Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רמקולים קדמיים חזקים שלא קומפוננט? פשוט לא בא לי להסתבך עם טויטרים וכרוס והכל....יש רמקולים רגילים בסיבות 100 rms?

אם יש לכם דגמים מסוימים או לינקים זה יעזור...

פורסם

תודה על התגובה המהירה

אני מאוד אוהב את אינפינטי(יש לי מגבר שלהם) אבל כמו שאמרתה המחירים בשמים ואני לא רוצה להתעסק עם קומפוננט(טויטרים חוטים קרוס)...

עוד שאלה במה עדיף הקומפוננט מבחינד הסאונד? אם בכלל...?

פורסם

מה יש להסתבך עם קומפוננט?

כסה"כ למצוא מקום לקרוס ולהעביר עוד 2 חוטים לטוויטר.

הדבר היחידי שתקבל הוא סאונד יותר טוב בהרבה מאשר רמקול קואקס.

סה"כ עבודה של 15 דקות גג.

אם יש לך בעיה,תקנה אני "יעזור" לך להתקין את הסט.

under construction..

פורסם

אין מה להשוות בכלל.

זה כמו שתיתן לרמקול רגיל להוציא תדרים של באס ... הרמקול לא עומד בזה ולא עולה לתדרים נמוכים ככה גם רמקול לא עולה לטדרים גבוהים כמו טויטר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

שלום

אני עומד לרכוש קומפוננט בזמן הקרוב, ומכיוון שאף פעם לא התעסקתי איתם ולא התקנתי קומפוננט אף פעם אני חושב האם כדי להתקין לבד(איך הם מתחברים דרך הקרוס וכו?), או להתקין אצל מתקין

לצורך העניין ההבדל שיצא לי 200 ש"ח ..

תודה.

פורסם

לקומפוננט יש את הקורס שהוא בעיקר נותן את ההבדל.

וזה שולט ושומר עליו לאורך זמן. ונות לך את היכולת לנצל אותו יותר טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שיט!

רציתי לפתוח שרשור חדש!

זה מה שקורא שמשוטטים בפורום ב שעות כאלה!

*

בעת התקנת רמקול שמאל-את הסינגל שלו אני יצתרך לעביר דרך הפנאלים מצד ימין(צד שבוא ה RCA)

איך אני מעביר מצד שמאל לצד ימין דרך הקונסולה שם?

ישלי תחושה בצמת חוטים של הדלת אין מקום להכניס עוד חוט וזה יושב הדוק.

פורסם

עוד לא ניסיתי כדי לא להצליח.

איך החוטים של הרמקולים עוברים לדלת? בחלק הפנימי במין גומי,יש לי תחושה שאין שם מקום להכניס והם יושבים הדוק!

וגם את החוטים של רמקול שמאל אני צריך להעביר בצד ימין במקום שבו עובר RCA ,אז לא ממש בדקתי עדיין איך אני מעביר משמאל לימין דרך הקונסולה המרכזית.

• תוכן חדש...