היא ששומעים טוב בווליום רגיל אבל כאשר מגבירים עד הסוף אז הסאונד מתעוות וצורם. הרי רמקול כזה מסוגל לקבל הרבה יותר ממה שהפאנל מוציא וגם הפאנל אמור להוציא שמע טוב גם בסוף התחום שלו (לא?)
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעקרון יש לי פונטו 98... התקציב שלי זה 1000 שקל גג... בעקרון כל דבר שתמליצו יתקבל גם אם זה יהיה קומפוננט תודה רבה.. ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת שחרב, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
ערב טוב. יש ברשותי רדיו דיסק של פיוניר שאני מעוניין להחליף אותו ברוקפורד 9120 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showIt em^333,'normal_sales') בנוסף, מורכבים אצלי רמקולים 9*6 של פיוניר 150W רציתי לדעת האם סט קומפוננט ניתן להרכבה מאחור, או שלא כדאי. אם כן אז חשבתי להחליף את הרמקולים המורכבים בסט קומפוננט של רוקפורד T162S http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_showSubCat^29 0 או FNP2614 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_sho wItem^828,'normal_sales') או סרווין וגה, אחד מהדגמים הנ"ל: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showI tem^3055,'normal_sales') htt…
הודעה אחרונה מאת aviss, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן אנשים אני עומד לרכוש מגבר 4 ערוצים ואני יתקין לבד(כבר רצים אצלי קבלים שרצים כבר ברכב) השאלה היא: מה הסדר הנכון לחבר קודם כל מינוס רימוט ואז אחר כך פלוס או פלוס רימוט ואז אחר כך מינוס? מה השלבים להתקנה נכונה בלי לשרוף את המגבר? ואני מזכיר:כבר רצים אצלי קבלים! תודה מראש לכולם!
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS50.4&ser=GTS&cat=AMP באנגלית לצערי אני לא חזק אםן מישהו יכול לתרגם לי את זה אני אשמח CS50.4 Just Arrived! 268 Watt 4-Channel Full Range Amplifier � The CS50.4's high-output MOSFET power supply ensures optimum power delivery into numerous impedances with low distortion. � Full range preamp outputs are provided facilitating multiple amplifier hookups without the need for high-loss Y-adapters or signal splitters. � The CS50.4 comes outfitted with a variable 12dB per octave electronic crossover allowing you to optimize system tuning based on speaker location and accompanying loudspeaker com…
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת של jvc יש לה 4 יציאות לרמקולים ועוד 2 יציאות להגברה חיצונית רציתי לדעת האם מותר להשתמש בכל היציאות בו זמנית 4 רמקולים ועוד 2 יציאות למגבר בשביל סאב האם זה מסוכן ל hu ?
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברה... חשבתי לרכוש את הסאב הנ"ל 10' דרך האתר קאר דומיין . (יש מבצע 38.95 דולר?! מחשיד...) http://www.cardomain.com/item/ABNAW1051SE למי שהיה ניסיון איתו או שמע מאחרים על הסאב יכול לספר לי איך הוא בכללי ? חשבתי להחליף את ה305C שלי בזה . הבעיה שלי זה איך להביא אותו ארצה . אשמח אם תפרטו לי צעד צעד כולל מחירים , ומה אני יצתך לעשות ... בתודה רבה כפיר.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 4 תגובות
- 944 צפיות
יש לי ברכב מקום ל4 אינץ' בדש בורד ושם הרמקולים המקוריים או שיש לי חיתוך בפח של הדלת אך צריך לחתוך אתת הפנל של הדלת בכדי לשים שם האם זה שווה? הכוונה באיכות וחוזק בין ה4 אינץ' ל6.5 תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ההגברה תהיה גישור 2 ערוצים ב JBL 75.4 , חשוב לי דיוק ואיכות יותר מעוצמה.. ככה שהבאס יהיה פאנצ'י ונעים.. ולא סתם רעש ודפיקה סתם עם כל אות.
-
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
בהמשך לעץ הקודם : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=83258 התחלתי לשחק קצת עם הכפתורים שעל המגבר.... ל-BASS BOOST יש שלושה מצבים 0-6-12, עכשיו כשאני שם על 12 כל האוטו רועד, אבל יש הרגשה שהבאס משתלט על כל טווח הצלילים, והוא נשמע פחות מדוייק....כשאני מוריד ל-0 הבאס הרבה יותר מדוייק אבל פחות עוצמתי. האם זה רק אני, או שהתכונה הזו מעוותת את הבאס?
הודעה אחרונה מאת shoonra, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הנה זה מה שהצלחתי לבנות לעצמי כרגע: קומפוננט של KICKER סידרה K-ב900 שקל,יש אפשרות להביא את הסידרה RS ב 1500 שקל. מגבר לקומפוננט 350.4 של KICKER-ב 1400 שקל. מגבר ל סאב מונובלוק 600.1 של KICKER-ב 1900 שקל. סאב COMPVR 12 ללא תיבה של KICKER-ב 600 שקל(תיבה אני בונה לבד). ו HU של אלפיין 9835 ב-2200 שקל. וקבל של סטינגר דיגיטלי 1MF ב-500 שקל. מה דעתכם האם שווה להשקיע סכום של 7500 שקל על המערכת הזו או שעדיף לשנות את אחד ממרכיביה ולהביא באותו הסכום רכיב אחר? מה אתם הייתם משנים? ובקשר למחירים בבקשה לא לפנות אלי בשאלות מאיפה אני מביא את הרכיבים במחירים כאלו כי אלו מחירים שהבן אדם משיג אותם במיוחד בישבילי כך שאין לי הזדמנות לעזור לאחרים לקנות רכיבים גם כן בסכומים…
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל שאלה יכול להיות במאגנום נכנס 6X9 בדלתות האחוריות? ואם לא .כדאי לי לשים קומפוננטים גם בדלתות מאחורה ? בדלתות מקדימה אני מתכוונן לשים את הדוטק . ומאחורה רציתי פולס 6X9 אבל לא נראה לי יש מקום בדלתות ואז אני יצטרך לשים אותם בתוך תיבה או משהו אז חשבתי אולי לשים את הקומפוננטים של פולס 6וחצי אינץ זה טוב??? (מי שלא מכיר המאגנום מאוד קטן מאחורה כל תוספת קטנה לוקחת הרבה מקום אנשים לא נראה לי ישבו בנוח אם יש שם את התיבות...) תודה..
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בהמשך לעץ הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=82234 קניתי מגבר 4 ערוצים PLATINUM AUDIO דגם USC9980 V12 - עוצמה: 1000 וואט - 250X4 וואט לכל ערוץ - 4X50 וואט RMS, - 2X120 וואט RMS התקנתי את הסאב והמגבר אצל מתקין מקצועי (750 שקלים :מגבר,התקנה,חיווט, בית פיוז+פיוז) הסאב החזיק בדיוק חצי שעה, והמגבר התחיל להיכנס לפרוטקשן...... הקיצור, קניתי את הסאב הזה ב-200 שקלים כי חשבתי שבמקסימום אני אשתמש בתיבה היפה שלו, מסתבר שכמעט אין להשיג סאבים 10 אינצ' מחברות איכותיות. לבסוף קניתי סאב 12 אינצ' של פיוניר TS-W305C 800W 350 וואט RMS, עלה לי עוד 500 שקלים עם תיבה....שיעור יקר. האוטו פשוט רועד כולו, השכנים צורחים הצילו, ואני מקבל אחלה מסג' ב…
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש רמקולים קדמיים חזקים שלא קומפוננט? פשוט לא בא לי להסתבך עם טויטרים וכרוס והכל....יש רמקולים רגילים בסיבות 100 rms? אם יש לכם דגמים מסוימים או לינקים זה יעזור...
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קראתי פה בכמה תגובות שאטמו תדלת גם מבפנים וגם חיצונית השאלה שלי האם זה באמת כדאי ועושה הבדל משמעותי או שאטימה רגילה לדלת תספיק? ברשותי שברולט אוואו והיא ממש פחית מבחינת אטימות וחשבתי לאטום לה את 2 הדלתות הקידמיות ובגז' השאלה שלי אם יספיק לי קיט דינמיט אקסטרים שמיועד לדלתות יספיק לי ל2 הדלתות? אולי למישהו יש מושג?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
שלום לכולם רציתי לשאול על איזו תוכנה אתם ממליצים, שממירה שירים ישירות מדיסק ל MP3?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
מיקום מפגש אודיו הבא 1 2
מאת EyalR- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
פלוס ומינוס
מאת אוהד אפרת- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1.עם משנה פלוס מינוס לטויטרים 2.ומה החוט עם הפס זה פלוס או מינוס אוהד
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
יש במגבר כניסה מהפנאל ש REM (פלוס 12V מהמערכת ) אם אני מחבר מאורר של 12V מ REM למינוס הוא עובד רק שהמגבר נידלק השאלה : אמרו לי שזה יכול ליגרום נזק למערכת וליגמור לי את היציאה של ה REM (יש לי קבל )
הודעה אחרונה מאת shay30010, -
- 2 תגובות
- 696 צפיות
כמה יכול לעלות לי סרוין וגה וי מקס כפול 12" כולל תיבה????
הודעה אחרונה מאת clarion, -
- 0 תגובות
- 900 צפיות
לפני מספר ימים קיבלתי קומפונט לרכב של חברת MTX מהדגמים הישנים האמריקאיים עם קירור שמן!!! הדגם הוא : BLACK GOLD MTX BG64A נתונים: 160 וואט 80 RMS ב-4 אוהם גודל 6 וחצי הודעה חסרת תוכן ותכלית.
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
עזרה בקשר למגבר 1 2
מאת lunarx- 23 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני צריך מגבר לאוטו בעל 2 ערוצים ... תגידו אפשר להביא *** להביא = לרכוש *** כזה מגבר בסביבות ה300 שקל?
טוב אז ככה דודה שלי נוסעת לחודש לחול ואני רוצה שהיא תביא לי מגבר מונובלוק הסכום המוקצב הוא 250 דולר.... תנו לי הצעות + אתרים שאני יכול למצוא את המגבר שאתם מציאים..... הסאב שכרגע יש לי יוחלף ויותאם למגבר שאני יביא..... תודה מראש אבירם...
- 2 תגובות
- 767 צפיות
שלום יש לי לאנזר 1000 VIBE ויש לי גם מונובלוק VIBE1200D רציתי לדעת עם זה בסדר מה שאני עושה לחבר אותם ככה עובר לי כבל של 4 G שאני יפצל לשתיים של 8 G למגברים ועכשיו רציתי לדעת בקשר לרימואט ולמינוס אני יכול לקחת מימגבר אחד להעביר למגבר השני ישירות? או שאני צריך להוציא לכל מגבר גם מינוס וגם רימואט חדשים? תודה לכול העוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
דיברתי עם כמה אנשים מבינים (לדעתי) בתחום והם אמרו לי שכמו שהרבה מגברים מצהירים הרבה דברים יפים בתקנים משונים גם הד יוניטים לרוס מוציאם הרבה פחות מהמוצהר. בייחוד כשלא מגבירים עד הסוף כי הכל מתחרבש. לסיכום, כמה מוציא הד יוניט (מחברה טובה) כאשר הווליום מכוון לרמה סבירה של בערך 80 אחוז מהמאקסימום? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם וצהריים טובים!! היום בבוקר לא היה לי מה לעשות אז יצאתי לעיר לחפש מונובלוק(להשוות מחירים) לסאב החדש שלי ניכנסתי לאחת החניות בעיר ואמרתי לו שאני מחפש מונו בסביבות ה 400-500 RMS ב 4 אום ו ועוד שבוע צריך להגיע אילי הגיביאל מהדיוטיפרי . הוא אמר לי שאני יכול חבר את הגיביאל ב2 גישורים לסאב (שהוא סליל 1 של 4 אום) והוא יביא לי את אותה תמורה כמו המונו שאני מחפש... והוא צייר לי איך לחבר. לעשות 2 גישורים לחבר את 2 הפלוסים, לחבר את 2 המינוסים,ולחבר לסאב והוא אמר שהמגבר יביא אותה תרומה כמו המונו שאני מחפש (400 -500 RMS) אז השאלה היא כזאות ? עם באמת הוא יעבוד לי כמו המונו שאני מחפש (400-500 RMS)? או שהוא דיבר שטיות...(לי ניראה ככה)
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
סאבים של קיקר 1 2
מאת Tamir&Gilad- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך הסאבים שלהם ? מדובר על הדגם המרובע 12" 750WRMS (לא זוכר דגם אבל אני מאמין שאתם יודעים למה אני מתכוון) והדגם העגול 10" compvr החשיבה היא או לאחד חזק או שניים. ומה יותר טוב 4 אוהם 2 או 1 ? (עשיתי חיפוש לא מצאתי)
- 3 תגובות
- 987 צפיות
שאני מכבה את המערכת יש פק חלש כזה, גם שהווליום על אפס ממה הפק הזה?
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 561 אורחים (הצג רשימה מלאה)