Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה זה מה שהצלחתי לבנות לעצמי כרגע:

קומפוננט של KICKER סידרה K-ב900 שקל,יש אפשרות להביא את הסידרה RS ב 1500 שקל.

מגבר לקומפוננט 350.4 של KICKER-ב 1400 שקל.

מגבר ל סאב מונובלוק 600.1 של KICKER-ב 1900 שקל.

סאב COMPVR 12 ללא תיבה של KICKER-ב 600 שקל(תיבה אני בונה לבד).

ו HU של אלפיין 9835 ב-2200 שקל.

וקבל של סטינגר דיגיטלי 1MF ב-500 שקל.

מה דעתכם האם שווה להשקיע סכום של 7500 שקל על המערכת הזו או שעדיף לשנות את אחד ממרכיביה ולהביא באותו הסכום רכיב אחר? מה אתם הייתם משנים?

ובקשר למחירים בבקשה לא לפנות אלי בשאלות מאיפה אני מביא את הרכיבים במחירים כאלו כי אלו מחירים שהבן אדם משיג אותם במיוחד בישבילי כך שאין לי הזדמנות לעזור לאחרים לקנות רכיבים גם כן בסכומים הללו.

תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה אתה "מביא" מגבר 4 ערוצים לקומפוננט?

הייתי מעדיף להשקיע בקומפוננט טובים יותר ואולי על הגברה זולה יותר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אברר אם יש מגברים של KICKER שתי יציאות ושיהיו יותר זולים וכך אולי באמת להשקיע על קומפוננט יותר טוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה לא תיקח לך קצת רכיבים של קיקר חברה לא רעה....

אגב מאיפה אתה מתכוון לרכוש 9835 ? כי בארץ כל אלו שמפרסמים שיש להם כבר אין להם...ושקניתי את שלי גם בחול כבר היתה בעיה להשיג אותו

פורסם

אגב מאיפה אתה מתכוון לרכוש 9835 ?

יש לי קצת קשרים עם סוכנים כך שזו לא בעיה להשיג אותו.
פורסם

תשמע תוותר על ה9835 כי אתה תתייאש לפני שתצליח לקנות אחד תעבור ל9855, אני לא מבין מערכת ברמה כזאת בסכום כזה וזה כל מה שאתה משקיע בקומפוננט (עלוב ביותר לדעתי)...

אני הייתי שם מינימום 2000 שקל לסט קומפוננט משהו טוב...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שמע אם יש לו קשרים עם סוכנים אלפיין אולי תסכים לייצר לו אחד....

אני בכל אופן חיפשתי ולמעלה מ6 חנויות בארה"ב שמפרסמות שהוא קיים אצלהם אומרות בטלפון שזה פשוט לא עודכן באתר ומזמן כבר לא קיים....

ובארץ לאטוס' מפורסם שיש תתקשר יגידו לך "אין אבל יש 55"

פורסם

שמעת את הקומפוננטים שלהם ? אהבת?

סבבה תרכוש.

מה שכן חסר לך זה אטימה , בסופר לאנסר תצתרך קיט של דיינאמייט אקסטרים 400שקל-+

אם עושים משהו ומשקיעים , אז זה עד הסוף....

פורסם

תסתכל טוב טוב אני רשמתי שיש לי את האפשרות להביא את הסידרה RS של קיקר ב 1500 שקל,סידרה גבוהה במחיר ממש טוב! טוב כנרא אני אקנה את ה RS.

ובקשר ל 9835 אתה יכול לא לדאוג כבר סידרו לי את הסוגייה והמכשיר נמצא אצל הסוכן,ראיתי את המכשיר ארוז באריזה מקורית עם אחראיות ל 3 שנים מאת אפריל טק ליין.

פורסם

אם יש לי קומבינות עם סוכנים סובארו תהיה מוכנה לייצר לי DL חדשה?

לדעתי אל תינעל על חברה אחת (זאת דרך נורא מטומטמת לבחור חלקים למערכת),יש עוד המון חברות בשוק, תגיד לנו מה אתה מחפש איזה הספקים, איזה סאונד (SQ\SPL\SQL), התקדמות בעתיד או לא ועוד...

קרא אותם.

פורסם

CLARION MAN לכן פתחתי את התרד כדי לקבל המלצות מכם מה כן כדאי לקנות במחירים שפירסמתי,מה עדיף ומה יותר טוב? ושוב תודה על התגובות וההמלצות.

מה שעוד שחכתי לציין שיש לי הזדמנות לקנות את הסאב של אינפיניטי קאפה ''12 ללא הקופסא ב 470 ש"ח אז מה עדיף? את האינפיניטי או את הקיקר קומפ וי אר?

פורסם

הייתי מחליף את הקומפננט הקידמי של קיקר כי הוא לא ברמה של כל הציוד שציינת...

במקום הייתי ממליץ לך ללכת על 165v1 focal באמת ברמה אחת מעל כל המתחרים שלו באותה קטגוריה...

ד"א מאיפה אתה מארגן את הסאב COMPVR 12 ללא תיבה של KICKER-ב 600 שקל?.

זה זול רצח...

פורסם

אבל אתה צריך להציב דרישות:

1. תקציב סופי - זה הכי חשוב בכל המערכת.

2. SQ\SPL\SQL.

3. הספקים, אלמנטים, מיקומים, בניות\סטנדרט.

4. מעדיף להשקיע בבמה או בהגברה או בסאב עוצמתי...

ככה תצא לך המערכת שתהיה הכי מבסוט ממנה...

קרא אותם.

פורסם
אבל אתה צריך להציב דרישות:

1. תקציב סופי - זה הכי חשוב בכל המערכת.

2. SQ\SPL\SQL.

3. הספקים, אלמנטים, מיקומים, בניות\סטנדרט.

4. מעדיף להשקיע בבמה או בהגברה או בסאב עוצמתי...

ככה תצא לך המערכת שתהיה הכי מבסוט ממנה...

1.התקציב גג 7500 ש"ח.

2.SQL.

3.אני הולך לעשות בניות בדלתות ו בבאגאז' מפיבר גלאס כי יש לי ניסיון רב בבניות לדלתות ו בבאגז' כך שאני הולך לבנות משהו מיוחד.

4.מעדיף לשהקיע בבמה+איטום לדלתות ובאגז'.

• תוכן חדש...